Team Odense Energi

Team Odense Energi er som en komet suset ind på de danske cyklebaner. En solid økonomisk opbakning har gjort det muligt at samle et stærkt hold, som allerede i sit første leveår har leveret flotte resultater. Dansk bancykling burde - teoretisk set - være nede i en bølgedal p.g.a. det nedfaldne tag på Siemens Arena, men med TOE holdets fremkomst ser det næsten ud som om man uafbrudt går fra det ene højdepunkt til det næste.
Et suverænt hold der lover godt for fremtiden.

 


===============================================

2003.Dec.08
Odense Energi A/S bliver i 2004 hovedsponsor for fynsk elitecykleteam

Under navnet Team Odense Energi stiller de bedste cykleryttere fra Cykling Odense i sæsonen 2004 op som et nationalt elitecykleteam.

Team Odense Energi vil som eneste danske cykleteam dække samtlige af sportens discipliner såsom landevejs- og banecykling, MTB og Cykle Cross.
Cykling Odenses øvrige rytterstab, der tæller fra yngste drenge/pigerytter over junior og senior til motionister og veteranryttere, kan med aftalens indgåelse se frem til at cykle i samme beklædning som eliterytterne, da teamtrøjen også bliver klubtrøje for alle ryttere i Cykling Odense.

Administrerende direktør Knud Steen Larsen, Odense Energi A/S udtaler, at han glæder sig til samarbejdet med Cykling Odense og ser frem til at virksomheden vil blive promoveret af de fynske cyklestjerner og har bl.a. bemærket sig Alex Rasmussens flotte placeringer såvel nationalt som internationalt. Knud Steen Larsen udtaler ligeledes, at han finder det naturligt, at byens elitecykleryttere har tilknytning til og bliver sponsoreret af det lokale erhvervsliv.

Formand for Cykling Odense, Claes Larsen glæder sig for indgåelse af hovedsponsoraftalen med Odense Energi A/S, der skaber et værdifuldt grundlag for, at videreudvikle den fynske cyklesport, og ser frem til samarbejdet med Odense Energi A/S Teamet har med aftalen fået råderum til at indgå de endelige aftaler med rytterne forud for den kommende sæson.

Team Odense Energi skal i 2004 forsvare den fynske elitegruppes position som Danmarks førende medaljeslugende cykleteam ved officielle mesterskaber og World Cups i 2003.

Medaljelisten
Nr. 2 World Cup – scratch
Nr. 3 World Cup - parløb
Nr. 3 I Europamesterskabet i scratch
Nr. 1 DM i 4000 meter hold
Nr. 1 DM i 1000 meter
Nr. 1 DM i Sprint
Nr. 1 DM U23 4 km indv.
Nr. 2 DM i Parløb
Nr. 2 DM i 1000 meter
Nr. 3 DM U23 4 km indv.

Andre topplaceringer
Nr. 6 Verdensmesterskabet i scratch
Nr. 4 Europamesterskabet i parløb
Nr. 5 Europamesterskabet i 4 km indv.

Team Odense Energi´s teampræsentation vil blive afholdt i løbet af foråret, og som optakt til starten på den danske landevejscyklesæson, hvortil pressen vil blive inviteret.

Administrerende direktør Knud Steen Larsen, Odense Energi A/S kan træffes på tlf. 65 43 21 00
Formand Claes Larsen, Cykling Odense kan træffes på tlf. 66 16 83 33

===============================================

2003.Dec.11
Team Odense Energi også med Dame-Crosscykling

De fynske elitecykleryttere måtte i 2003 have en dispensation fra Danmarks Cykle Unions kontraktudvalg for, at kunne kombinere såvel landevejs- som baneeliten på et fælles nationalt elitehold.

Danmarks Cykle Union bestyrelse vedtog til glæde for Team Odense Energi i lørdags, en generel ændring af reglementet, så der nu er mulighed for, at kombinere flere discipliner m/k på samme team.

