2016.Jan.13
Endnu en spektakulær disciplin ved 6-dagesløbet i Ballerup

I sidste uge kunne arrangørerne af 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena offentliggøre, at der i årets udgave som en nyhed, og for første gang nogensinde ved et 6-dagesløb i Danmark, skal afvikles det spektakulære Stayer-motorpace.

Nu kan arrangørerne offentliggøre endnu en nyhed til løbet i Ballerup. Der skal nemlig fredag og lørdag afvikles disciplinen LONGEST LAP præsenteret af Royal Unibrew. Disciplinen køres over halvanden omgange, men rytterne må først køre ud på sidste omgange efter et tidspunkt mellem tre og fire minutter fastlagt af starteren, og som rytterne ikke kender. Det gælder så om, at komme tættest på startlinien inden, der gives frit til finaleomgangen. Sætter rytteren en fod ned på banen, rører en anden rytter, kører af banen eller passerer mållinien inden der gives frit, bliver han diskvalificeret. Den afsluttende omgang bliver en spurt mellem de ryttere, der har timet starten bedst.

"Vi vil gerne hele tiden udvikles konceptet omkring 6-dagesløbet, og synes virkelig at LONGEST LAP er en sjov disciplin, der tilfører publikumsvenligt cykelløb. Det glæder vi os til", forklarer Jimmi Madsen, der er sportslig ansvarlig for 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena.

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar i Ballerup Super Arena.

 


 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

6D 2016

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!