Seksdagesløb 2017

Ballerup Super Arena

 

Det 55. københavnske 6-dagesløb
2017.Jan.26 (torsdag) - 2017.Jan.31 (tirsdag)

 


 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Okt.17

Det københavnske 6-dagesløb med i ny international løbsserie

Det københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena har til den kommende 6-dagessæson indgået et samarbejde med 6-dagesløbene i London, Berlin og Amsterdam.

6-dagesløb i Europa vil til den kommende sæson gennemgå en stor makeover. Fire 6-dagesløb, London, Amsterdam, Berlin og København, er gået sammen, og indgår nu i en løbsserie.

Samarbejdet omfatter et fælles pointsystem, hvorfra de 12 bedste par kvalificere sig til en finale, der skal afvikles på Mallorca den 17. marts. I løbene skal køres med faste nationale par, og alle løbene vil blive vist live på Eurosport.

"Med samarbejdet kommer vi til at løfte niveauet for 6-dagesløb i Europa og dermed også vores eget i Ballerup. Vi kommer til at få et højere sportligt niveau, men helt sikkert også en øget interesse fra medier og tilskuer. Alene det, at løbene vil blive vist på Eurosport tilfører ekstra værdi til vores event", forklarer ejer af det københavnske 6-dagesløb, Michael Sandstød. "Vi glæder os virkelig til at komme igang med dette nye spændende projekt", uddyber 6-dagesarrangøreren.

Kalender for 6-dages løbsserien:

25. - 30. oktober 2016, London
6. - 11. december 2016, Amsterdam
19. - 24. januar 2017, Berlin
26. - 31. januar 2017, København
17. marts 2017, Finale på Mallorca

2017-udgaven bliver den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb. Det bliver 14. gang, at der skal køres i Ballerup Super Arena, og det bliver den femte udgave med Michael Sandstød som arrangør.

I år er designet på løbets website tilpasset designet på de øvrige løb i løbsseries websites.

Billetsalget til løbet foregår via BT shop.

ref.:
http://www.6dageslob.dk/news/det-koebenhavnske-6-dagesloeb-med-i-ny-international-loebsserie/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Okt.31

Vinderne fra London kommer til Ballerup

Søndag imponerede og overraskede belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw ved at vinde 6-dagesløbet i London. Til januar kan de to opleves ved det københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Verdensmestre og lokale helte Bradley Wiggins & Mark Cavendish var favoritter. Men det blev belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw, der stod øverst på resultatlisten, da den anden udgave af det nye 6-dagesløb i den olympiske velodrom i London, sluttede søndag.

Sejren skabte glæde hos arrangørerne af det københavnske 6-dagesløb. De stærke belgiere er nemlig på startlisten, når der den 26. til 31. januar skal køres den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

"Belgierne viste stor styrke i London, og vi kender dem som et par ryttere, der altid leverer en indsat på højeste niveau. De kommer til at tilføre rigtig meget til løbet i Ballerup, og jeg glæder mig til at følge dem", forklarer sportslig ansvarlig for det københavnske 6-dagesløb, Jimmi Madsen.

6-dagesløbene i London og København udgør sammen med løbene i Amsterdam og Berlin en samlet løbsserie, hvor der køres med faste nationale par. Hver af de fire løb giver point til et klassement, hvorfra de tolv bedste par kvalificerer sig til en finale på Mallorca den 17. marts.

Kalender for 6-dages løbsserien:

Den 25. til 30. oktober 2016, London
Den 6. til 11. december 2016, Amsterdam
Den 19. til 24. januar 2017, Berlin
Den 26. til 31. januar 2017, København
Den 17. marts 2017, Finale på Mallorca

2017-udgaven bliver den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb. Det bliver 14. gang, at der skal køres i Ballerup Super Arena, og det bliver den femte udgave med Michael Sandstød som arrangør.

ref.:
http://www.6dageslob.dk/news/vinderne-fra-london-kommer-til-ballerup/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.03

Stillingen i 6-dagesserien efter første afdeling


Vinderne i London
L-R: Scotson, Meyer, De Ketele, De Pauw, Wiggins og Cavendish

Video: London 6D 2016, Day 6 (EuroSport)

6-dagesløbet i London var første afdeling af den nye 6-dagesserie, der også omfatter 6-dagesløbene i Amsterdam, Berlin og København.

Der køres med faste nationale par i serien. Dette betyder, at man ikke kan skifte makker, men kun score point som fast par.

Her følger stillingen efter løbet i London:

1 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien) 100 p.
2 Mark Cavendish & Bradley Wiggins (Storbritannien) 80 p.
3 Cameron Meyer & Callum Scotson (Australien) 65 p.
4 Leif Lampater & Marcel Kalz (Tyskland) 50 p.
5 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland) 40 p.
6. Albert Torres & Sebastian Mora (Spanien) 30 p.
7 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig) 25 p.
8 Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark) 20 p.
9 Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig) 16 p.
10 Andy Tennant & Chris Latham (Storbritannien) 12 p.
11 Oliver Wood & Jonathan Dibben (Storbritannien) 10 p.
12 Christian Grassman & Max Beyer (Tyskland) 8 p.

Det blev ikke til point for det andet danske par Alex Rasmussen & Casper Pedersen i London

Der køres i Amsterdam den 6. til 11. december med 14 par.

Den 19. til 24. januar i Berlin og i København den 26. til 31. januar deltager der 16 par.

Fra det samlede klassement i de tre løb kvalificerer de tolv bedste par sig til finalen på Mallorca den 17. marts.

Desuden kan der inviteres yderligere to par til finalen den 17. marts.

360 degree coverage of Six Day London 2016

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=659

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.17
Kommentar fra CykelKurt:

Splittelse

Jeg ved ikke præcis hvordan initiativet fra de fem baner (London, Amsterdam, Berlin, København og Mallorca) skal opfattes, men set fra en tilskuers vinkel, ligner det til forveksling en splittelse blandt de europæiske cykelbaner.

Bremem, Rotterdam og Gent har valgt at holde sig udenfor initiativet - eller er måske ligefrem sparket ud? - mens bl.a. København er indenfor i varmen.

I en seksdagesbranche, som i forvejen ikke ligefrem er overbebyrdet med arrangementer, kan det være svært at se, hvad denne splittelse skal gøre godt for.

Direktør for det danske 6D, Michael Sandstød, forsvarer initiativet med, at.....(citat)

... samarbejdet kommer til at løfte niveauet for 6-dagesløb i Europa og dermed også vores eget i Ballerup. Vi kommer til at få et højere sportsligt niveau, men helt sikkert også en øget interesse fra medier og tilskuere. Alene det, at løbene vil blive vist på Eurosport, tilfører ekstra værdi til vores event.

Det kan dog stadig være svært at indse, hvorfor Bremen, Rotterdam og Gent er holdt udenfor det gode selskab - for slet ikke at tale om Fiorenzuola?

Med andre ord:
Vi er godt på vej mod et A-hold og et B-hold indenfor seksdagesbanerne.

Hvem har glæde af det?

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.18

Par nr. 7 præsenteres den 24. november


Michael Mørkøv kører over målstregen

Den 24. november er der en måned til juleaften. Men også denne dag kan man med fordel glæde sig til. På denne dag præsenteres nemlig årets udgave af det berømte Par nr. 7 til det københavnske 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Par nr. 7 er blandt de mest legendariske og mest kendte brands i dansk sport. Legenden om parret blev skabt af Kay Werner i 1950'erne, da han ville have sit eget nummer, og ikke køre som Par nr. 1 som tidligere tiders store stjerne Willy Falck Hansen havde gjort. Werner kørte med stor succes først med Evan Klamer og siden med Palle Lykke, og legenden var skabt. Siden har der altid været et Par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb, og det har altid været favoritparret blandt stampublikummet.

Den 55. udgave af det københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 26. til 31. januar 2017. Parret præsenteres på et pressemøde i København.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=709

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.18

Belgisk føring halvvejs i GentEfter tre døgn af 6-dagesløbet i Gent er det belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw, der er i front. Tre par er på omgangshøjde. Belgierne har 230 point. Italiensk-belgiske Elia Viviani & Iljo Keisse er på andenpladsen med 215 point, mens briterne Mark Cavendish & Bradley Wiggins er på tredjepladsen med 204 point.

Det rent danske par Marc Hester & Jesper Mørkøv er nr. syv, tre omgange efter og med 82 point.

Alex Rasmussen & hollandske Yoeri Havik er på ellevtepladsen 23 omgange efter.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=705

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.20

Cavendish & Wiggins sejrede i Gent


Vinderne i Gent
L-R: De Ketele (hvid kasket), ?, De Pauw, Wiggins (højest), Cavendish, Viviani og Keisse

Video: Cavendish & Wiggins vinder i Gent

De britiske verdensmestre Mark Cavendish & Bradley Wiggins blev vinder af den 76. udgave af 6-dagesløbet i Gent. Briterne endte en omgang foran belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw og italiensk-belgiske Elia Viviani & Iljo Keisse.

Det danske par Jesper Mørkøv & Marc Hester endte på syvendepladsen, tolv omgang efter briterne. Alex Rasmussen & hollandske Yoeri Havi endte på tiendepladsen, 48 omgange efter.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=719

 

 

Wiggins sidste omgang

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.20

Historien om Par nr. 7


Kay Werner & Palle Lykke

Par nr. 7 er blandt de mest legendariske og mest kendte brands i dansk sport.

Legenden om parret blev skabt af Kay Werner i 1950'erne, da han ville have sit eget nummer, og ikke køre som Par nr. 1 som tidligere tiders store stjerne Willy Falck Hansen havde gjort.

Werner kørte med stor succes først med Evan Klamer og siden med Palle Lykke, og legenden var skabt. Siden har der altid været et Par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb, og det har altid været favoritparret blandt stampublikummet.

De første år blev kørt i sorte trøjer med Dannebrog på ærmerne. Fra 1958 har Par nr. 7 kørt i rene Dannebrogstrøjer som Dannebrog på 4 hjul.

Rekorden for antal 6-dagesløb i Par nr. 7 har Alex Rasmussen med 9 gange. Rasmussen har kørt med Jakob Piil Michael Mørkøv og Jesper Mørkøv.

Kay Werner og Jens Veggerby har begge kørt med 7-tallet otte gange, mens Gert Frank og Jimmi Madsen syv gange har været en del af det berømte par.

Jimmi Madsen kunne måske havde nået at optræde flere gange med 7-tallet, men uheldigvis for ham blev der ikke kørt 6-dagesløb i København i en periode af hans karriere.

Den nuværende 6-dages direktør Michael Sandstød har en enkelt gang kørt som Par nr. 7, nemlig i 2002 med Jimmi Madsen.

Blandt de mest berømte par er Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted, der kørte som parret fem gange i 1980'erne.

I 90'erne var det Jens Veggerby der med skiftede makkere var den store Par nr. 7 helt.

Men parret der har kørt flest gange som 7'erne, er Alex Rasmussen & Michael Mørkøv, der kørte første gang samme i 2008, og har kørt som Par nr. 7 hele syv gange.

I 2013 kørte Mørkøv sammen med Lasse Norman, da Alex Rasmussen havde karantæne.

Udenlandske ryttere
Par nr. 7 har primært været et stærkt dansk par. Men dog har en række ryttere været en del af parret. Blandt andet har legendariske Patrick Sercu fire gange kørt som en del af parret.

Seneste udlændinge i parret var italienske Giovanni Lombardi, der kørte med Jimmi Madsen i 2006. Lombardi, der havde kontrakt med det danske Team CSC, blev sat ind i parret, da Jakob Piil var skadet.