Dette bevirker for Team Odense Energi´s vedkommende, at Damerytteren Maja Watt Adamsen og Crossrytteren Kim Petersen begge fra 2004 repræsenterer teamet. Kim´s første starter sker allerede 3-4 januar i Cross´ens Post Cup og ved Danmarksmesterskabet den 11. januar, hvor et flot resultat forhåbentlig giver en VM-billet. Maja sæsonstarter i forbindelse med forårsbanestævner i Holland og for landevejens vedkommende på en træningslejr i Spanien i marts. Forberedelsen skulle også for Maja´s vedkommende gerne udmønte sig landsholdsdeltagelse på såvel landevej som bane.

Team Odense Energi har således nu 4 ryttere i stalden;
Maja Watt Adamsen, Michael Berling, Kim Petersen og Alex Rasmussen
ud af en forventet stab på 12 – 14 ryttere

===============================================

2003.Dec.12
Team Odense Energi-ryttere til La Santa Sport - Flere rytteraftaler

I dag rejser Alex Rasmussen sammen med mesterskabskollegaen fra 4000 meterholdet Jakob Dyrgaard, som optakt til sæsonstarten i januar, på træningsophold på La Santa Sport.

Med på turen er ligeledes Kasper Linde, der som Jakob Dyrgaard forud for afrejsen traf endelig aftale om deres tilknytning til Team Odense Energi i 2004-sæsonen.

Ud over mesterskabstitlen i 2003 placerede Jacob Dyrgaard sig på en 6 plads i Danmarksturneringen i banecykling – Cup Danmark.

Kaper Linde rykkede ved sæsonafslutningen op i A-klassen på landevej og er en af dem som Team Odense Energi har store forventninger til i den kommende landevejssæson. At Linde også kan på bane beviste han for nyligt i Holland, hvor han blev næstbedste dansker efter Alex Rasmussen.

===============================================

2003.Dec.15
Team Odense Energi styrker landevejsfronten

Mens banecyklingen hidtil har været i fokus i den fynske elitecykling, så er det med glæde at Team Odense Energi, nu kan præsentere Brian Larsen som landevejsholdkaptajn på teamet.

Brian vender således tilbage til de fynske rødder, hvor han i 1994 blev dansk juniormester i enkeltstart for Fyens Bicycle Club. Som seniorrytter har Brian de seneste sæsoner været tilknyttet flere jyske teams og klubber, men har hele tiden haft base i det fynske.

Teamtræner Claus Rasmussen er meget glad for Brian´s tilknytning til Team Odense Energi og ser hans erfaring som noget der kan gives videre til den forholdsvis unge rytterstab som teamet råder over på landevej.
Det at Brian så samtidigt oftest er god for et par sæsonsejre i A-klassen, gør naturligvis aftalen ekstra interessant.

===============================================

2003.Dec.17
To Danmarksmestre til Team Odense Energi

Casper Jørgensen, der sammen med Alex Rasmussen, Michael Berling og Jakob Dyrgaard vandt Danmarksmesterskabet i holdløb på bane i 2003 er nu også sikret Team Odense Energi.
Casper Jørgensen vandt i 2003 tre Junior DM-titler inden han fortsatte over i seniorrækkerne, hvor han ud over holdmesterskabet fik sølv på 1000 meteren.
Casper viste efterfølgende flot kørsel ved Europamesterskabet og er nu tilknyttet Tayeb Braikias bruttolandsholdstrup.
Ved en nylig afholdt test på SDU i Team Danmark regi overraskede den unge fynbo alle og ikke mindst testleder Kurt Jensen med det bedste testresultat af alle landsholdsryttere.

Mester nr. 2 er sprinteren Henrik Nielsen, der overraskende for nogle vandt årets mesterskab i sprint. Henrik Nielsen vil i baneregi være tilknyttet Team Odense Energi mens landevejens H-30 klasse hvor han henter grundformen ikke efter Danmarks Cykle Unions reglement berettiger til teamtilknytning, så her stiller Henrik op for Cykling Odense, men naturligvis i teamtrøjen der benyttes af hele Cykling Odense´s rytterstab.

