2015.Dec.14
Amerikansk publikumsfavorit kommer tilbage til 6-dagesløbet

Når der til februar igen køres 6-dagesløb i Ballerup Super Arena, bliver det til et glædeligt gensyn med amerikanske Daniel Holloway.

Amerikaneren kørte første gang i København i 2009, og har i alt fire gange tidligere optrådt ved 6-dagesløbet i Ballerup.

Og 29-årige Holloway er blevet en populær skikkelse for det faste publikum på den danske cykelbane. Rytteren med de karakteristiske briller har nemlig gjort det til sit speciale at dukke op i diverse forklædninger og sætte gang i festen i et par af de store spurter på familiedagen. Amerikaneren har både være udklædt som kylling og som Batman til glæde for børn og barnlige sjæle.

Men Daniel Holloway kan også køre stærkt på cykel. Sidste år blev han nr. 8 i det københavnske 6-dagesløb sammen med landsmand Jake Duehring.


stort billede

"Daniel Holloway er en stærk rytter, der begår sig godt i de europæiske 6-dagesløb, men derudover bidrager han også til underholdningen på en positiv måde. Vi glæder os til at byde ham velkommen igen", lyder det fra sportslig ansvarlig for 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena, Jimmi Madsen.

Det 54. københavnske 6-dagesløb bliver kørt 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena.

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

6D 2016

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!