Løbsresultater for lørdag d. 6. febr. 2016 (tredie dag)

 

Par nr. 9 øgede deres føring på festdag i Ballerup

 

Stemning og fest samt cykelløb på højt niveau. Det er overskrifterne for tredje døgn af det 54. københavnske 6-dagesløb.

 


Marc Hester, præmiepigen Karina, Jasper de Buyst og løbsdirektør Michael Sandstød

stort billede

 

Lørdag blev succesfuld dag for det københavnske 6-dagesløb. Et festklædt publikum i Ballerup Super Arena fik en aften med ægte 6-dagesstemning og masser af flot cykelløb.

Aftenen bød blandt andet på to meget spændende jagter. Specielt den første, over 60 minutter, blev medrivende med masser af offensivt cykelløb. Østrigerne Andreas Müller og Andreas Graf, der kører som par nr. 3 vandt efter imponerende kørsel jagten en omgang foran de øvrige toppar, og kørte sig dermed tilbage i topstriden. Aftenens afsluttende jagt var blot på 30 minutter, men fik et overraskende resultat. Par nr. 7 måtte nemlig notere en tabt omgang til de øvrige toppar, 9'erne, der består af danske Marc Hester og belgiske Jasper De Buyst og det belgiske par nr. 2, Moreno De Pauw/Kenny De Ketele.

"Vi blev simpelthen fanget, hvilket jo er ærgeligt, men vi må ud og kæmpe videre", lød det fra Jesper Mørkøv efterfølgende.

Undervejs i aftenens program vandt par nr. 7 parudskilningsløbet, og var på dette tidspunkt i front af 6-dagesløbet. Dagens omgang på tid blev vundet af par nr. 2, mens den store gigantspurt blev vundet af Elias Helleskov Busk fra par nr. 8. Par nr. 9 fører efter tre døgn 6-dagesløbet med 202 point. Belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw er på andenpladsen en omgang efter og med 151 point, mens par nr. 7, Jesper Mørkøv/Alex Rasmussen er på tredjepladsen med 189 point. "Vi har et rigtig god udgangspunkt. Men det er fortsat tre dage tilbage, og der kan meget hurtigt ske noget", forklarede Marc Hester efter lørdagens program.

For anden gang i den københavnske 6-dageshistorie blev der lørdag afviklet Longest Lap. Danske Frederik Schwartz sejrede efter en underholdende forestilling. Disciplinen har været en stor succes at arrangørerne har besluttet at lave et ekstra heat søndag.

Det 54. københavnske 6-dagesløb fortsætter søndag med Post Danmark's store familiedag, hvor der blandt andet fejres fastelavn.

 

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!