2016.Febr.03
Par nr. 7 udtaget til VM

Fra torsdag kører Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen som Par nr. 7 ved det 54. københavnske 6-dagesløb. Til marts skal de to forsvare de danske farver ved VM i London.

Danmarks Cykle Union har netop udtaget Par nr. 7, Jesper Mørkøv og Alex Rasmussen, til at repræsentere Danmark i parløb ved årets bane-VM, der afvikles den 2. til 6. marts.

"Udtagelsen er et bevis på, at vi har et rigtigt stærkt par nr. 7. Vi kan kun glæde os til at følge dem de kommende dage på 6-dages banen i Ballerup. Men vi har et super stærkt felt, så de vil blive udfordret fra mange fronter", lyder det fra sportschef for 6-dagesløbet Jimmi Madsen.

"Alex og Jesper har kørt en udmærket sæson, hvor de blandt andet tilbage i december suverænt blev danske mestre i parløb. Alex er tidligere verdensmester i disciplinen, og Jesper har udviklet sig meget i løbet af de seneste år. Derudover har de begge tidligere deltaget ved VM, så de har en vis rutine. Endeligt er det også en fordel at de kører sammen ved det Københavnske 6-dagesløb, da de derved kender hinanden utroligt godt og får kørt meget sammen inden VM", forklarer Danmarks Cykle Unions banelandstræner Casper Jørgensen.

Alex Rasmussen blev i 2009 verdensmester i disciplinen med Michael Mørkøv, storebror til Jesper.

Du kan møde Par nr. 7 samt de øvrige danske 6-dagesryttere i eftermiddag i Ballerup Super Arena. Rytterne træner fra kl. 16:20 til kl. 17:50. Efterfølgende står rytterne til rådighed for pressen.

Det 54. københavnske 6-dagesløb skal køres den 4. til 9. februar 2016 i Ballerup Super Arena

Årets bane-VM afvikles i London den 2. til 6. marts 2016.

 

 

 

6D Index

 

6-dagesløbet i BSA (Facebook)

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!