2016.Febr.01
Stor tilskuerinteresse for 6-dagesløbet

Arrangørerne af 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena mærker stor interesse for årets udgave af løbet.

Når det 54. københavnske 6-dagesløb afvikles den 4. til 9. februar i Ballerup Super Arena, bliver det med rigtig mange tilskuere på plads omkring om den 250 meter lange træbane. Arrangørerne oplever en klar øget interesse for arrangementet, og kan allerede nu notere en stor fremgang i billetsalget.

"Vi kan virkelig mærke en stor interesse for løbet i år. Billetsalget ligger klart højere end de seneste år, og vi forventer, at der bliver fyldt godt op i arenaen hver aften", forklarer direktør for 6-dagesløbet Michael Sandstød, og prøver at analysere baggrunden for den øgede interesse. "Jeg tror på, at vi har fået manifesteret 6-dagesløbet i folks bevidsthed, og fået skabt en begivenhed som folk gerne vil komme til år efter år, og få en god oplevelse. Jeg glæder mig til at byde mange mennesker velkommen. Jo flere vi bliver, jo bedre bliver stemningen og dermed oplevelsen for både ryttere og tilskuere."

 


stort billede

 

Der er i år lagt op til et virkeligt spændende 6-dagesløb med mange toppar, der alle har god mulighed for at vinde løbet. De fleste peger på par nr. 7 Jesper Mørkøv/Alex Rasmussen, par nr. 9 Marc Hester/Jasper De Buyst, par nr. 14 Marcel Kaltz/Christian Grasmann samt par nr. 2 Kenny De Ketele/Moreno De Pauw som favoritparrene. Men flere vil kunne blande sig fremme. Se den komplette startliste med 15 par på www.6dagesløb.dk.

Det er fortsat muligt at købe billetter til 6-dagesløbet via BT Shop.

 


stort billede

 

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena.

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!