===============================================

2003.Dec.19
Sprintertalent til Team Odense Energi

Det jyske stortalent i sprinterdisciplinerne på bane, Kasper Jessen, har truffet aftale med Team Odense Energi for 2004. I begrundelsen for skiftet til Team Odense Energi anfører Kasper Jessen, ønsket om et fortsat samarbejde med træner Claus Rasmussen, under hvis ”vinger” Kasper har været i juniorlandsholdsregi, men som ellers ville være ophørt ved hans overgang til seniorrækkerne. Kasper har bortset fra 2003, hvor han har repræsenteret Odders juniorteam, kørt for klubben i Kolding.

Kasper Jessen´s bedste placeringer i 2003:
EM: nr. 4 i keirin og nr. 7 i sprint
DM elite: nr. 3 i sprint
DM junior: nr. 2 i sprint, nr. 2 på 1000 meter
Cup Danmark: nr. 3 i klasse B

Træner Claus Rasmussen glæder sig naturligvis over Kaspers tilknytning til Team Odense Energi, og ser bl.a. frem til lokale dueller såvel i løb som under træningen mod mesteren – teamkammeraten - Henrik Nielsen, dueller der klart vil styrke begge rytteres videre udvikling. Kasper vil gennem yderligere udvikling i fremtiden også kunne været et emne til den fynske ”Guldfirer” i 4000 meter holdløb.

===============================================

2003.Dec.26
Team Odense Energi er fuldtalligt

Her i de tidlige formiddagstimer, er de sidste rytteraftaler kommet på plads omkring Team Odense Energi, og teamstørrelsen er nu på 14 ryttere, hvilket gør teamet til et af Danmarks største cykleteams. De sidste aftaler er blevet truffet med; Kristian Busk, Anders Fialla, Brian Funder og Morten Jepsen, ryttere der alle også i 2003, har været tilknyttet det fynske eliteprojekt.

Det samlede Team Odense Energi-hold ser herefter således ud:
Maja Watt Adamsen – Michael Berling – Kristian Busk –
Jakob Dyrgaard – Anders Fialla – Brian Funder –
Kasper Jessen – Morten Jepsen – Casper Jørgensen –
Brian Larsen – Kasper Linde – Henrik Nielsen –
Kim Petersen – Alex Rasmussen

Rytterne skal bl.a. forsvare følgende topresultater fra 2003

Medaljer:
Nr. 2 World Cup – scratch
Nr. 3 World Cup - parløb
Nr. 3 Europamesterskabet i scratch
Nr. 1 DM i 4000 meter hold
Nr. 1 DM i 1000 meter
Nr. 1 DM i Sprint
Nr. 1 DM U23 4 km indv.
Nr. 2 DM i Parløb
Nr. 2 DM i 1000 meter
Nr. 3 DM U23 4 km indv.
Nr. 3 DM 3 km damer

Andre topplaceringer:
Nr. 6 Verdensmesterskabet i scratch
Nr. 4 Europamesterskabet i parløb
Nr. 4 Danmarksmesterskabet landevej - damer
Nr. 5 Europamesterskabet i 4 km indv.
Nr. 1 Seksdagesløbet i Gent

===============================================

2004.Jan.06
Team Odense Energi til 6. dagesløb i Bremen

Team Odense Energi-rytterne Alex Rasmussen og Michael Berling starter fredag den 9. januar som par i det 12 par store U23 felt ved 6. dagesløbet i Bremen. Michael Berling har i den hidtidige Vinterbanesæson deltaget i flere af løbene og vandt sidst på året U 23 6-dagesløbet i Gent.

Mens Berling i den foreløbige vinterbanesæson, af landstræneren har været sat sammen med Horsens-rytteren Michael S. Larsen, der ud over triumfen i Gent også gav en EM 4. plads og flere andre topplaceringer, så modtages makkerskiftet til en ren Team Odense Energi-konstellation med glæde i det fynske bagland.

Hvor Berling/Larsen parret har manglet en del hurtighed i pointspurterne så vil Alex Rasmussens spurtevner være en kærkommen styrkelse i håbet om en Team Odense Energi-triumf.

