2016.Jan.03
Revolution-vindere kommer til Ballerup

Spanske David Muntaner og tyske Christian Grasmann imponerede lørdag ved at vinde parløbet ved femte afdeling af den store britiske Revolution løbsserie i Manchester. Begge ryttere deltager til februar i det 54. københavnske 6-dagesløb.

Tyske Christian Grasmann vandt onsdag 100 km parløbet i Ballerup Super Arena sammen med danske Jesper Mørkøv. De to kører også sammen som par nr. 14 ved 6-dagesløbet i Ballerup til februar. Lørdag kørte Grasmann sammen med spanske David Muntaner, og hentede en imponerende Revolution parløbssejr i Manchester. De to vandt overbevisende foran danske Marc Hester og den britiske superstjerne Mark Cavendish.

32-årige Muntaner viste storform lørdag, og derfor er sportslig ansvarlig for 6-dagesløbet i Ballerup, Jimmi Madsen, begejstret over at have sikret sig deltagelse af spanieren i februars løb: "Jeg så løbet fra Manchester på TV lørdag aften, og Muntaner imponerede mig virkelig. Han bliver uden tvivl en stor gevinst for vores løb, og jeg føler mig mere og mere sikker på, at vi i år får et af de stærkeste 6-dages felter i mange år", forklarer Jimmi Madsen.

David Muntaner har i en årrække været en del af det spanske banelandshold, og har hentet imponerende mange flotte resultater. Kronen på værket er dog verdensmesterskabet i parløb fra Colombia i 2014 med Albert Torres. De to har også VM-sølv fra 2013 i Minsk og en fjerdeplads ved VM 2015 i Frankrig.

På 6-dagebanerne er det blandt andet blevet til andenplads sidste år i Berlin, en tredjeplads i Rotterdam, og en andenplads i Grenoble i 2013. I London tidligere på sæsonen blev Muntaner og Torre nr. fem i et meget stærkt besat løb.

I Ballerup skal Muntaner køre sammen med hollandske Nicki Stöpler. Det bliver femte gang, at Stöpler skal køre det københavnske 6-dagesløb. Sidste år blev det til en sjetteplads med danske Mathias Krigbaum.

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena.

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

6D 2016

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!