2016.Febr.04
Så starter det 54. københavnske 6-dagesløb

Torsdag er det endelig tid. Nu starter det 54. københavnske 6-dagesløb. Frem til tirsdag bliver der stemning og fest og masser af cykelløb på de skrå brædder i Ballerup Super Arena.


stort billede

15 par skal dyste om at indskrive sig på den prestigefuldte liste af vindere af en af Danmarks mest traditionelle sportsbegivenheder. De store favoritter er par nr. 7 med Jesper Mørkøv/Alex Rasmussen, par nr. 9 med Marc Hester/Jasper De Buyst, par nr. 14 med Christian Grasmann/Marcel Kalz samt par nr. 2 med Kenny De Ketele/Moreno De Pauw.

Outsidere finder man i par nr. 4 med hollandske Nick Stöpler og spanske David Muntaner og i par nr. 11 med belgiske Otto Verfaerde og hollandske Yoeri Havik. Otte danskere samt ryttere fra Tyskland, Holland, Belgien, Holland, USA, Polen, Tjekkiet, Østrig og Spanien er med i det 54. professionelle 6-dagesløb.

Dørene åbnes torsdag kl. 17:30, og det er naturligvis muligt at købe billetter ved indgangen.

Aftenens program indledes kl.17:40, hvor feltet til 6 Dages Cupen præsenteret af SandstødCycling.dk, også kaldet amatør 6-dagesløbet, bliver præsenteret.

Næste program punkt er Post Danmarks Mini 6-dagesløb.

Fra kl. 19:30 præsenteres de 15 par til det 54. københavnske 6-dagesløb. Tivoli Garden spiller og skyder løbet i gang, og der indledes med en jagt over 75 minutter præsenteret af Mercedes-Benz.

Årets musikalske underholdning i Ballerup er bandet Alla Tin Gas, der spille Gasolin musik. De spiller kl. 21:20, og efterfølgende er det tid på den store premiere på Stayer ved et 6-dagesløb i Danmark. Lundbæk & Hansen præsenterer de store motorcykler, der pacer rytterne rundt med op til 90 km/t rundt på velodromen i Ballerup.

Åbningsaftenen ved det 54. københavnske 6-dagesløb byder desuden på en spurtserie med de seks spurter præsenteret af henholdsvis Elite Miljø, Dachser, Føtex, Røsva, Beckers Maling og Atea, 500 meter på tid for to par præsenteret af Gaver uden grænser, Derny Grand Prix præsenteret af Hansen Technologies, Volvo12.dk udskilningsløb, omgang på tid præsenteret af Ølstykke Dyreklinik samt Heino Cyklers gigant-spurt.

Omkring midnat ved vi hvem, der fører 6-dagesløbet efter første døgn.

Der forventes mange tilskuere i Ballerup i aften, så kom og vær med til en stor fest.


stort billede

 

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!