Løbet i Bremen kan følges på…
www.uiv.dk og www.sechs-tage-rennen.de.

===============================================

2004.Jan.11
KIM PETERSEN DANMARKSMESTER

Årets første Danmarksmesterskab gik til Team Odense Energi
Kim Petersen førte fra start til mål ved DM-løbet i Vejen

Allerede efter få hundrede meters kørsel bragte Kim Petersen sig i front af DM–løbet i Cykle Cross og for hver omgangs kørsel distancerede han den forsvarende mester Tommy Nielsen, Værløse-Farum med ca. 10 sekunder pr. omgang. Den indbyrdes stilling mellem de to holdt løbet ud, hvor Joakim Parbo, Cycling Aarhus placerede sig på bronzepladsen.

Resultatet
1. Kim Petersen, Team Odense Energi
2. Tommy Nielsen, Værløse Farum
3. Joachim Parbo, Cycling Aarhus

Yderligere om DM kan ses på www.vejenbc.dk/DM_Cross ligesom www.cykel-sport.dk i løbet af aftenen opdaterer en stor billedserie.

Fortsat på 2. pladsen i Bremen
Mens Kim Petersen kæmpede i det våde og mudrede element i det jyske forsvarede Alex Rasmussen og Michael Berling efter søndagens etape deres samlede 2. plads i U23-løbet og er á point med det nu førende tyske par.

Den foreløbige stilling:
1 Henning Bommel – Robert Bengsch, (GER) 35 p.,
2 Alex Rasmussen – Michael Berling Team Odense Energi, 35 p.,
3 Ingmar de Poortere – Steve Schets (BEL), 33 p.,
Yderligere resultater på www.uiv.dk

===============================================

2004.Jan.16
Kim Petersen kører World Cup

Kim Petersen kæmper for en VM-plads

Danmarksmesteren Kim Petersen, Team Odense Energi, deltager søndag i årets sidste World Cup i Cykle Cross. Løbet afholdes i den franske by Nommay.
En placering i den bedste 1/3 har Danmarks Cykle Union sat som krav for en VM udtagelse. Med Kim Petersens nuværende opadgående formkurve er kravet forhåbentlig inden for rækkevidde. Ud over Kim Petersen deltager også DM toeren Tommy Nielsen.

===============================================

2004.Jan.17
Team Odense Energi spredt ud over Europa

Kim Petersen kører World Cup i Frankrig, Michael Berling deltager i U23 parløbet ved 6-dagesløbet i Stuttgart, hvor han efter førstedagens to etaper ligger på en 3. plads sammen med makkeren Michael S. Larsen.

Alex Rasmussen, Casper Jørgensen og Jakob Dyrgaard rejser søndag med landsholdet til træningssamling i Frankfurt/Oder.
Samlingen afholdes fra den 18. januar og afsluttes med diverse konkurrencer under 6-dagesløbet i Berlin (22-27. januar) Samlingen danner grundlag for den endelige udtagelse af landsholdet til årets første bane World Cup i Moskva (13-15.feb.)

Dagen i dag bød også på aktiviteter for teamets ryttere på hjemlig grund, hvor cheftræner Claus Rasmussen havde samlet truppen – med undtagelse af Petersen og Berling, til en orientering om den kommende sæsonplan, suppleret med en efterfølgende træningstur på de sneglatte fynske landeveje.

Stillingen i Stuttgart
1 Iljo Keisse – Dmitri de Fauw (BEL), 20 p.,
2 Leif Lampater – Andreas Welsch (GER), 18 p.,
3 Michael S. Larsen (DEN)) – Michael Berling (Team Odense Energi), 16 p.,
4 Marc Hester – Michael Mørkøv (DEN), 14 p.,
5 Ralph Zimmermann – Oliver Mattmann (SUI), 12 p.,
6 Sebastian Frey – Leonardo Pappalardo (GER), 10 p.,
7 David Heine – Achim Wangler (GER), 8 p.,
8 Tobias Baumgartner – Benjamin Baumgartner (SUI), 6 p.,
9 Davide Tortella – Roberto Longo (ITA), 4 p.,
10 Christian Ortkras – Sebastian Flaskamp (GER), 2 p.,
11 Philip Tellen – Martin Rupf (GER), 1 p.,
12 Christian Herde – Markus Reich (GER), 1 p.,
13 Sascha Richter – Alexander Gut (GER), 1 p.