Par nr. 7, 1953-2016

1953: Kay Werner & Evan Klamer
1954: Kay Werner & Evan Klamer
Dec. 1955: Kay Werner & Evan Klamer
Feb. 1956: Kay Werner & Evan Klamer
Dec. 1956: Kay Werner & Evan Klamer
1957: Intet par nummer 7
1958: Kay Werner & Palle Lykke
1959: Kay Werner & Palle Lykke
1960: Kay Werner & Palle Lykke
1976: Ole Ritter & Leo Duyndam
1977: Ole Ritter & Patrick Sercu
1978: Ole Ritter & Patrick Sercu
1979: Kim G. Svendsen & Patrick Sercu
1980: Kim G. Svendsen & Danny Clark
1981: Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted
1982: Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted
1983: Gert Frank & Patrick Sercu
1984: Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted
1985: Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted
1986: Gert Frank & René Pijnen
1987: Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted
1988: Hans-Henrik Ørsted & Roman Hermann
Jan. 1989: Jesper Worre & Jørgen V. Pedersen
Dec. 1989: Jesper Worre & Jørgen V. Pedersen
Febr. 1991: Jens Veggerby & Danny Clark
1992: Jens Veggerby & Pierangelo Bincoletto
1993: Jens Veggerby & Rolf Sørensen
1994: Jens Veggerby & Etienne Dewilde
1995: Jens Veggerby & Rolf Sørensen
1996: Jens Veggerby & Jimmi Madsen
1997: Jens Veggerby & Jimmi Madsen
1998: Jens Veggerby & Jimmi Madsen
1999: Jimmi Madsen & Tayeb Braikia
2002: Jimmi Madsen & Michael Sandstød
2005: Jimmi Madsen & Jakob Piil
2006: Jimmi Madsen & Giovanni Lombardi
2007: Jakob Piil & Alex Rasmussen
2008: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2009: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2010: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2011: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2012: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2013: Michael Mørkøv & Lasse Norman
2014: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2015: Alex Rasmussen & Michael Mørkøv
2016: Alex Rasmussen & Jesper Mørkøv
2017: ?

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=722

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Nov.25

Mørkøv & Norman bliver Par nr. 7


L-R: Michael Mørkøv, løbsdirektør Michael Sandstød, Lasse Norman

stort billede

Når den 55. udgave af det traditionsrige københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 26. til 31. januar, bliver det med to af dansk cykelsports største profiler som det berømte Par nr. 7.

Par nr. 7 er blandt de største brands i dansk elitesport og et begreb, som de fleste har et forhold til. I 2017-udgaven af det københavnske 6-dagesløb kommer parret til at bestå af Lasse Norman og Michael Mørkøv.

Lasse Norman kender de fleste for hans tre olympiske medaljer. I 2012 blev han olympisk mester i disciplinen omnium, mens han ved årets OL i Rio hentede to OL-bronzemedaljer. Michael Mørkøv har otte gange tidligere kørt i Par nr. 7, men han er også kendt som en verdensklasse landevejsrytter, og har blandt andet kørt i den berømte bjergtrøje i Tour de France og vundet en etape i Vuelta a Espana.

Norman og Mørkøv kørte også som Par nr. 7 i 2013, hvor de vandt det københavnske 6-dagesløb. Sejren er dog langt fra en selvfølge i 2017-udgaven. Det københavnske 6-dagesløb er nemlig fra denne sæson en del af en international løbsserie, og derfor forventes feltet at blive det stærkeste i mange år. Løbsserien består af 6-dagesløbene i London, Amsterdam, Berlin og København og med en finalen på Mallorca til marts.

"Desværre måtte jeg jo melde fra i sidste sæson, så det er fantastisk at være tilbage i Par 7. Det er 6-dagesløbet og Par nr. 7, jeg drømte om som barn, og jeg elsker fortsat at være en del af det", forklarer Michael Mørkøv.

"Lasse er en makker af høj kvalitet, det så vi senest ved OL i sommers, så vi har gode forudsætninger for at kunne vinde igen, som vi gjorde i 2013. Men jeg har hørt, at feltet bliver super stærkt i år, så vi skal være 100 procent klar hver dag", uddyber Katusha-rytteren.

"Det var en fantastisk oplevelse at køre som Par nr. 7 og vinde med Michael i 2013. Jeg glæder mig til igen at køre foran det fantastiske publikum i Ballerup Super Arena, og Michael og jeg skal nok sørge for at levere flot cykelløb og god underholdning for de forhåbentlig mange tilskuere, der kommer til 6-dagesløbet", lyder det fra Lasse Norman.

"Det er et drømme Par nr. 7 for os. To profiler som alle danske cykelfans kender, og som altid leverer en professionel indsats. Men heldigvis får vi et felt med både danske og udenlandske par, der kan matche de to. Vi glæder os", forklarer sportschef for 6-dagesløbet Jimmi Madsen.

Par nr. 7 bliver præsenteret af virksomheden Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring A/S.

Tidligere er det offentliggjort, at de øvrige danske par i løbet bliver Jesper Mørkøv & Marc Hester, Casper Folsach & Frederik Rodenberg Madsen samt Alex Rasmussen & Casper Pedersen. Desuden er det offentliggjort at de stærke belgier Moreno de Pauw & Kenny de Ketele deltager i løbet.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=737

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.06

Tid til 6-dagesløb i Amsterdam


Par nr. 2, Kenny de Ketele & Moreno de Pauw

Tirsdag indledes 6-dagesløbet i Amsterdam og dermed det andet løb i løbsserien, som også omfatter 6-dagesløbene i London, Berlin og København. 13 par er i feltet, heriblandt danskerne Jesper Mørkøv & Marc Hester, der kører som par nr. 7.

Det danske er nr. 8 i det samlede klassement med 20 point efter løbet i London. Belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw fører med 80 point.

Startliste til Amsterdam:

1. Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland)
2. Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien)
3. Pim Ligthart & Jens Mouris (Holland)
4. Leif Lampater & Marcel Kalz (Tyskland)
5. Albert Torres & Sebastian Mora Vedri (Spanien)
6. Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig)
7. Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark)
8. Andy Tennant & Chris Latham (Storbritannien)
9. Niki Terpstra & Raymond Kreder (Holland)
10. Christian Grassman & Maximilian Beyer (Tyskland)
11. Tristan Marguet & Claudio Imhoff (Schweiz)
12. Gavin Hoover & Zak Kovalcik (USA)
13. Nick Stöpler & Roy Pieters (Holland)

Stillingen efter løbet i London:

1 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien) 100 p.
2 Mark Cavendish & Bradley Wiggins (Storbritannien) 80 p.
3 Cameron Meyer & Callum Scotson (Australien) 65 p.
4 Leif Lampater & Marcel Kalz (Tyskland) 50 p.
5 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland) 40 p.
6. Albert Torres & Sebastian Mora (Spanien) 30 p.
7 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig) 25 p.
8 Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark) 20 p.
9 Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig) 16 p.
10 Andy Tennant & Chris Latham (Storbritannien) 12 p.
11 Oliver Wood & Jonathan Dibben (Storbritannien) 10 p.
12 Christian Grassman & Max Beyer (Tyskland) 8 p.

Der skal køres den 19. til 24. januar 2017 i Berlin og i København den 26. til 31. januar 2017. Fra det samlede klassement i de tre løb kvalificerer de tolv bedste par sig til finalen på Mallorca den 17. marts 2017. Desuden kan der inviteres yderligere to par til finalen den 17. marts.

I Amsterdam deltager desuden Trine Schmidt og Amalie Winther Olsen i damernes løb, som køres den 9. til 11. december 2016.

I U21 klassen, der kører den 6. til 8. december, deltager Arne Birkmose og Anders Fynbo som par nr. 11, mens Alexander Lander og Oscar Bjørn-Rosager er par nr. 8.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=827

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.07

Mørkøv & Hester på tredjepladsen i Amsterdam

 

Efter første døgn af 6-dagesløbet i Amsterdam er det danske par, Mark Hester & Jesper Mørkøv, på tredjepladsen.

Tyskerne Laif Lampater & Marcel Kalz vandt dagens afsluttende jagt, og er på andenpladsen samlet. Vinderne fra løbet i London, Moreno de Pauw & Kenny de Ketele fører løbet. De to par er, via bonusomgange opnået ved 100 point, en omgang foran Mørkøv & Hester og tyskerne Grasman & Beyer.

Danskernes placering blev grundlagt med en jagtsejr i løbets første jagt.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=846

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.08

Mørkøv & Hester på fjerdepladsen efter to døgn i Amsterdam

 

Efter to døgn af 6-dagesløbet i Amsterdam er danske Mark Hester & Jesper Mørkøb på fjerdepladsen.

Det danske par indledte onsdagens afsluttende jagt med et angreb fra start, og kom forholdsvis hurtigt rundt sammen med tyskerne Marcel Kalz & Leif Lampater.

Det blev dog belgierne Moreno de Pauw & Kenny de Ketele, der vandt jagten. Danskerne blev nr. fire.

Belgierne er også i front samlet.

De Ketele & De Pauw fører med 253 point. Lampater & Kalz har 217 point. En omgang efter er endnu et tysk par Christian Grasmann & Max Beyer med 136 point, mens Mørkøv & Hester er to omgange efter og har 154 point.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=859

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.09

Mørkøv & Hester på syvendepladsen efter tre døgn i Amsterdam

 

Halvvejs i 6-dagesløbet i Amsterdam er danskerne Jesper Mørkøv & Marc Hester på syvendepladsen.

Belgierne Moreno de Pauw & Kenny de Ketele fører 38 point foran tyskerne Leif Lampater & Marcel Kalz. De to par har henholdsvis 358 og 320 point. Endnu et tysk par Christian Grassman & Maximilian Beyer er på tredjepladsen og med 207 point. De tre førende par er på omgangshøjde.

Fem par, heriblandt danskerne er to omgange efter.

Torsdag hentede det danske par blandt andet en tredjeplads i den afsluttende jagt, det blev til en syvendeplads i 200 meter på tid, hvor schweizerne Tristan Marguet & Claudio Imhof satte ny banerekord med 10,290 point samt en fjerdeplads i 400 meter på tid.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=869

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.10

Mørkøv & Hester fortsat på syvendepladsen efter fire døgn i Amsterdam

 

Efter fire døgn af 6-dagesløbet i Amsterdam er danskerne Jesper Mørkøv & Marc Hester fortsat på syvendepladsen.

Belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw fører forholdsvis suverænt med tyskerne Leif Lampater og Marcel Kalz på tredjepladsen.

Fredag sejrede det danske par i et Derny pace, blev nr. fire i en omgang på tid, nr. seks i to omgange på tid samt nr. fire i longest lap.

Dagens afsluttende jagt blev vundet af hollænderne Yorik Havik & Wim Stroetinga, der også er rykket frem på tredjepladsen i det samlede klassement.

De danske par er to omgange efter og noteret for 300 point.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=881

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.11

Belgierne kørte sejren i hus i Amsterdam

 

Det belgiske par, Kenny de Ketele & Moreno de Pauw, har virkelig kørt stærkt i vinterens 6-dagesløb. I dag kunne de tilføje endnu en sejr til CV'et.

Kenny de Ketele & Moreno de Pauw tog endnu en 6-dagessejr, da de i dag vandt 6-dagesløbet ved Amsterdam. Parret har været i særklasse på banen i Amsterdam, og derfor var det de sekundære placeringer, som de øvrige ryttere måtte kæmpe om i dag.

Her var det tyske par Marcel Kalz & Leif Lampater bedst og tog andenpladsen. En omgang efter det belgiske par, mens Tristan Marguet & Claudio Imhoff tog det nederste trin på podiet.

