Løbsresultater for søndag d. 7. febr. 2016 (fjerde dag)

 

Par nr. 7 er tilbage på omgangshøjde

 

En dramatisk afslutning på søndagens program ved 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena bragte par nr. 7 tilbage på omgangeshøjde med det førende par nr. 9.

 


Jesper Mørkøv hepper med publikum.

stort billede

 

Søndag var familiedag i Ballerup Super Arena. Masser af børn kunne glæde sig over masser af muligheder for underholdning. Men tilskuerne i cykelarenaen kunne også se de danske 6-dagesdebutanter Daniel Hartvig og Frederik Schwarts vinde henholdsvis omgang på tid samt nyskabelsen Longest Lap i imponerende stil.

I den afsluttende jagt over 45 minutter vogtede topparrene på hinanden det meste af tiden, men i den absolutte finale lykkedes det lige præcis for par nr. 7, der som bekendt består af Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen, at vinde en omgang solo og dermed komme tilbage på omgangshøjde med par nr. 9, der lørdag havde bragt sig en omgang foran 7'erne.

"Vi havde noget, vi skulle rydde op i efter i går", lød det efter jagten fra Jesper Mørkøv. "Men vi måtte gå ekstra dybt, da 9'erne holdte højt tempo. Nu er det helt åbent inden den hårde handicapjagt mandag", supplerede Alex Rasmussen.

Par nr. 9 fører med 259 point. Par nr. 7 er på andenpladsen med 247 point. Det belgiske par nr. 3 bestående af Kenny De Ketele og Moreno De Pauw er på tredjepladsen med 187 point og en omgang efter.

Det 54. københavnske 6-dagesløb fortsætter mandag, hvor der blandt andet afvikles den klassiske handicapjagt.

 

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!