===============================================

2004.Jan.23
Michael Berling med i toppen fra førstedagen

Team Odense Energirytteren Michael Berling er sammen med makkeren Michael S. Larsen, efter førstedagen i UIV-Cuppen i Berlin på løbets 3. plads. Løbet føres af Mattann/Zimmermann (Sch) der vandt en omgang i etapens slutfase og bragte sig trods ringe pointshøst dermed i spidsen for løbet.

Resultat af 1. etape
1. Ralph Mattmann/Oliver Zimmermann (Sch) …………………………….........5 points

1 omgang efter
2. Iljo Keisse/Dimitri de Fauw (Bel) ……………………………………….........23 points
3. Michael Berling, Team Odense Energi / Michael S. Larsen, 22 points

10. Marc Hester/Michael Mørkøv (Den)…………….……….........………………...1 point

===============================================

2004.Jan.24
Berling fortsat nr. 3 i Berlin

Michael Berling, Team Odense Energi holder stadig 3. pladsen
2. etape bød først på et 100 omganges parløb, hvor det blev til en 4. for Michael Berling og Michael S. Larsen. I den afsluttende jagt over 60 minutter placerede den fynsk/jyske konstellation sig på 2 pladsen.

UIV CUP - U23 Parløbet – samlet resultat efter 2 etaper:

1. Mattmann/Zimmermann (Sch) 50 p.

1 omgang efter
2. de Fauw/Keisse (Bel) 75 p.
3. Michael Berling, Team Odense Energi / Michael S. Larsen, Horsens 53 p.
4. Welsch/Pappalardo (Ger) 28 p.
5. Piper/Schulz (Ger) 24 p.

===============================================

2004.Jan.26
God "Energiweekend" i Berlin

Odense Energi til ”Københavnerne”

Efter ”tagkollapset ” i sidste år i Ballerup, køres første gang Bykampen Berlin-København som Berlinernes støtte til den Danske Arena. Dette års udgave blev kørt søndag aften under 6-dagesløbet i Berlin og matchen endte 9–9.
Tre ryttere fra Team Odense Energi, Alex Rasmussen, Jakob Dyrgaard og Casper Jørgensen forstærkede det københavnske by-hold.
I udskilningsløbet blev det til en 3. og 4. plads til henholdsvis Rasmussen og Dyrgaard. I australsk forfølgelsesløb gik sejren til Jakob Dyrgaard, mens Casper Jørgensen gjorde kunststykket efter med sejr i pointsløbet.
Bemandingen i holdforfølgelsesløbet bød på 3 ud af 4 ryttere fra Team Odense Energi og endte med sejr til ”København”

Udskilningsløb
1. Henrik Röglin (Berlin)
2. Michael Mørkøv (København)
3. Alex Rasmussen (Team Odense Energi)
4. Jakob Dyrgaard (Team Odense Energi)

2000 m holdforfølgelse
1. København (Rasmussen, Dyrgaard, Jörgensen, Mörkov) 2:16,79 Min.
2. Berlin (Bommel, Kriegs, Geschke, Buchheister) 2:23,23 Min.

Australsk forfølgelsesløb
1. Jakob Dyrgaard (Team Odense Energi)
2. Geschke (Berlin)
3. Metzke (Berlin)
4. Buchheister (Berlin)

Pointløb
1. Casper Jørgensen (Team Odense Energi) 22 p.
2. Michael Mörkov (København) 17 p.
3. Henrik Röglin (Berlin) 12 p.
4. Sven Mähnert (Berlin) 8 Pkt

-----------------------------

Berling fortsætter i toppen af UIV Cuppen

Efter 4. døgn i UIV Cuppen i Berlin ligger Michael Berling Team Odense Energi fortsat på 3. pladsen sammen med Michael S. Larsen

Stillingen er:

1. de Fauw/Keisse (Bel) 130 p.