Set med danske briller, så avancerede Marc Hester & Jesper Mørkøv til ottendepladsen og vandt i løbet af 6-dagesløbet flere discipliner. Dagens sejr sender også Kenny de Ketele & Moreno de Pauw suverænt i front af den nye 6-dagesserie, som er blevet dannet forud for denne sæson.

Aftenen bød også på en banerekord, da Maximilian Levy slog Theo Bos' rekord fra 2003. Levy kørte i tiden 10.338.

 

Slutstillingen ved 6-dagesløbet i Amsterdam

1 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw, 587 point

1 omgang efter:
2 Marcel Kalz & Leif Lampater, 554 points

2 omgange efter:
3 Tristan Marguet & Claudio Imhoff, 534 points
4 Pim Ligthart & Jens Mouris, 469 points
5 Maximilian Beyer & Christian Grasmann, 362 points

3 omgange efter:
6 Yoeri Havik & Wim Stroetinga, 469 points
7 Andreas Müller & Andreas Graf, 272 points

4 omgange efter:
8 Jesper Mørkøv & Marc Hester, 427 points
9 Raymond Kreder & Niki Terpstra, 395 points

6 omgange efter.
10 Nick Stöpler & Roy Pieters, 280 points

7 omgange efter:
11 Albert Torres & Sebastian Mora Vedri, 388 points

21 omgange efter:
12 Zak Kovalcik & Gavin Hoover, 297 points

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/belgierne_koerte_sejren_i_hus_i_amsterdam/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2016.Dec.12

Belgierne udbyggede føringen i 6-dagesserien


Pauw & Ketele i et skift

stort billede

 

Med sejren i Amsterdam udbyggede det belgiske par, Moreno de Pauw & Kenny de Ketele, deres føring i den nye 6-dages løbsserie. Belgierne har faktisk vundet begge de to kørte løb, og er med 200 point stort set sikker på at kvalificere sig til finalen på Mallorca den 17. marts.

Tyskerne Leif Lampater & Marcel Kalz er efter andenpladsen i Amsterdam også på andenpladsen i klassementet. Tyskerne blev nr. fire i det første løb i London.

Danskerne Jesper Mørkøv & Marc Hester er på tiendenpladsen med 40 point efter to ottendepladser i de to kørte løb.

Næste løb i serien er i Berlin den 19. til 24. januar.

I København skal der køres den 26. til 31. januar, mens finalen er på Mallorca den 17. marts.

12 par kvalificerer sig direkte til finalen på Mallorca.

 

Samlet stilling efter løbet i Amsterdam:

1 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien) 100+100 = 200 p.
2 Leif Lampater & Marcel Kalz (Tyskland) 50+80 = 130 p.
3 Mark Cavendish & Bradley Wiggins (Storbritannien) 80+0 = 80 p.
4 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland) 40+30 = 70 p.
5 Tristan Marguet & Claudio Imhoff (Schweiz) 0+65 = 65 p.
6 Cameron Meyer & Callum Scotson (Australien) 65+0 = 65 p.
7 Pim Ligthart & Jens Mouris (Holland) 0+50 = 50 p.
8 Christian Grassman & Max Beyer (Tyskland) 8+40 = 48 p.
9 Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig) 16+25 = 41 p.
10 Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark) 20+20 = 40 p.
11 Albert Torres & Sebastian Mora (Spanien) 30+10 = 40 p.
12 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig) 25+0 = 25 p.
13 Niki Terpstra & Raymond Kreder (Holland) 0+16 = 16 p.
14 Nik Stöpler & Roy Pieters (Holland) 0+12 = 12 p.
15 Andy Tennant & Chris Latham (Storbritannien) 12+0 = 12 p.
16 Oliver Wood & Jonathan Dibben (Storbritannien) 10+0 = 12 p.
17 Gavin Hoover & Zak Kovalcik (USA) 0+8 = 8 p.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=901

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.05

Blandet start for Norman & Mørkøv i Rotterdam

Af Philip Tarning-Andersen

Lasse Norman & Jesper Mørkøv scorede mange point på første dag af Rotterdams 6-dagesløb, men er to omgange efter de førende.

En niendeplads af 13 par, men med pæne muligheder for at avancere de kommende dage. Det er status efter første dag af Rotterdams 6-dagesløb for det til lejligheden sammensatte par, Lasse Norman & Jesper Mørkøv.

Med 42 point har parret vist som et, der kan score rigtig mange point og dermed rykke frem i klassementet, hvis de indhenter omgange på de otte par, som er foran dem i øjeblikket.

Tyskere bedst i jagter
Parret lagde fra land med en syvendeplads i åbningsjagten, hvor 12 af de 13 par sluttede på omgangshøjde med vinderne. Hollænderne Wim Stroetinga & Dylan van Baarle vandt den 100 omgange lange jagt.

Men i aftenens anden jagt (over 45 minutter) blev de nummer 12 og satte de to omgange til i forhold til tyskerne, Roger Kluge & Christian Grasmann, der vandt jagten. Østrigske Andreas Müller & Andreas Graf blev toer i jagten og var de eneste på omgangshøjde med tyskerne.

Danskerne kom godt igen i slutningen af aftenen, hvor da vandt partidskørslen med 22,117 sekunder for de 400 meter. Efterfølgende vandt de også sikkert det såkaldte klassementsløb med sejre i fem af de ti spurter undervejs.

Samlet status
Kluge & Grasmann fører løbet efter første dag takket være deres sejr i anden jagt. Løbet er dog stadig meget åbent med 12 af de 13 par inden for to omgange af de førende. Norman & Mørkøv er nummer ni, men skulle det lykkes dem at vinde en omgang tilbage, ville de i den nuværende stilling være nummer fem og helt med i topstriden.

I talent cuppen var det danske par Christian Nykvist Larsen & Arne Birkemose med fremme. I den jagten fik parret en tredjeplads i den første af tre spurter og blev nummer fem i sidste spurt. Den indsats sikrede dem en femteplads i jagten, som de dermed også indtager samlet. Talent cuppen køres over alle seks dage.

Stillingen efter 1. døgn

1 Roger Kluge & Christian Grasmann (Tyskland) 32 point
2 Andreas Müller & Andreas Graf (Østrig) 12 point

1 omgang efter:
3 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien) 55 point
4 Jesper Asselman & Yoeri Havik (Holland) 43 point
5 Pim Ligthart & Raymond Kreder (Holland) 29 point
6 Niki Terpstra & Jens Mouris (Holland) 26 point
7 Nick Stöpler & Melvin van Zijl (Holland) 9 point
8 Corentin Ermenault & Morgan Kneisky (Frankrig) 7 point

2 omgange efter:
9 Lasse Norman & Jesper Mørkøv (Danmark) 42 point
10 Wim Stroetinga & Dylan van Baarle (Holland) 40 point
11 Albert Torres & Sebastian Mora (Spanien) 23 point
12 Dylan Groenwegen (Holland) & Gijs van Hoecke (Belgien) 4 point

9 omgange efter:
13 Kilian Michiels & Matthias van Beethoven (Belgien) 10 point

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/blandet_start_for_norman_og_moerkoev_i_rotterdam/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.06

Jesper Mørkøv & Lasse Norman i front i Rotterdam

Efter to døgn af 6-dagesløbet i Rotterdam er danske Jesper Mørkøv & Lasse Norman i front af løbet.

Danskerne vandt dagens to jagter plus tidskørslen over 400 meter, og endte med at score point nok til en bonusomgang ved 100 point.

Dermed kom de på omgang med tyskerne Roger Kluge & Christian Grasmann, der dog blot er noteret for 68 point. På tredjepladsen i klassementer er østrigerne Andreas Müller & Andreas Graf med 15 point og en omgang efter, mens de ellers suveræne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw er to omgange efter på tredjepladsen. Det danske par var ellers blot nr. ni efter første døgn!

Tiden på de 400 meter var fredag 21.938 sekunder mod 22,117 sekunder torsdag.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1062

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.07

Danskere nu på andenpladsen i Rotterdam. Tysk føring

Halvvejs i 6-dagesløbet i Rotterdam er danskerne Jesper Mørkøv & Lasse Norman på andenpladsen. Det tyske par Christian Grasmann & Roger Kluge satte trumf på lørdag, og er nu hele tre omgange foran tre par.

Danskerne på andenpladsen er noteret for 154 point, hollænderne Wim Stroetinga & Baarle van Dylan er på tredjepladsen med 115 point, mens østrigerne Andreas Müller & Andreas Graf er på fjerdepladsen med 23 point.

Lørdag opnåede det danske par blandt andet en andenplads i pointløb, en tredjeplads i supersprint og en tredjeplads i den ene jagt.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1088

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.08

Mørkøv & Norman fortsat på andenpladsen efter fjerde døgn i Rotterdam

Efter fire døgn af 6-dagesløbet i Rotterdam er det danske par, Lasse Norman & Jesper Mørkøv, fortsat på andenpladsen. Tyskerne Roger Kluge & Christian Grasmann fører fortsat, og er to omgange foran danskerne. Favoritterne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw er rykket frem på tredjepladsen.

Det danske par er noteret for 202 point, hvilket er det højeste i feltet. Søndag blev det for danskerne blandt andet til en fjerdeplads i den indledende jagt og endnu en sejr i både tidskørslen over 400 meter og i pointløb.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1103

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.09

Norman & Mørkøv på andenpladsen inden finalen i Rotterdam

Det danske par Lasse Norman & Jesper Mørkøv er på andenpladsen inden tirsdagens finale af 6-dagesløbet i Rotterdam. Parret er fortsat to omgange efter de førende tyskere Roger Kluge & Christian Grassmann, men også en omgang foran hollænderne Pim Ligthart & Raymond Kreder på tredjepladsen.

Mandag blev det blandt andet til endnu en sejr i tidskørslen over 400 meter for det danske par.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1111

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.10

Sikker andenplads til Norman & Mørkøv

Af Philip Tarning-Andersen

Lasse Norman & Jesper Mørkøv sluttede på en sikker andenplads i Rotterdams 6-dagesløb, men kunne ikke rokke ved en lige så sikker sejr til Roger Kluge & Christian Grasmann.

Der var ikke lagt op til den store spænding om sejren i finalejagten. Roger Kluge & Christian Grasmann gik ind til jagten med tre omganges forspring. De to tyskere har siden deres dominerende indsats lørdag holdt løbets føring i et jerngreb.

Førsteudfordrerne til dem var danske Lasse Norman & Jesper Mørkøv, der også gjorde et hæderligt forsøg, men måtte bøje sig til overmagten. De to danskere var det par, der vandt flest omgange i finalejagten, men det var kun en mere end tyskerne og stadig to for lidt.

Kampen om de sekundære placeringer
Inden finalejagten var danskernes andenplads truet en smule af hollænderne Pim Lighthart & Michel Kreder, der vandt en bonusomgang for sejr i Derny Cuppen. Dermed havde de kørt sig på omgangshøjde med danskerne. Da det kom til stykket, kunne de ikke følge op på truslen i finalejagten, hvor de tabte to omgange til danskerne og røg ned på løbets femteplads.

I stedet var det et andet hollandsk par, der løb med tredjepladsen i form af Wim Stroetinga & Dylan van Baarle. De havde med en god pointhøst i løbet af aftenen kørt sig foran belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw, der sluttede på pladsen lige uden for podiet.

