2015.Okt.21
Det københavnske 6-dagesløb skal have nyt par nr. 7

Når det 54. københavnske 6-dagesløb afvikles den 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena, bliver det med udskiftning i det legendariske par nr. 7.

Michael Mørkøv bliver ikke en del af parret, og dermed skal løbsdirektør Michael Sandstød og sportschef Jimmi Madsen ud og finde en ny makker til Alex Rasmussen.

"Det er naturligvis ærgerligt, at Michael ikke længere er en del af par nr. 7. Men heldigvis åbner det op for nye spændende muligheder. Vi har masser af unge talenter, men også et par etableret navne, der aspirerer til at blive makker med Alex Rasmussen. Jeg glæder mig til at følge rytternes præstationer i den kommende tid, og er sikker på, at vi finder den helt rigtige makker til Alex", lyder det fra Michael Sandstød, der torsdag sammen med Jimmi Madsen tager til 6-dagesløbet i London, hvor de har gode mulighed for at følge de forskellige aspiranter til en plads i par nr. 7.

Michael Mørkøv har været en del af par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb siden 2009, og har kørt med henholdsvis Alex Rasmussen og Lasse Norman.

Billetsalget til det 54. københavnske 6-dagesløb er allerede indledt. Løbet køres 4. til 9. februar (2016).

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

6D 2016

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!