+1 omgange
2. Mattmann/Zimmermann (Sch) 33 p.

+2 omgange:
3. Berling/Larsen (Den) 99 p.
4. Welsch/Pappalardo (Ger) 74 p.
5. Piper/Schulz (Ger) 50 p.
6. Hester/Mørkøv (Den) 48 p.
7. Richter/Krahl (Ger) 33 p.

+ 3 omgange:
8. Frey/Baumgartner (Ger) 20 p.
9. Sawall/Willwohl (Ger) 12 p.
10. Kux/Raasch (Ger) 9 p.

+ 4 omgange:
11. Subrt/Kosicka (Tje) 18 p.
12. Bommel/Kriegs (Ger) 8 p.

+ 34 omgange:
13. Fischer/Spitzbart (Ger) 0 p.

+ 35 omgange:
14. Bonomi/Bonato (Ita) 0 p.

Synd for Odenseanere og Fynboer, at der ikke er mulighed for, at følge de fynske stjerner i en hjemlig fynsk arena.

Claes Larsen
6616 8333

===============================================

2004.Jan.27
Berling avancerer i Berlin

Under det 5 døgn i UIV-cuppen I Berlin lykkedes det Team Odense Energi-rytteren Michael Berling sammen med makkeren Michael S. Larsen, at vinde en omgang og dermed indhente Mattmann/Zimmermans forspring. Danskerne ligger herefter på 2. pladsen i kraft af højere pointscore.

Stillingen i UIV U23 6-dagesløbet efter 5. døgn er herefter:

1. Kreisse,Iljo/De Fauw (Bel) 170 p.

+ 2 omgange
2. Berling,Michael/Larsen,Michael (Den) 111 p.
3. Mattmann,Ralph/Zimmermann,Oliver (Sch) 39 p.

+ 3 omgange:
4. Welsch,Andreas/Pappalardo,Leonardo Möbus (Ger) 92 p.
5. Piper,Florian/Schultz,Frank (Ger) 82 p.
6. Hester,Marc/Mörkov,Michael (Den) 64 p.
7. Richter,Sascha/Krahl,Armin Lindlau (Ger) 33 p.

===============================================

2004.Jan.28
Slutresultat i Berlin og i UIV-cuppen

Michael Berling sluttede som nr. 3 i Berlin og nr. 2 i den samlede UIV-Cup

U 23 6-dages i Berlin
Efter at Michael Berling Team Odense Energi sammen med makkeren Michael S. Larsen næstsidste aften havde kørt sig frem på 2. pladsen i U-23 6. dagesløbet i Berlin, så måtte de efter finalejagterne på løbets 6. dag se sig henvist til den samlede 3. plads, hvor kun 5 points skilte nr. 2 og nr. 3.

Slutresultatet i Berlin blev:
1. de Fauw/Keisse (Bel) 197 p.

+ 3 omgange:
2. Welsch/Pappalardo (Ger) 127 p.
3. Berling/Larsen (Den) 122 p.
4. Mattmann/Zimmermann (Sch) 47 p.

UIV Cup (Union International des Velodromes)
I den gennemgående sæsonkonkurrence UIV-Cup, der sluttede med løbet i Berlin og som derudover har omhandlet løbene i Amsterdam, Dortmund, Munchen, Gent, Bremen og Stuttgart, sluttede Berling/Larsen på den samlede 2. plads efter belgierne, de Fauw og Keisse, der har ført Cuppen fra start. Mere om UIV-cuppen på: www.uiv.dk.