Samlet slutstilling

1 Roger Kluge & Christian Grasmann (Tyskland) 225

2 omgange efter
2 Lasse Norman & Jesper Mørkøv (Danmark) 275

4 omgange efter
3 Wim Stroetinga & Dylan van Baarle (Holland) 246
4 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien) 221
5 Pim Ligthart & Raymond Kreder (Holland) 149

5 omgange efter
6 Niki Terpstra & Jens Mouris (Holland) 168
7 Andreas Müller & Andreas Graf (Østrig) 35

6 omgange efter
8 Jesper Asselman & Yoeri Havik (Holland) 220

7 omgange efter
9 Nick Stöpler & Melvin van Zijl (Holland) 116

8 omgange efter
10 Albert Torres & Sebastian Mora (Spanien) 162

9 omgange efter
11 Dylan Groenwegen (Holland) & Gijs van Hoecke (Belgien) 111
12 Corentin Ermenault & Morgan Kneisky (Frankrig) 91

Udgået
Kilian Michiels & Matthias van Beethoven (Belgien)

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/sikker_andenplads_til_norman_og_moerkoev/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.11

Rotterdam slut, Bremen kalder

6-dagesløbet i Rotterdam er ganske vist slut, men i morgen går det løs igen i Bremen, og her vil vinderen fra Rotterdam, Christian Grasmann også være blandt favoritterne.

Christian Grasmann vandt i går 6-dagesløbet i Rotterdam sammen med Roger Kluge, og mens Kluge tager til Australien for at starte landevejssæsonen med Orica-Scott-holdet, så er Christian Grasmann også at finde i feltet, når 6-dagesløbet i Bremen skydes i gang i morgen aften. Her danner han par med belgiske Kenny de Ketele.

"Kenny de Ketele kørte også et stærkt løb, så for de to kan det kun komme til at handle om at gå efter sejren", siger løbsdirektør i Bremen, Erik Weispfennig.

Der er imidlertid flere par, som kan kategoriseres som favoritter. Efter at Sebastian Mora Vedri og Vojtêch Haĉecký meldte afbud i sidste uge, har det været nødvendigt at rykke lidt rundt, men det er lykkedes arrangørerne at få et par slagkraftige erstatninger.

"Med tilsagnet fra Iljo Keisse og Nick Stöpler har vi endnu engang et stærkt felt til start. Det er svært at sige, hvilket af topparrene, som står med sejren i sidste ende", lyder det fra Weispfennig, som også nævner vinderne fra 2014, Leif Lampater & Wim Stroetinga samt Jesper Mørkøv & Yoeri Havik og Marcel Kalz & Iljo Keisse blandt favoritterne.

Startfeltet til 6-dagesløbet i Bremen

Leif Lampater (GER) & Wim Stroetinga (HOL)
Christian Grasmann (GER) & Kenny de Ketele (BEL)
Achim Burkardt & Nico Hesslich (GER)
Maximilian Beyer & Nick Stöpler (GER)
Stefan Schneider & Jan Kraus (GER)
Theo Reinhardt (GER) & Andreas Graf (AUT)
Marcel Barth (GER) & Robbe Ghys (BEL)
Jesper Mørkøv (DEN) & Yoeri Havik (HOL)
Marcel Kalz (GER) & Iljo Keisse (BEL)
Lucas Liss (GER) & Loic Perizzolo (SUI)
Sebastian Wotschke (GER) & Jan Freuler (SUI)
Hans Pirius (GER) & Melvin van Zijl (HOL)

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/rotterdam_slut_bremen_kalder/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.12

Kalz & Keisse sejrer på førstedagen i Bremen

Det blev en af favoritterne, som vandt førstedagens strabadser i Bremen, nemlig den tysk-belgiske duo Kalz & Keisse. På andenpladsen kommer Lampater & Stroetinga, og på trediepladsen Jesper Mørkøv & hans hollandske kollega Yoeri Havik.

Stillingen efter første løbsdag:

1. Marcel Kalz (GER) & Iljo Keisse (BEL), 66 p.

1 omg. efter
2. Leif Lampater (GER) & Wim Stroetinga (GER), 54 p.
3. Jesper Mørkøv (DEN) & Yuori Havik (HOL), 50 p.
4. Christian Grasmann (GER) & Kenny de Ketele (BEL), 25 p.
5. Theo Reinhardt (GER) & Andreas Graf (GER), 18 p.

2 omg. efter
6. Sebastian Wotschke (GER) & Jan Freuler (SUI), 23 p.
7. Achim Burkart (GER) & Nico Heßlich (GER), 21 p.
8. Max Beyer (GER) & Nick Stöpler (GER), 20 p.
9. Hans Pirius (GER) & Melvin van Zijl (HOL), 18 p.

3 omg. efter
10. Marcel Barth (GER) & Robbe Ghys (BEL), 19 p.

4 omg. efter
11. Stefan Schneider (GER) & Jan Kraus (GER), 9 p.
12. Lucas Liß (GER) & Loic Perizzolo (SUI) 7 p.

ref.:
http://sixdaysbremen.de/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.13

Mørkøv henter en omgang og holder tredjeplads

Jesper Mørkøv og hans makker, Yoeri Havik, er fortsat nummer tre i Bremens 6-dagesløb, hvor han i den store jagt var med til at hente en omgang på løbets førende par, Marcel Kalz & Iljo Keisse.

Efter anden aften af Bremens 6-dagesløb er rækkefølgen i top 5 uændret, men to væsentlige ting er der dog sket. De fem par har skilt sig klart ud i forhold til løbets andre par. Samtidig hentede parrene fra to til fem den omgang tilbage, som Kalz & Keisse vandt på åbningsaftenen.

I den lille jagt var det underdog-parret i top 5, der trak det længste strå. Med en omgang ned til de øvrige toppar vandt Theo Reinhardt & Andreas Graf jagten og kørte sig dermed op på løbets daværende andenplads.

Den store jagt ændrede dog på det billede. Christian Grasmann & Kenny de Ketele vandt jagten foran Jesper Mørkøv & Yoeri Havik. Også Leif Lampater og Wim Stroetinga var på omgangshøjde med vinderne, mens både Kalz & Keisse og Reinhardt & Graf sluttede en omgang efter.

Dermed har alle fem toppar vundet lige mange omgange i jagterne, men bonusomgange skiller dem stadig i stillingen. Både Kalz & Keisse og Lampater & Stroetinga har rundet de 100 point og fået en bonusomgang. Derfor er de en omgang foran de andre med Kalz & Keisse førende på point.

Mørkøv & Havik er stadig nummer tre og en omgang efter. Men med 98 point er de snublende nær en bonusomgang og i realiteten kun er fem point fra løbets samlede andenplads. Interessant er det også, at både Grasmann / de Ketele og Reinhardt & Graf fik bedre gang i pointscoringen end på åbningsaftenen, så de stadig har muligheden for at overhale de andre på point.

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/moerkoev_henter_en_omgang_og_holder_tredjeplads/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.14

Mørkøv & Havik holder tredjeplads efter lille tilbagegang

Halvvejs gennem Bremens 6-dagesløb er Jesper Mørkøv og hans makker, Yoeri Havik, stadig nummer tre, men de skal vinde en omgang, hvis de vil være med, hvor det er sjovt.

I placering er der intet nyt for Mørkøv & Havik, der endnu en gang overnatter på tredjepladsen i Bremens 6-dagesløb. Men kigger man nærmere på omgange og point, vil man opdage, at de blev sat lidt tilbage.

Lørdag aftens korte jagt bød på vundne omgange til Leif Lampater & Wim Stroetinga samt Theo Rienhardt & Andreas Graf. Førstnævnte par vandt jagten, mens Mørkøv & Havik blev nummer fem. I den anden jagt sluttede de fem toppar på omgangshøjde med Christian Grasmann & Kenny de Ketele som vinderne.

Samlet er Lampater & Stroetinga dermed gået i front, mens Marcel Kalz & Iljo Keisse kun er et enkelt point fra 200 og en ny bonusomgang, som vil sende dem i spidsen. Mørkøv & Havik er nummer tre, men blot 11 point foran Grasmann & de Ketele, mens Reinhardt & Graf nærmer sig en bonusomgang, som vil sende dem foran Mørkøv & Havik.

Dermed er den dansk-hollandske duo sat lidt bagud, men det er ikke værre, end de er fint med igen, hvis de kan vinde en omgang tilbage på de andre toppar.

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/moerkoev_og_havik_holder_tredjeplads_efter_lille_tilbagegang/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.15

Jesper Mørkøv vandt jagt og er stadig treer

I Bremens 6-dagesløb sejrede Jesper Mørkøv og hans makker, Yoeri Havik, i den lange jagt, men de er stadig nummer tre samlet.

Søndag eftermiddag bød på den fjerde af seks dage i Bremens 6-dagesløb. Programmet startede godt for Mørkøv & Havik, der vandt den lange jagt og sluttede en omgang foran både Leif Lampater & Wim Stroetinga og Theo Reinhardt & Andreas Graf. I den samlede stilling var det dog bedst for Marcel Kalz & Iljo Keisse, der kørte sig tilbage i spidsen af løbet og tilmed havde startet eftermiddagen med at vinde en bonusomgang for at runde 200 point.

I den korte jagt senere på eftermiddagen blev Mørkøv & Havik nummer fem, men sluttede på omgangshøjde med de øvrige toppar. Pointene i jagten bidrog dog til, at både Lampater & Stroetinga og Reinhardt & Graf vandt en bonusomgang, og dermed var det kun Kalz & Keisse, der samlet set vandt en omgang i topstriden for hele dagen.

Kalz & Keisse fører dermed også er på kurs mod endnu en bonusomgang. Lampater & Stroetinga er en del efter på point, men skal formentlig jagte bonusomgangen ved de 300 point for at kunne nå den samlede sejr.

Mørkøv & Havik er på den samlede tredjeplads, og mens de formentlig når en bonusomgang ved 200 point, ser det ud til at blive svært for dem at nå parrene i top to på point. De skal formentlig fokusere på omgange de sidste to dage. Samtidig skal de gerne holde Christian Grasmann & Kenny de Ketele bag sig på point, mens Reinhardt & Graf skal vinde en omgang mere end de andre for at blande sig i podiekampen.

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/jesper_moerkoev_vandt_jagt_og_er_stadig_treer/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.16

Kalz & Keisse på sejrskurs

Som et resultat af konstant stærk kørsel beholder Marcel Kalz & Iljo Keisse deres føring på femte løbsdag i Bremen med 356 point.

En omgang efter følger Mørkøv & Havik med 222 point.

Løbets nr. 3 er Lampater & Stroetinga 2 omgange bagud med 283 point.

Christian Grasmann er neutraliseret p.g.a. feber. Makkeren Kenny de Ketele kører foreløbig alene videre 4 omgange bagud med 168 point. Det rækker til en femteplads.

ref.:
http://sixdaysbremen.de/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.17

Kalz & Keisse vinder i Bremen


De tre vindende par
L-R: Lampater & Stroetinga, Kalz & Keisse, Havik & Mørkøv.

stort billede

 

Finaleaftenen på ÖVB Arena endte med en klar sejr til Marcel Kalz & Iljo Keisse som vindere af det 53. seksdagesløb i Bremen.

I den sidste store finalejagt gik Mørkøv & Havik i udbrud. Deres angreb kom, da der var 50 omgange tilbage, og parret fik da også erobret en halv omgang, inden de øvrige favoritpar fik stoppet angrebet.

Stille og roligt blev parret kørt ind igen, og kort efter slog konkurrenterne kontra.

Lampater & Stroetinga angreb nu, og dermed var Mørkøv og Haviks andenplads pludselig i fare. Og da Kalz & Keisse ligeledes gik med i angrebet, blev det dansk/hollandske par pludselig presset i defensiven.

