Løbsresultater for fredag d. 5. febr. 2016 (anden dag)

 

Par nr. 9 fortsat i front af 6-dagesløbet

 

Efter to døgn af 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena er det forsat par nr. 9 bestående af danske Marc Hester og belgiske Jasper De Buyst, der er i front af løbet. Tre par har skilt sig ud i spidsen af løbet.

 


Par nr. 9, Marc Hester & Jasper Buyst i et hurtigt skift

stort billede

 

Spændingen i det 54. københavnske 6-dagesløb er i høj grad fortsat intakt. Tre par ligger meget tæt i toppen af løbet efter to døgn. Par nr. 9 bestående af danske Marc Hester og belgiske Jasper De Buyst fører med 109 point, mens par nr. 7, Alex Rasmussen/Jesper Mørkøv er på andenpladsen med 105 point. Par nr. 2, Kenny De Ketele/Moreno De Pauw er på tredjepladsen med 75 point, godt nok en omgang efter, men dette skyldes udelukkende, at parret endnu ikke har fået en bonusomgang ved 100 point.

"Jasper kører utroligt stærkt, så jeg kan kun være fortrøstningsfuld inden de kommende dage. Men det ser ud til at blive et tæt opgør, hvor alle point tæller", lød det fra Marc Hester efter fredagens sidste jagt.

Det var ellers par nr. 7, Dannebrog på to hjul, der vandt den første jagt fredag aften efter en flot timet spurt af Alex Rasmussen. 7'erne imponerede desuden ved at vinde dagens omgang på tid. Dette var dog ikke nok til at passere par nr. 9 i klassementet, da Jasper De Buyst imponerede ved at vinde udskilningsløbet og Derny heat. Dagens afsluttende jagt over 30 minutter blev vundet af par nr. 4, hollandske Nick Stöpler og spanske David Muntaner. Denne jagt bragte ikke forskydninger i toppen af den samlede 6-dages stilling.

Fredag aften bød desuden på historiens første Longest Lap ved et 6-dagesløb i Danmark. I et meget underholdende løb sejrede amerikanske Danny Holloway foran danske Frederik Schwartz. Longest Lap køres over halvanden omgang, men rytterne ved ikke hvornår de må køre ud på sidste omgang. Signalet til dette gives et sted mellem tre og fire minutter efter rytterne er startet.

 

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!