===============================================

2004.Jan.29
Alex og Casper på landsholdet til World Cuppen

To ryttere fra Team Odense Energi udtaget til landsholdet

Til årets første World Cup i banecykling, har landstræner Tayeb Braikia udtaget Alex Rasmussen og Casper Jørgensen fra Team Odense Energi. De øvrige fire på det danske hold er Jimmy Hansen, Morten Christiansen, Morten Rejnhold og Jens-Erik Madsen

World Cuppen afholdes i Moskva i dagene 13 – 15 februar og som optakt rejser rytterne på træningssamling på en indendørsbane i Tyskland i ugen før.

Det primære mål ved World Cuppen er at indkøre points til den endelige kvalifikation til OL.

===============================================

2004.Febr.14
3 vigtige World Cup points til Alex Rasmussen

Scratchløbet over 15 km viste sig ved World Cuppen i Moskva endnu engang at være Alex Rasmussens favoritdisciplin og med en 8. plads i det 33 mand store finalefelt indkørte Alex 3 meget vigtige kvalifikationspoints til VM i maj i Sydney. Vinder blev Argentineren Valter Perez, der sammen med 5 andre ryttere undervejs havde erobret en omgang.

Team Odense Energis anden World Cup-deltager Casper Jørgensen deltager lørdag formiddag i den indledende kvalifikation for 4000 meter holdet – og her har landstræneren valgt, at lade Alex Rasmussen sidde over efter fredag aftens flotte kørsel.

World Cuppen, tidsplan og resultatformidling, kan følges på www.uci.ch - klik på: 2004 Track Classics.

===============================================

2004.Marts.17
Team Odense Energi i samarbejde med Leppin/Squeezy

Pressemeddelelse

Endnu en interessant sponsoraftale omkring det fynske multicykleteam er kommet på plads ved en netop indgået aftale med fa. Baltser Sport. Aftalen indebærer, at rytterne på Team Odense Energi i sæsonen 2004 vil benytte Leppin sportsdrik og Squeezy energibar og gel-produkter.

Indehaveren Flemming Baltser har netop været i Odense, hvor han har instrueret teamets og Cykling Odenses øvrige rytterstab i brugen af produkterne.

Vi er meget glade for aftalen om Leppin og Squeezy-produkter og ser frem til samarbejdet i sæsonen udtaler klubformand Claes Larsen der tilføjer, at ud over teamet så omhandler aftalen også Fyen Rundt for motionister (1. august), hvor deltagerne nu frit kan fylde Leppin i cykelflaskerne ved løbets depoter.

Mere om produkterne kan ses på: www.leppin-squeezyenergy.dk.

===============================================

2004.Marts.18
Maja og Morten på Mallorca

Odense, den 18. marts 2004

Pressemeddelelse

Xtreme-cyklerne testes i bjergene på Mallorca

Maja Watt Adamsen har allerede være på den spanske ø i en uges tid og lørdag får hun følgeskab af endnu en Team Odense Energi-rytter, Morten Jepsen.

For Morten Jepsen vedkommende bliver det en unik mulighed for, at teste teamets nye materiel fra Xtreme og Road Bike Shop på egen krop og høre om Majas erfaringer.
Morten er udover teamtilknytningen også chefmekaniker hos Road Bike Shop Fyn, så den erfaring han sammen med Maja gør omkring Xtreme-materiellet vil i fremtiden komme såvel teamkammerater som kunder til gode.

Begge ryttere bruger opholdt på Mallorca som den sidste finpudsning af formen inden den danske landevejssæson starter i påsken.

===============================================

2004.Marts.19
Så starter landevejssæsonen

Team Odense Energi starter landevejssæsonen

Mens mange af teamets ryttere allerede fra årsskiftet har været i aktion rundt på Europas Vinterbaner, så gælder det nu landevejssæsonstarten søndag den 21. marts i det klassiske løb Køln – Schuld – Frechen

Teamets landevejskaptajn Brian Larsen kender terrænet og betegner det som rimeligt hårdt, men vurderer dog, at det vil være realistisk at satse på at køre 1-2 ryttere frem i præmierækken. Løbet er ikke UCI – klassificeret, men har deltagelse af flere TT II og TT III teams, så konkurrencen er absolut i top.

Brian vurderer også løbsdeltagelsen som en meget vigtig forberedelse til den danske sæsonstart medio april.