Det lykkedes Lampater & Stroetinga samt Kalz & Keisse at erobre en omgang, men knap var de kommet rundt, før Kalz & Keisse igen angreb i et forsøg på at erobre endnu en omgang. Parret understregede deres suverænitet og lykkedes med udbruddet, hvilket desuden betød, at de vandt 6-dagesløbet i sin helhed.

Mørkøv & Havik endte på en efter omstændighederne rimelig tredieplads.

Efter neutralisation af Christian Grasmann og Theo Reinhardt blev Ketele & Graf sat sammen som nyt par, 4 omgange tilbage, men formåede alligevel at køre sig op til en fjerdeplads, kun 2 omgange efter det førende par.

Samlet slutstilling i Bremen:

1. Marcel Kalz (GER) & Iljo Keisse (BEL), 418 point

1 omg. efter
2. Leif Lampater (GER) & Wim Stroetinga (GER), 339 point

2 omg. efter
3. Jesper Mørkøv (DEN) & Yoeri Havik (HOL), 260 point
4. Andreas Graf (GER) & Kenny de Ketele (BEL), 171 point

20 omg. efter
5. Sebastian Wotschke (GER) & Jan Freuler (SUI), 188 point
6. Max Beyer (GER) & Nick Stöpler (GER), 129 point

21 omg. efter
7. Achim Burkart (GER) & Nico Heßlich (GER), 190 point

38 omg. efter
8. Hans Pirius (GER) & Melvin van Zijl (HOL), 137 point

41 omg. efter
9. Marcel Barth (GER) & Robbe Ghys (BEL), 113 point

50 omg. efter
10. Stefan Schneider (GER) & Jan Kraus (GER), 62 point

54 omg. efter
11. Lucas Liß (GER) & Loic Perizzolo (SUI), 68 point

ref.:
http://sixdaysbremen.de/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.19

Østrigsk føring i Berlin

Østrigerne Andreas Graf & Andreas Müller er i front efter første døgn af 6-dagesløbet i Berlin.

De danske par Alex Rasmussen & Casper Pedersen og Jesper Mørkøv & Marc Hester er nr. fem og syv.

Begge danske par er en enkelt omgang efter de førende.

Kun hollænderne Jens Mouris & Pim Ligthart er på omgangehøjde med de førende. Det to par vandt en omgang på de øvrige i torsdagens anden jagt.

Østrigerne angreb allerede tidligt i den første jagt, men det lykkedes ikke at komme rundt, og i stedet blev det Kenny de Ketele & Moreno de Pauw der vandt jagten.

Det franske par Morgan Kneisky & Benjamin Thomas, der også deltager i det kommende 6-dagesløb i København, viser stor styrke og er på tredjepladsen med 94 point.

Stillingen efter 1. døgn

1 Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig), 69 point
2 Jens Mouris & Pim Ligthart (Holland), 64 point

1 omgang efter
3 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig), 94 point
4 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien), 91 point
5 Alex Rasmussen & Casper Pedersen (Danmark), 79 point
6 Andrew Tennant & Chris Latham (Storbritannien), 78 point
7 Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark), 72 point
8 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland), 67 point
9 Nico Hesslich & Achim Burkart (Tyskland), 67 point
10 Leif Lampater & Marcel Kalz (Tyskland), 64 point
11 Tristan Marguet & Claudio Imhof (Schweiz), 57 point
12 Henning Bommel & Sebastian Schmeidel (Tyskland), 50 point
13 Pieter Bulling & Regan Gough (New Zealand), 44 point
14 Christian Grasmann & Maximilian Beyer (Tyskland), 34 point

4 omgange efter
15 Tristan Mc Manus & Joshua Harrison (Australien), 41 point

6 omgange efter
16 Hans Pirius & Dominic Weinstein (Tyskland), 36 point

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1152

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.20

Havik & Stroetinga fører på andendagen i Berlin

Stroetinga & Havik i et skift

stort billede

 

Efter afslutningen af andet døgn i Berlin føres 6-dagesløbet af hollandske Yoeri Havik & Wim Stroetinga.

Det belgiske favoritpar Kenny de Ketele & Moreno de Pauw ligger på andenpladsen.

Andrew Tennant & Chris Latham (GBR) er placeret på en tredieplads.

Ellers er klassementet meget lige, de førende seks par ligger på omgangshøjde og de øverste tre par har næsten samme pointal.

Ingen danskere blander sig i topstriden.

ref.:
http://sechstagerennen-berlin.de/news/havikstroetinga-neu-an-der-spitze/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.21

Hester & Mørkøv vinder jagt og avancerer

Af Jesper Johannesen

Det danske par, Marc Hester & Jesper Mørkøv, havde en god aften i Berlin. Parret vandt den store jagt og er nu på femtepladsen, og der er ikke langt op til podieplaceringerne.

Det hollandske par Yoeri Havik & Wim Stroetinga er i front af det 106. 6-dagesløb i Berlin. Parret var en af de dominerende par på tredje dagen.

Aftenens store jagt blev vundet af det danske par Jesper Mørkøv & Marc Hester, som avancerer i 6-dagesløbet. Parret er nu på femtepladsen, og der er ikke langt op til podieplaceringerne.

Samlet set sidder Yoeri Havik & Wim Stroetinga dog solidt på løbet, da de har en omgang på konkurrenterne og har flest point. Det hollandske par har 255 point. På tredje dagen kom det franske par Morgan Kneisky & Benjamin Thomas blæsende bagfra og avancerede fra ottendepladsen til andenpladsen. Parret har 244 point.

Stillingen er dog ekstrem tæt. F.eks. er det hollandske par Jens Mouris & Pim Ligthart på sjettepladsen, men scorer de bare tre point mere, så avancerer de til andenpladsen.

Alex Rasmussen & Casper Pedersen faldt tilbage på 11. pladsen. Det tyske favoritpar, Leif Lampater & Marcel Kalz, er på sidstepladsen efter, at de blev neutraliseret, mens parret Pieter Bulling & Regan Gough (New Zealand) er udgået.

6D Berlin, Day 3 Highlights

ref.:
http://feltet.dk/nyheder/hester_og_moerkoev_vinder_jagt_og_avancerer/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.22

Hollænderne fører stadig i Berlin

Af Jesper Johannesen

Det hollandske par, Yoeri Havik & Wim Stroetinga, fastholder føringen ved 6-dagesløbet i Berlin, men der er stadig trængsel i toppen.

Der blev gået til 'stålet' på banen i Berlin. Det hollandske par, Yoeri Havik & Wim Stroetinga, viste, at de stadig er blandt favoritterne til at vinde, men flere par røg en omgang bagud, heriblandt Marc Hester & Jesper Mørkøv, som dog er tæt på en bonus omgang.

Det franske par, Morgan Kneisky & Benjamin Thomas, faldt fra andenpladsen tilbage på en femteplads.

Andenpladsen blev overtaget af Kenny de Ketele & Moreno de Pauw. Belgierne er dog stadig en omgang efter hollænderne.

Marc Hester & Jesper Mørkøv er stadig bedste danske par på sjettepladsen, mens Casper Pedersen & Alex Rasmussen indtager 12. pladsen.

Video: 4. døgn af 6-dagesløbet i Berlin

ref.:
http://feltet.dk/nyheder/hollaenderne_foerer_stadig_i_berlin_-_dideriksen_toer/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.23

Hollændere fører inden Berlin-finale

Yoeri Havik & Wim Stroetinga har en god føring i Berlin, hvor Jesper Mørkøv & Marc Hester er bedste danske par på sjettepladsen.

Fire par skal i aften kæmpe om sejren i Berlins 6-dagesløb. Hollandske Wim Stroetinga & Yoeri Havik har dog bragt sig i en god position, en omgang foran resten og med mange point.

Franske Morgan Kneisky & Benjamin Thomas vandt den korte jagt foran løbets førende, Yoeri Havik & Wim Stroetinga. I alt vandt seks par en omgang i denne jagt, men ingen af de danske par var iblandt dem.

Østrigerne Andreas Graf & Andreas Müller var bedst i den lange jagt, hvor de sluttede mindst en omgang foran resten af feltet. Med hhv. tredje- og fjerdepladsen i jagten sikrede parrene Havik & Stroetinga Ketele & Pauw sig en bonusomgang for at runde 400 point.

Samlet betyder det, at Havik & Stroetinga fører med en omgang og ti point ned til De Ketele & De Pauw. Også Jens Mouris & Pim Ligthart og Graf & Müller er en omgang efter, men er langt bagud på point. Umiddelbart har kun Graf & Müller en realistisk chance for at nå en bonusomgang.

Jesper Mørkøv & Marc Hester er bedste danske par på sjettepladsen og er tre omgange efter. Det bliver svært for dem at avancere, da Kneisky & Thomas foran dem har langt flere point og er meget tæt på en bonusomgang. Holder de sjettepladsen, vil det dog være et udmærket resultat for dem.

Alex Rasmussen & Casper Pedersen er nummer 12.

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/amalie_dideriksen_og_hollaendere_foerer_inden_berlin-finale/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.24

Hollænderne sejrede i Berlin

Havik & Stroetinga på sejrsskamlen

Af Jesper Johannesen

Efter et frustrerende sidste år, tog Havik & Stroetinga sejren ved 6-dagesløbet i Berlin.

I 2016 førte Havik i fire dage, men blev på sidstedagen i Berlin sendt ned på tredjepladsen. I år kunne han dog til sidst stå øverst på podiet og juble med sin hollandske kollega - Wim Stroetinga.

Wim Stroetinga & Yoeri Havik vandt en overbevisende sejr, da de vandt med 28 point og en omgang ned til belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw.

Jens Mouris & Pim Ligthart sluttede på tredjepladsen yderligere en omgang efter.

Bedste danske par, Marc Hester & Jesper Mørkøv, blev nummer otte, mens Alex Rasmussen & Casper Pedersen sluttede på 11. pladsen.

Parrene Tristan Marguet & Claudio Imhof (Schweiz) og Tristan Mc Manus & Joshua Harrison (Australien) udgik af 6-dagesløbet.

Samlet slutstilling i Berlin

1 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland), 470 point

1 omgang efter
2 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien), 442 point

2 omgange efter
3 Jens Mouris & Pim Ligthart (Holland), 333 point
4 Andreas Graf & Andreas Müller (Østrig), 266 point

3 omgange efter
5 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig), 417 point

5 omgange efter
6 Andrew Tennant & Chris Latham (Storbritannien), 421 point
7 Nico Hesslich & Achim Burkart (Tyskland), 344 point
8 Jesper Mørkøv & Marc Hester (Danmark), 337 point

6 omgange efter
9 Leif Lampater & Max Beyer (Tyskland), 280 point

7 omgange efter
10 Alex Rasmussen & Casper Pedersen (Danmark), 298 point
11 Henning Bommel & Sebastian Schmeidel (Tyskland), 273 point

8 omgange efter
12 Pieter Bulling & Sebastian Schmiedel (New Zealand), 202 point

11 omgange efter
13 Hans Pirius & Dominic Weinstein (Tyskland), 253 point

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/hollaenderne_sejrede_i_berlin/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

Feltet i Copenhagen 6D 2017:


 

(hvidt rygnummer & sort rygnummer)

1 Casper Folsach & Frederik Rodenberg Madsen (DEN)
2 Leif Lampater & Max Beyer (GER)
3 Andreas Müller & Andreas Graf (AUT)
4 Nick Stöpler & Roy Pieters (NED)
5 Wojtek Pscolarski & Adrien Teklinski (POL)
6 Melvin van Zijl (NED) & Joshua Harrison (AUS)
7 Lasse Norman & Michael Mørkøv (DEN)
8 Frederik Schwartz & Andreas Stokbro (DEN)
9 Marc Hester & Jesper Mørkøv (DEN)
10 Sebastian Wotschke & Hans Pirius (GER)
11 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (NED)
12 Alex Rasmussen & Casper Pedersen (DEN)
13 Achim Burkart & Nico Heßlich (GER)
14 Denis Ruguvac & Jan Kraus (CZE)
15 Morgen Kneisky & Benjamin Thomas (FRA)
16 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (BEL)

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.26

Par nummer 7 overnatter på førstepladsen

Mørkøv & Norman modtager publikums hyldest

Af Nikolaj Corfitz Jensen

Par nummer 7 var meget stærke på åbningsdagen af det københavnske 6-dagesløb, hvor de vandt åbningsjagten og fortsatte pointhøsten i aftenens øvrige discipliner.

