Seksdagesløb 2018

Ballerup Super Arena

 

Det 56. københavnske 6-dagesløb
2018.Febr.01 (torsdag) - 2018.Febr.06 (tirsdag)

 


 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

Tag med på en cykeltur af dimensioner,
når 6-dagesløbet igen køres i Ballerup Super Arena

Det 56. københavnske 6-dagesløb køres i dagene fra 1. til 6. februar 2018. Og for 13. gang er det Ballerup Super Arena, som lægger bane til en af vinterens største idrætsbegivenheder.

Denne gang bliver det under et nyt navn, for 6-dagesarrangørerne og Bilka har indgået et samarbejde, som blandt andet omfatter, at navnet på eventet nu er Bilka Sixday Copenhagen.

Bilka Sixday Copenhagen er en del af en international løbsserie, der også omfatter 6-dagesløb i London og Berlin.

6-dagesløbet er stemning og fest og sport på højt niveau.

Feltet til begivenheden er begyndt at tage form og du kan læse om dét og meget mere på 6-dages løbets officielle site: 6dagesløb.dk

Billetsalg: Alt billetsalg foregår via BT shop

Tidspunkt: 1. - 6. februar 2018

Arrangør: Sandstød Sport & Event

ref.:
http://www.ballerupsuperarena.dk/arrangementer/6-dagesloebet/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Juni.23

Det københavnske 6-dagesløb fortsætter i international løbsserie

Det københavnske 6-dagesløb er også i den kommende banesæson en del af den internationale løbsserie bestående af 6-dagesløb også i London, Amsterdam og Berlin samt en prestigefyldt finale på Mallorca.

Det bliver anden sæson at løbsserien afvikles. Belgierne Kenny de Ketele/Moreno de Pauw vandt finalen på Mallorca den 17. marts i år.

"Vi ser store muligheder og store fordele i at være en del af denne internationale løbsserie. Serien bidrager til at løfte hele 6-dagesporten, og giver ekstra prestige til vores løb i Ballerup", forklarer ejer af det københavnske 6-dagesløb Michael Sandstød.

Via løbene i London, Amsterdam, Berlin og København kan parrene kvalificere sig til finalen, som er yderst attraktiv med store pengepræmier. Destinationen for finalen er endnu ikke offentliggjort.

Historiens 56. københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 1. til 6. februar 2018. Billetsalget vil åbne til august via BT shop.

"Vi er godt i gang med arbejdet. Vi har et par spændende nye tiltag i støbeskeen, og glæder os meget til arbejdet de kommende måneder og naturligvis til løbet i februar", uddyber Michael Sandstød.

Det første københavnske 6-dagesløb blev afviklet i 1934 i Forum midt i København. I den første æra blev der kørt seks løb inden Anden Verdenskrig satte en stopper for det ellers succesfulde event.

6-dagesløbet havde sin gyldne periode først 1950'erne og siden i 1970'erne og 1980'erne.

I 1999 blev det sidste 6-dagesløb afviklet i Forum.

I 2002 kørte for første gang i Ballerup Super Arena.

2003 og 2004 udgaverne måtte aflyses grundet et nedstyrtet tag.

Dermed bliver 2018-udgaven nr. 15 i den renoverede Arena i Ballerup.

ref.:
http://www.cyclingworld.dk/det-koebenhavnske-6-dagesloeb-fortsaetter-i-international-loebsserie/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

2017.Aug.30

6-dagesløbet skifter navn

Når den 56. udgave af det københavnske 6-dagesløb skal afvikles den 1. til 6. februar, bliver det under navnet Bilka Sixday Copenhagen.

Det københavnske 6-dagesløb er en ægte københavnerbegivenhed, en fast tradition for mange og Danmarks næststørste cykelbegivenhed. Fra 2018 har 6-dagesarrangørerne og Bilka indgået et samarbejde, der blandt andet omfatter, at navnet på eventet nu er Bilka Sixday Copenhagen.

"Vi er naturligvis super glade for, at det er lykkedes at få en samarbejdsaftale med Bilka. Aftalen giver os mulighed for yderligere at udvikle eventet og gøre oplevelsen endnu større for vores gæster i Ballerup Super Arena", forklarer 6-dages direktør Michael Sandstød. "Og så håber vi desuden på, at samarbejdet kan åbne flere døre og støtte os i arbejdet med at få endnu flere samarbejdspartnere med om bord", uddyber løbsdirektøren.

"I Bilka vil vi gerne være synlige både i den brede befolkning, men også vise vores støtte til en legendarisk begivenhed, som er fyldt med god stemning og holdånd. Jeg er personligt meget begejstret for det traditionsrige cykelløb, så da muligheden for et samarbejde med 6-dagesløbet bød sig, var det ikke svært at tage beslutningen," forklarer Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.

Bilka Sixday Copenhagen er en del af en international løbsserie, der også omfatter 6-dagesløb i London og Berlin. Via point hentet i de tre løb kan rytterne kvalificere sig til en meget attraktiv finale på Mallorca.

Der køres i Ballerup Super Arena den 1. til 6. februar. Billetsalget åbner via BT shop den 1. september.

Det første københavnske 6-dagesløb blev afviklet i 1934 i Forum midt i København. I alt 40 gange blev der kørt i Forum, en enkel gang er der kørt i Brøndbyhallen. 2018-udgaven bliver nr. 15 i den flotte Arena i Ballerup.

ref.:
http://www.6dageslob.dk/news/6-dagesloebet-skifter-navn/

 

 

++++++++++++++++++++++++

 

 

LiNKS:

SIX DAY LONDON (24.-29. Okt. 2017)

Rotterdam 6D (4.-9. Jan. 2018)

Bremen 6D (11.-16. Jan. 2018)

SIX DAY BERLIN (25.-30. Jan. 2018)

SIX DAY COPENHAGEN (1.-6. Febr. 2018)

SIX DAY MALLORCA (14. Apr. 2018)

Fiorenzuola 6D (betonbane under åben himmel)

 

BT Shop

Bilka Sixday Copenhagen (Facebook)

Sandstød Cykling

CyclingWorld

Feltet (søg på "6-dagesløb")

Cykelmagasinet

DBC Cykelbanen

Track Cycling News

 

 

6D Index

 

CykelKurt forside

 

 


 

 

 

 

Ballerup Super Arena - med fart over feltet!