2015.Dec.22
Par nr. 7 bliver præsenteret ved 100 km parløb i Ballerup

Når der den 30. december køres 100 km parløb i Ballerup Super Arena, bliver der tale om en generalprøve på februars 6-dagesløb.


Alex Rasmussen ruller over stregen.

stort billede

Spekulationerne er store og buddene mange i det danske cykelmiljø. Hvem bliver Alex Rasmussens makker i Par nr. 7 i februars 54. udgave af det københavnske 6-dagesløb?

Spændingen bliver udløst den 30. december, når der køres et 100 km internationalt parløb i Ballerup Super Arena. Inden aftenens program bliver Par nr. 7 og to øvrige toppar til 6-dagesløbet nemlig præsenteret for publikum i cykelarenaen. Og efterfølgende skal de tre par teste hinandens styrke over de 100 km.

Par nr. 7 er et af de mest klassiske symboler i dansk idræt. Historien om parret med 7-tallet på ryggen opstod i 1950'erne med Kay Werner, Evan Klamer og Palle Lykke som de store stjerner. Siden har mange store danske cykelprofiler været en del af parret. Kay Werner, Jens Veggerby, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv har rekorden ved alle, at have kørt som Par nr. 7 otte gange i det københavnske 6-dagesløb. En rekord som Alex Rasmussen kommer til at have alene efter løbet til februar, hvor han bliver en del af parret for niende gang. Alex Rasmussen har syv gange kørt sammen med Michael Mørkøv og en gang med Jakob Piil.

Gert Frank og Jimmi Madsen har optrådt syv gange i Par nr. 7. Sidstnævnte er eneste rytter, der har gjort det både i Forum og i Ballerup.

Stævnet den 30. demceber indledes kl. 18, og præsentationen af de tre toppar vil være første punkt på aftenens program. Men programmet byder også på en række andre løb inklusiv Kim Refshammer's Mindeløb.

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena.

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

6D 2016

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!