Med en perfekt timing sendte den rutinerede Michael Mørkøv cirka halvanden omgang før, den 75 minutter lange åbningsjagt i det 55. københavnske seksdagesløb var tilendebragt, sin unge makker, den dobbelte OL-bronzevinder fra Rio, Lasse Norman, af sted i så kraftfuldt skift, at par nr. 7's rivaler var chanceløse.

Norman tordnede forbi dem og sejrede sikkert til øredøvende begejstring fra publikums side, da fire par havde skilt sig ud i kampen om den første deltriumf i arrangementet på vestegnens velodrom.

Foruden Mørkøv & Norman havde også de hollandske vindere fra Berlin i tirsdags, Yoeri Havik & Wim Stroetinga, sæsonens hidtil stærkeste duo, belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw samt de danske outsidere Marc Hester & Jesper Mørkøv lagt de øvrige par en eller flere omgange bag sig.

Bag denne kvartet følger med et minus på en runde tyskerne Leif Lampater & Max Beyer og de altid solide østrigere Andreas Müller & Andreas Graf, og selv om der kan ske meget de kommende dage, tyder meget på, at kun disse seks par får mulighed for at blande sig i kampen om topplaceringerne.

"Jeg kommer næsten lige fra en knaldhård landevejstræningslejr i Spanien, og ydermere har jeg ikke kørt seksdagesløb, siden jeg i november 2015 vandt i Gent sammen med Iljo Keisse, så jeg skal lige ind i rytmen igen for alvor", siger Michael Mørkøv, som nu ellers på intet tidspunkt i den lange, indledende kappestrid syntes at have problemer med hurtigt at finde de færdigheder frem, der allerede tidligt i karrieren gjorde ham til en af verdens absolut bedste seksdagesryttere.

Det næste punkt på programmet var udskilningsløbet, hvor samtlige par havde en mand med. Her var par nummer 7 igen i hopla, da Lasse Norman kørte en sikker første del af løbet og havde råstyrken til at vinde spurten til sidst. Franske Benjamin Thomas fra par nummer 15 leverede et bravt forsøg på at slå danskeren, men i sidste ende var Norman klart stærkest. På tredjepladsen sluttede Nico Heßlich.

En af de mest populære discipliner blandt publikum skulle derefter køres, nemlig omgang på tid. 1'ernes Frederik Rodenberg har førhen vist sig som værende meget stærk på den distance, og da stortalentet kørte over målstregen var det i tiden 12,561, hvilket var nok til at vinde disciplinen. Den 19-årige rytter var da også opmuntret af sin tid, og udtalte, at han i løbet af ugen vil forsøge at slå Marcel Kalz' banerekord på 12,514 sekunder.

Aftenens næstsidste disciplin var A-gruppens Derny Grand Prix, hvor parrene 1, 2, 3, 7, 9, 11, 15 og 16 skulle i aktion. 11'ernes Yoeri Havik tog teten tidligt i løbet, men med 20 omgange til mål begyndte de øvrige ryttere at røre på sig. Især de tre danskere Casper Folsach (1), Michael Mørkøv (7) og Jesper Mørkøv (9) så ud til at have timet deres angreb perfekt, og på de sidste fem omgange begyndte de at åbne et hul til de øvrige ryttere. Jesper Mørkøv havde længe føringen, men på den sidste omgang diskede Europamesteren Casper Folsach op med en fantastisk spurt, hvormed han vandt foran Jesper og Michael Mørkøv.

Heino Cyklers' Gigant-Spurt over 10 omgange skulle runde aftenen af, og der blev det par nummer 12's Casper Pedersen, der vandt, mens topparrene tog en velfortjent pause længere nede i feltet.

Stillingen efter 1. døgn

1 Lasse Norman & Michael Mørkøv (Danmark), 44 point
2 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien), 24 point
3 Marc Hester & Jesper Mørkøv (Danmark), 24 point
4 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland), 16 point

1 omgang efter
5 Leif Lampater & Max Beyer (Tyskland), 12 point
6 Andreas Müller & Andreas Graf (Østrig), 10 point

2 omgange efter
7 Melvin van Zijl (Holland) & Joshua Harrison (Australien), 20 point
8 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig), 9 point

3 omgange efter
9 Alex Rasmussen & Casper Pedersen (Danmark), 27 point
10 Casper Folsach & Frederik Rodenberg Madsen (Danmark), 24 point
11 Achim Burkart & Nico Heßlich (Tyskland), 20 point
12 Sebastian Wotschke & Hans Pirius (Tyskland), 5 point

4 omgange efter
13 Frederik Schwartz & Andreas Stokbro (Danmark), 9 point

5 omgange efter
14 Nick Stöpler & Roy Pieters (Holland), 13 point

6 omgange efter
15 Wojtech Pscolarski & Adrien Teklinski (Polen), 0 point

8 omgange efter
16 Denis Rugovac & Jan Kraus (Tjekkiet), 0 point

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/par_nummer_7_overnatter_paa_foerstepladsen/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.27

7'erne forsvarer deres føring på andet døgn af 6-dagesløbet

Stemning og fest, rekorder og masser af godt cykelløb. Det er overskrifterne man kan sætte på andet døgn af det 55. københavnske 6-dagesløb. Dannebrog på to hjul, Par nr. 7, er fortsat i front af Danmarks næststørste cykelbegivenhed.

Fredag aften er traditionen tro et højdepunkt i det københavnske 6-dagesløb. Og det slog ikke fejl i år. Masser af mennesker var med til at skabe stor stemning i Ballerup Super Arena. Da aftenens underholdende program blev afsluttet, var det fortsat de lokale helte, Michael Mørkøv & Lasse Norman, der kunne kalde sig for det førende par.

Program for de professionelle ryttere blev fredag indledt med, at Lasse Norman afgjorde parudskilningen ved at spurtbesejre Marc Hester.

Dagens lange jagt over 60 minutter blev super medrivende og kørt i rigtigt højt tempo. De stærke belgiere Moreno de Pauw & Kenny de Ketele viste, hvorfor de har været vinterens dominerende par på 6-dagesbanerne ved at vinde jagten foran par nr. 7.

Par nr. 9, Marc Hester & Jesper Mørkøv, og par nr. 11, Yoeri Havik & Wim Stroetinga, tabte en omgang i forhold til de to førende par.

Årets første Longest Lap blev vundet af polske Adrien Teklinski fra par nr. 5.

Desuden blev der kørt Derny GP. Her sejrede europamesteren i disciplinen, Casper Folsach i B-heatet, mens den tidligere europamester Jesper Mørkøv vandt A-heatet.

Et af aftenens helt store højdepunkter var, da banerekorden i 500 meter på tid med afløsning blev slået hele to gange. Først kørte Alex Rasmussen & Casper Pedersen i 26,561 sekunder, men siden kørte Casper Folsach & Frederik Rodenberg Madsen i 25,917 sekunder, og blev altså første par under 26 sekunder.

Senere på aftenen var Frederik Rodenberg Madsen ekstremt tæt på at slå Marcel Kalz rekord i omgang på tid. Den unge dansker kørte i 12,531 sekunder, mens rekorden lyder på 12,514 sekunder.

Aftenen blev rundet af med en jagt over 30 minutter. Her lykkedes det for Hester & Mørkøv og Havik & Stroetinga at vinde den tabte omgang tilbage. Dermed er fire par på omgangshøjde i spidsen af løbet.

7'erne fører med 89 point,
par nr. 9, Hester & Mørkøv er nr. to med 70 point,
De Ketele & De Pauw er noteret for 62 point,
Havik & Stroetinga for 56 point.

"Igen havde vi en god aften, og vi ligger fint i spidsen. Men de trænger sig på bagfra", lyder det fra Michael Mørkøv efter den sidste jagt. "Jeg synes, vi har styr på det, men nu må vi se de kommende dage", supplerer Lasse Norman.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/?p=1200

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.28

7'erne måtte vige pladsen

Af Henriette Brandt

Der blev kørt godt til og ikke givet ved dørene på noget tidspunkt, og selvom de kæmpede hårdt, så måtte Michael Mørkøv og Lasse Norman lørdag aften vige pladsen til fordel for et af de konkurrerende par.

Par nummer 7 kunne indlede 3. aften ved det københavnske 6-dagesløb med den selvtillid, som en omgang til de nærmeste konkurrenter giver. Michael Mørkøv & Lasse Norman havde i løbet af eftermiddagens program rundet de 100 point, og det havde givet dem en bonusomgang, og da de nærmeste konkurrenter havde henholdsvis 81 og 76 point, kunne man frygte, at der skulle køres defensivt, men så kender man de danske ryttere rigtig dårligt.

7'erne lagde roligt ud
Selvom 7'erne ikke blandede sig i striden, da der blev kørt pointspurt som optakt til aftenens jagter, så var det noget helt andet, da der efterfølgende blev kørt udskilningsløb. Her var det Michael Mørkøv og Casper Pedersen, der i Ballerup kører sammen med Alex Rasmussen, som skulle afgøre sejren imellem sig, og her var Katusha-rytteren ikke til at komme forbi. Mørkøv sikrede dermed yderligere 20 point til ham & Lasse Norman til regnskabet.

Aftenens første jagt gik til Holland
Konkurrenterne hos par nummer 9, Marc Hester & Jesper Mørkøv, havde i løbet af de to første discipliner og inden aftenens jagt over 60 minutter også samlet point nok til at passere de 100 point, og dermed var de på omgangshøjde med 7'erne inden jagten. Der gik da heller ikke lang tid, før Hester & Mørkøv var i angreb og fik sikret sig endnu en omgang og bragt sig i spidsen. Svaret kom ikke overraskende kort efter, for så angreb par nummer 7 og fik genskabt status quo. Det var dog endnu engang de lynhurtige hollændere, Yoeri Havik & Wim Stroetinga, der spurtede sig til sejren i timejagten og signalerede, at de stadig har tænkt sig at blande sig i topstriden.

Alex Rasmussen tidligt ude af derny
I aftenens anden derny-afdeling måtte Alex Rasmussen tidligt slå ud og trække sig af konkurrencen. Det fremgik indledningsvist ikke helt, hvad der var årsagen, men efterfølgende kom meldingen, at han var gået ned for at skifte hjul. Den tidligere vinder af løbet kører sit sidste 6-dagesløb, inden han stopper karrieren.

Til gengæld var der ingen problemer hos hverken Jesper Mørkøv, Kenny de Ketele, Wim Stroetinga eller Michael Mørkøv, som gav hinanden voldsom kamp til stregen. Indledningsvist havde Leif Lampater og hans pacer lagt sig i spidsen, men så kom Jesper Mørkøv som den første op og forbi. Kort efter blev han passeret af Kenny de Ketele og Wim Stroetinga, og i et stykke tid så det ud som om sejren skulle afgøres mellem de to, men Michael Mørkøv havde ikke tænkt sig at overlade sejren uden kamp, og med råbet "allez" til sin pacer signalerede han, at der skulle lægges maksimalt pres på. Til publikums udelte begejstring lykkedes det også den danske Katusha-rytter at lukke hullet og vinde den sidste afdeling. Den første, tidligere på aftenen, blev vundet af Casper Folsach.

Omgang på tid
Frederik Rodenberg er trods sine bare 19 år en rytter, der med fuldstændig uimponerthed har taget 6-dagespublikummet med storm, og i dag satte den unge rytter banerekord, da der blev kørt omgang på tid for alle par, og han slog dermed Marcel Kalz' fire år gamle rekord, da han kørte omgangen i tiden 12,469.

Aftenens sidste jagt
Inden aftenens sidste jagt var fire par et godt stykke foran de øvrige. 7'erne havde forsvaret deres førsteplads og var med 142 point solidt i føring på point, men med Marc Hester & Jesper Mørkøv, Kenny de Ketele & Moreno de Pauw samt vinderne af aftenens første jagt, Yoeri Havik & Wim Stroetinga i angrebshumør var der lagt op til et brag af en kamp, ikke mindst fordi Kenny de Ketele & Moreno de Pauw havde sikret sig point til en bonusomgang.

Der blev også blæst til angreb lige fra starten, ikke mindst fra 7'erne, som med en vunden omgang fik bragt sig tilbage i spidsen, men dermed var det ikke slut.

Selve jagten gik til det østrigske par bestående af Andreas Müller & Andreas Graf, mens Michael Mørkøv & Lasse Norman måtte vige pladsen i den samlede stilling til belgierne, som nu er det førende par, inden det går løs igen i morgen. Faktisk er de to danske par efter dagens sidste jagt henvist til henholdsvis tredje- og fjerdepladsen, fordi Yoeri Havik & Wim Stroetinga også passerede de 100 point, som giver en bonusomgang.

For tyske Hans Pirius blev det en rigtig kedelig aften. Han blev neutraliseret som følge af siddesår, og det er endnu uvist, om han kan komme på cyklen i morgen.

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/7erne_maatte_vige_pladsen/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.29

7'erne tilbage i front i Ballerup

Med to døgn tilbage af det 55. københavnske 6-dagesløb er parret med 7-tallet på ryggen tilbage i front af løbets klassement.

Søndag i 6-dagesløb er familiedag med masser af glade børn på tilskuerpladserne. Dette var også tilfældet denne søndag, hvor PostNord bød velkommen til mange tusinde gæster i Ballerup Super Arena.

Par nr. 7, der består af Michael Mørkøv & Lasse Norman, benyttede den gode stemning til at bringe sig tilbage i front af klassementet på det spændende cykelløb.

Dagens løbsprogram blev afsluttet med en jagt over en time. Her fik outsiderne fra par nr. 9, Jesper Mørkøv & Marc Hester endelig lidt succes. Med et angreb på de sidste omgange kom de fri, og kunne spurte sig til jagtsejr.

Med en fjerdeplads i jagten erobrede Michael Mørkøv & Lasse Norman lige præcis en bonusomgang ved at runde 200 point, og overtog dermed igen førstepladsen i løbet fra belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw.

"Vi forsøgte at spare lidt på kræfterne i dag for at være klar til de sidste dage. Men så udviklede det jo sig helt perfekt med den bonusomgang. Nu skal vi lige regne på, om vi kan nå at opnå endnu en bonusomgang, eller vi skal ud og erobre en omgang mere", forklarede Michael Mørkøv efter dagens jagter, og understregede at han tror på, at det er muligt at vinde det københavnske 6-dagesløb for sjette gang.

For tredje dag i træk stod par nr. 1 og Frederik Rodenberg Madsen for et af dagens helt store højdepunkter. Det lykkedes nemlig søndag at forbedre banerekorden i omgang på tid, som Rodenberg Madsen selv satte lørdag. I går kørte landsholdsrytteren i 12,469 sekunder, mens tiden søndag stoppede på 12,449 sekunder. Og publikum var begejstret. "Jeg håber at kunne forbedre den igen mandag, men så er der vist også udsolgt", forklarede Rodenberg Madsen efterfølgende.

ref.:
http://www.6dageslob.dk/news/7erne-tilbage-i-front-i-ballerup/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.30

Par nr. 7 fører inden den store finale

Foran et rekord stort publikum lykkedes det mandag aften for Par nr. 7, bestående af Lasse Norman og Michael Mørkøv, at forsvare deres føring, og dermed have det bedste udgangspunkt inden det 55. københavnske 6-dagesløb afsluttes tirsdag.

De mange tusinde tilskuere i Danmarks største cykelarena kunne mandag aften nyde en aften med forrygende cykelløb og masser af underholdning.

En fascinerende Derny pace finale blev efter et meget tæt opgør vundet af europamester i disciplinen Casper Folsach og hans makker i par nr. 1, Frederik Rodenberg Madsen foran belgierne Kenny de Ketele & Moreno de Pauw og par nr. 7.

Par nr. 1 var igen de stærkeste i omgang på tid, hvor det dog ikke lykkedes at slå banerekord i dag, som det har været tilfældet de to seneste dage.

Dagens to udskilningsløb blev vundet af henholdsvis par nr. 7 samt af det unge danske par nr. 8, Frederik Schwarz & Andreas Stokbro.

Aftenen blev afsluttet med den berygtede handicapjagt over 75 km. Jagten, der blev skudt igang af vinderne af det københavnske 6-dagesløb i 1993, Jens Veggerby & Rolf Sørensen, blev kørt i et forrygende hurtigt tempo, og vundet i rekord gennemsnitshastighed på 54,468 km/t af de virkelig imponerende unge landsholdsryttere i par nr. 1, Casper Folsach & Frederik Rodenberg Madsen.

De enkelte par var på forhånd tildelt handicapomgange, for at skabe lighed blandt parrene i selve jagten. 1'erne havde fire handicapomgange, hvilket altså var nok til at holde de store par bag sig.

Favoritparrene, 7'erne, par nr. 16 Ketele & Pauw og hollænderne i par nr. 11, Havik & Stroetinga var alle på minus 7 omgange i jagten, og vogtede over alle 75 km på hinanden.

Parrene angreb på skift, men ingen af de tre fik hentet en omgang fra de øvrige. Til gengæld måtte par nr. 9, Marc Hester & Jesper Mørkøv, notere et par tabte omgange, og er nu definitivt ude af den absolutte topkamp.

"Det var en hård og hurtig jagt, og vi havde nok at se til med at holde fast i belgierene. Men heldigvis er det fortsat status quo i klassementet", forklarede Lasse Norman efter jagten.

Michael Mørkøv håber, at parret kan nå at hente en bonusomgang ved 300 point, da både de belgiske og hollandske par med stor sandsynlighed vil passere 200 point, og dermed få en bonusomgang.

Par nr. 7, Mørkøv & Norman, fører med 248 point,
par nr. 16, Ketele & Pauw, har 169 point på andenpladsen,
par nr. 11, Havik & Stroetinga, har 143 point på tredjepladsen,
par nr. 3, Müller & Graf, har kørt sig op på fjerdepladsen, tre omgange efter, og
par nr. 9, Jesper Mørkøv & Marc Hester, ligger på femtepladsen, fire omgange efter.

ref.:
http://www.6dageslob.dk/news/par-nr-7-foerer-inden-tirsdagens-store-6-dagesfinale/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Jan.31

7'erne vandt i Ballerup

Norman & Mørkøv i et skift
Foto: Henriette Brandt

Af Henriette Brandt

Angreb på angreb var opskriften, da 6-dagesløbet i Ballerup skulle afgøres i den 60 minutter lange finalejagt, og det blev par nummer 7 med Michael Mørkøv & Lasse Norman, der trak det længste strå.

Med en føring på 309 point foran 214 satte par nummer 7 sig i sadlen til 6-dagesløbets finalejagt. Det danske par lå sammen med belgierne, Kenny de Ketele & Moreno de Pauw i spidsen for løbet med hollænderne, Yoeri Havik & Wim Stroetinga på tredjepladsen, en omgang efter og med 157 point.

I modsætning til de foregående fem aftener sluttes der af med den en time lange jagt, og der var heller ikke nok point at køre efter, så med et forspring på 95 point var det altså nødvendigt for belgierne at tage en omgang på Mørkøv & Norman - en spurtsejr var ikke tilstrækkeligt. Til gengæld var det helt tydeligt, at der blev tænkt taktisk, for det første lange stykke tid blev kortene holdt tæt til kroppen hos begge par, og det var primært rytterne på de sekundære placeringer, der stod for angrebsforsøgene.

Med knap fyrre minutter igen fandt belgierne øjeblikket. De så, at par nummer syv sad lidt langt nede, og så satte de deres angreb ind og tog en omgang. 7'erne satte dog efter, og det varede ikke længe, inden de også var rundt. Det var så startskuddet til endnu et angreb fra belgierne, og sådan fortsatte det de næste tyve minutter.

Med lidt under en halv time var der så en lille pause i angrebene, men også kun en lille en. 7'erne havde formået at forsvare deres føring. De var fortsat på omgangshøjde med belgierne, men hverken Kenny de Ketele eller Moreno de Pauw havde opgivet håbet, og efter at have hentet lidt luft, stak de endnu engang.

Mens par nummer 7 og par nummer 16 vogtede på hinanden, lykkedes det par nummer 1 med Yoeri Havik & Wim Stroetinga også at bringe sig i spil til sejren, da de fik taget en omgang uden at have de to konkurrerende par med, og et kvarter inden spurten var der tre par på omgangshøjde og dermed også tre par med mulighed for at vinde løbet.

Der var ingen tvivl om, at sejren skulle afgøres mellem de tre par, da parret på fjerdepladsen, Andreas Müller & Andreas Graf fra Østrig, var fem omgange efter, og med 45 omgange igen var det endnu engang med Michael Mørkøv & Lasse Norman i spidsen med Kenny de Ketele & Moreno de Pauw samt Yoeri Havik & Wim Stroetinga på omgangshøjde, men pointmæssigt efter danskerne.

Hollænderne åbnede ballet med et angreb, som - hvis det lykkedes - ville give dem sejren. Belgierne gik ikke overraskende med, men blev hentet igen, og i stedet angreb par nummer 7 til publikums udelte begejstring, og med 11 omgange igen hentede en velkørende Lasse Norman de hollandske angribere.

Så var kræfterne brugt op hos både belgiere og hollændere, og selvom de slet ikke havde behøvet det, så angreb par nummer 7 endnu engang, og sikrede sig både sejren i jagten og den samlede sejr.

Det var i øvrigt Michael Mørkøvs syvende sejr i Ballerup (2009, 2010, 2011, 2013, 2015 og 2017), mens Lasse Norman kunne fejre sin anden københavnske 6-dagessejr (2013 og 2017).

Samlet resultat

1 Lasse Norman & Michael Mørkøv (Danmark), 329 point
2 Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (Belgien), 220 point

1 omgang efter
3 Yoeri Havik & Wim Stroetinga (Holland), 167 point

6 omgange efter
4 Andreas Müller & Andreas Graf (Østrig), 111 point

8 omgange efter
5 Marc Hester & Jesper Mørkøv (Danmark), 197 point

9 omgange efter
6 Leif Lampater & Max Beyer (Tyskland), 95 point

16 omgange efter
7 Alex Rasmussen & Casper Pedersen (Danmark), 13 point

20 omgange efter
8 Achim Burkart & Nico Heβlich (Tyskland), 129 point
9 Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (Frankrig), 82 point

22 omgange efter
10 Nick Stöpler & Roy Pieters (Holland), 94 point

27 omgange efter
11 Melvin van Zijl (Holland) & Joshua Harrison (Australien), 109 point

29 omgange efter
12 Casper Folsach & Frederik Rodenberg (Danmark), 225 point
13 Sebastian Wotschke & Hans Pirius (Tyskland), 80 point

42 omgange efter
14 Frederik Schwartz & Andreas Stokbro (Danmark), 114 point

47 omgange efter
15 Wojtech Pscolarski & Adrien Teklinski (Polen), 50 point

48 omgange efter
16 Denis Rugovac & Jan Kraus (Tjekkiet), 54 point

ref.:
http://www.feltet.dk/nyheder/7erne_vandt_i_ballerup/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.March.17

Six Day Final
The line up for the first ever Six Day Series Final has been confirmed with 13 Six Day teams and 13 female riders taking part in the one night event at the Palma Arena in Palma, Mallorca. In addition, six riders will take part in a sprint exhibition competition. The final line up is:

Male teams:

Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (BEL)
Yoeri Havik & Wim Stroetinga (NED)
Leif Lampater & Marcel Kalz (GER)
Andreas Graf & Andreas Müller (AUT)
Pim Ligthart & Jens Mouris (NED)
Jesper Mørkøv & Marc Hester (DEN)
Chistian Grasmann & Maximilian Beyer (GER)
Morgan Kneisky & Benjamin Thomas (FRA)
Tristan Marguet & Claudio Imhoff (SUI)
Nick Stopler & Roy Pieters (NED)
Nico Hesslich & Achim Burkart (GER)
Andrew Tennant & Chris Latham (GBR)
Albert Torres & Sebastian Mora Vedri (ESP) - WILDCARD

Female riders:

Katie Archibald (GBR)
Amalie Diderksen (DEN)
Elinor Barker (GBR)
Anita Stenberg (NOR)
Maria Confalonieri (ITA)
Neah Evans (GBR)
Tatjana Paller (GER)
Alzbeta Pavlendova (SVK)
Gudrun Stock (GER)
Anna Knauer (GER)
Kelly Markus (GER)
Ema Kankovska (CZE)
Stephanie Pohl (GER)
Lisa Küllmer (GER)

The teams and riders qualified through their placings at the Six Day Series events in London, Amsterdam, Berlin and Copenhagen. An additional wild card is available at the organisers' discretion and one was awarded to the Spanish pairing of Albert Torres and Sebastian Mora Vedri, who finished just one place below Tennant and Latham in the classification.

The sprint line up will include Spanish Olympian Juan Peralta, who took part in both London and Rio Games. The full line up is:

Alejandro Martinez (ESP)
Jose Moreno Sanchez (ESP)
Juan Peralta (ESP)
Nate Koch (USA)
Matthew Rotherham (GBR)
Tomas Babek (CZE)

The Sprint event will include a Spain vs. Rest of the World team sprint alongside an individual competition.

As is the Six Day way, the event will take place against the backdrop of a party atmosphere, featuring a live DJ in the track centre with DJ Martin 2 Smoove at the controls for the Six Day Final. After spending much of 2016 on a world tour with Gwen Stefani and Eve, 2 Smoove is a Six Day veteran with two London Six Days and the Amsterdam event under his belt. There will be a track centre hospitality area, where Spanish legend Miguel Indurain will be guest of honour for the event.

Madison Sports Group CEO Mark Darbon was thrilled with the line up, "We've got an extraordinarily strong field coming to Mallorca to battle it out and win the honour of being the first ever Six Day Series Champions. As for the event itself, it's going to be a Six Day event in one night - explosive and exciting and a fitting end to a season of fantastic racing."

MSG has also confirmed that the event's presenting partner will be Porto Pi Centro Commercial, a shopping destination in Palma, with Dimension Data, Air Europa, Kalas, Broseta and Gasag also becoming partners of the Six Day Final.

Ticket and hotel packages are now on sale via www.sixday.com and the Six Day Final will be broadcast live on Eurosport on 17 March 2017 at 2100 CET.

Six Day Mallorca events are:

Six Day teams:

20 minute Madison
15km Points race
Team Elimination
60 minute Madison finale

Women:

10km Scratch race
Elimination Race
10km Points race

Sprinters:

200m Time trial
Sprint finals
Keirin finals
Team sprint (Spain vs. Rest of the World)

ref.:
http://sixday.com/events/final/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Marts.18

Ketele & Pauw vandt Madison finalen på Mallorca

Det belgiske par Kenny de Ketele & Moreno de Pauw vandt det afsluttende 1 times parløb i Six Day serien, som blev kørt i Palma Arena på Palma de Mallorca.

Nr. 2 blev Albert Torres & Sebastian Mora fra Spaien.

Nr. 3 blev hollænderne Yoeri Hawik & Wim Stroetinga.

Jesper Mørkøv & Marc Hester fra Danmark måtte tage til takke med plads nr. 11.

Løbet blev overværet af omkring 2.000 tilskuere - herunder den femdobbelte Tour de France vinder Miguel Indurain.

Six Day Series (YouTube)

Race Results

Final Madison Chase

Team Elimination

15 km Points Race

Madison Chase

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Marts.19
Kommentar fra CykelKurt:

Årets løb

Det var så afslutningen på denne sæsons 6-dagesløb - som alle har været spændende, farverige og veltilrettelagte.

Der er dog eet aber dabei: den sidste løbsdag på Mallorca var en stille og forudsigelig affære, som næppe blev bemærket af andre end de særligt indviede.

Hvad arrangøren har tænkt sig, når han afholder finalen mere end en måned efter det sidste reelle 6-dagesløb er kørt, kan være svært at se.

Herhjemme har man intet kunne finde om finaleløbet i dagbladene - ej heller de websider, som ellers omhandler 6-dagesløb og banecykling.

Der var små og forsigtige omtaler af finaledagen i nogle få spanske aviser, men ikke et ord i de danske.

Det kan godt være vanskeligt at se berettigelsen af fremtidige finaleløb, hvis resultatet skal holdes som en velbevaret hemmelighed, kun tilgængelig for de særligt indviede.

Sådan en dækning lover ikke godt for fremtiden!

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

ViNDERE i København:


  1. 1934 Willy Funda & Hans Pützfeld (GER)
  2. 1934 Willy Falck (DEN) & Victor Rausch (GER)
  3. 1936 Albert Billiet (BEL) & Werner Grundahl (DEN)
  4. 1936 Jan Pijnenburg & Forans Slaats (NED)
  5. 1937 Frans Slaats & Kees Pellenaars (NED)
  6. 1939 Karel Kaers & Omar Debruycker (BEL)
  7. 1951 Kay Werner Nielsen (DEN) & Oscar Plattner (SUI)
  8. 1952 Kay Werner Nielsen (DEN & Lucien Gillen (LUX)
  9. 1953 Ferdinando Terruzzi (ITA) & Lucien Gillen (LUX)
10. 1954 Ferdinando Terruzzi (ITA) & Lucien Gillen (LUX)
11. 1955 Kay Werner Nielsen & Evan Klamer (DEN)
12. 1956 Georges Senfftleben & Dominique Forlini (FRA)
13. 1956 Gerrit Schulte (NED) & Lucien Gillen (LUX)
14. 1957 Jean Roth & Fritz Pfenninger (SUI)
15. 1958 Rik Van Steenbergen & Emilie Severeyns (BEL)
16. 1959 Kay Werner Nielsen & Palle Lykke (DEN)
17. 1960 Rik Van Steenbergen & Emile Severeyns (BEL)
18. 1976 Dieter Kemper (GER) & Graeme Gilmore (AUS)
19. 1977 Patrick Sercu (BEL) & Ole Ritter (DEN)
20. 1978 Danny Clark & Donald Allan (AUS)
21. 1979 René Pijnen (NED) & Gert Frank (DEN)
22. 1980 Patrick Sercu (BEL) & Albert Fritz (GER)
23. 1981 Patrick Sercu (BEL) & Albert Fritz (GER)
24. 1982 Patrick Sercu (BEL) & René Pijnen (NED)
25. 1983 Patrick sercu (BEL) & Gert Frank (DEN)
26. 1984 Dietrich Thurau & Albert Fritz (GER)
27. 1985 Gert Frank & Hans-Henrik Ørsted (DEN)
28. 1986 Danny Clark (AUS) & Tony Doyle (GBR)
29. 1987 Danny Clark (AUS) & Tony Doyle (GBR)
30. 1988 Roman Hermann (FL) & Hans-Henrik Ørsted (DEN)
31. 1989 Danny Clark (AUS) & Urs Freuler (SUI)
32. 1989 Danny Clark (AUS) & Jens Veggerby (DEN)
33. 1991 Danny Clark (AUS) & Jens Veggerby (DEN)
34. 1992 Danny Clark (AUS) & Urs Freuler (SUI)
35. 1993 Jens Veggerby & Rolf Sørensen (DEN)
36. 1994 Bruno Risi & Kurt Betschart (SUI)
37. 1995 Danny Clark (AUS) & Jimmi Madsen (DEN)
38. 1996 Bruno Risi & Kurt Betschart (SUI)
39. 1997 Jens Veggerby & Jimmi Madsen (DEN)
40. 1998 Silvio Martinello & Marco Villa (ITA)
41. 1999 Jimmi Madsen & Tayeb Braikia (DEN)
42. 2002 Matthew Gilmore (BEL) & Scott McGrory (AUS)
43. 2005 Jimmi Madsen & Jakob Piil (DEN)
44. 2006 Robert Slippens & Danny Stam (NED)
45. 2007 Bruno Risi & Franco Marvulli (SUI)
46. 2008 Bruno Risi & Franco Marvulli (SUI)
47. 2009 Alex Rasmussen & Michael Mørkøv (DEN)
48. 2010 Alex Rasmussen & Michael Mørkøv (DEN)
49. 2011 Alex Rasmussen & Michael Mørkøv (DEN)
50. 2012 Iljo Keisse (BEL) & Marc Hester (DEN)
51. 2013 Michael Mørkøv & Lasse Norman (DEN)
52. 2014 Robert Bartko & Marcel Kalz (GER)
53. 2015 Alex Rasmussen & Michael Mørkøv (DEN)
54. 2016 Alex Rasmussen & Jesper Mørkøv (DEN)
55. 2017 Michael Mørkøv & Lasse Norman (DEN)

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

Sæsonens seksdagesløb:

London, 25. - 30. okt. 2016, vinder: Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (BEL)

Gent, 15. - 20. nov. 2016, vinder: Mark Cavendish & Bradley Wiggins (GBR)

Amsterdam, 6. - 11. dec. 2016, vinder: Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (BEL)

Rotterdam, 5. - 10. jan. 2017, vinder: Roger Kluge & Christian Grasmann (GER)

Bremen, 12. - 17. jan. 2017, vinder: Marcel Kalz (GER) & Iljo Keisse (BEL)

Berlin, 19. - 24. jan. 2017, vinder: Yoeri Havik & Wim Stroetinga (NED)

Copenhagen, 26. - 31. jan. 2017, vinder: Michael Mørkøv & Lasse Norman (DEN)

Mallorca, 17. marts 2017, vinder: Kenny de Ketele & Moreno de Pauw (BEL)

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

LiNKS:

SIX DAY LONDON

SIX DAY AMSTERDAM

SIX DAY BERLIN

SIX DAY COPENHAGEN

SIX DAY MALLORCA

 

CyclingWorld

Feltet (søg på "6-dagesløb")

Cykelmagasinet

DBC Cykelbanen

Track Cycling News

 

6D Index

 

'CykelKurt forside

 

 


 

 

 

Ballerup Super Arena - så kører det!