Team Odense Energi stiller med følgende hold: Brian Larsen, Michael Berling, Kristian Busk, Jakob Dyrgaard, Anders Fialla, Brian Funder, Kasper Jessen, Casper Jørgensen, Kasper Linde og Alex Rasmussen

Mere om løbet på www.koeln-schuld-frechen.de

===============================================

2004.April.04
Berling vandt i Eckernförde

Team Odense Energi dominerede i Nordtyskland

Den nordtyske landevejssæson blev i dag indledt i Eckernförde - lidt nord for Kiel
110 ryttere var til start på den 115 km lange distance og midtvejs i løbet skilte Michael Berling, Brian Larsen og Kasper Linde sig sammen med 2 tyskere ud fra hovedfeltet og holdt forspringet på godt et minut til slutspurten, hvor Michael Berling sejrede med Brian Larsen og Kasper Linde som nr. 3 og 4. Et minut efter i hovedfeltet fulgte Kristian Busk på en 7. plads og yderligere 1 minut efter kom Anders Fialla ind som nr. 12. Undervejs i løbets første halvdel var Brian Funder med i flere udbrudsforsøg.
Så alt i alt en god ”Odense Energi-dag” der lover godt for starten på den danske landvejssæson i Herning, skærtorsdag fortæller holdkaptajn Brian Larsen

===============================================

2004.April.07
Så gælder det OL-kvalifikationen

Team Odense Energi rytterne Alex Rasmussen og Casper Jørgensen har i en lille uges tid været på træningsophold med banelandsholdet på cyklebanen i Frankfurt/Oder.
Efter en lynvisit i Danmark rejser landholdet torsdag til sæsonens næst sidste World Cup i Manchester.

Hovedformålet med deltagelsen er en god tid for 4000 meter holdet, således kvalifikationen til såvel VM i Australien i maj og OL i Athen til august kommer i hus.

Ud over Odense Energi-rytterne stiller Danmark formentlig med Jens Erik Madsen og Morten Christiansen som de 2 øvrige i kvartetten. Meldingerne fra træningen har lydt på at Morten har halsbetændelse og hvis han ikke bliver klar til Manchester forventes afløseren blive Michael Mørkøv.

World Cuppen kan følges således:

Eurosport
10. april 18.15 – 21.00
11. april 00.30 – 01.30

BBC
10. april 13.05 – 14.20
11. april 14.00 – 15.40

===============================================

2004.April.14
Alex Rasmussen Nr. 15 på Verdensranglisten i Scratch

Alex Rasmussen Nr. 15 på Verdensranglisten i Scratch og VM-klar

Efter den netop overståede World Cup i Manchester, er Alex Rasmussen med en placering som nr. 15 på Verdensranglisten i Scratch klar til VM i Melburne (26-30. maj)

I modsætning til ranglisten på landevej kan der i banecykling kun optjenes points ved VM og i World Cups. Hans points er scoret ved sidste års VM i Stuttgart og i WC i Moskva, mens rejse til WC i Mexico blev fravalgt og i Manchester blev det til start i holdforfølgelesløb og i parløb for at være med til at styrke de danske chancer i de to discipliner.

I alt kan 24 ryttere kvalificere sig til VM i disciplinen, så uanset resultatet i den sidste WC-afdeling er deltagelsen sikret.

Mens VM-deltagelsen i Scratch ( er ikke nogen OL-disciplin) er i hus for Alex, så måtte han sammen med landholdets anden Team Odense Energirytter, Casper Jørgensen og det øvrige landhold i holdløbet i Manchester konstatere, at tiden på 4,20 minutter ikke var nok til at sikre sig VM om OL kvalifikation.

En ny og sidste mulighed kommer måske ved årets sidste World Cup i Sydney 10 dage før VM i Melburne, men om Danmarks Cykle Union vælger at sende hold og satse en sidste gang er der endnu ikke taget stilling til.

Banetræningen starter i aften
For Team Odense Energis landsholdsryttere vil der fra i aften være en kærkommen mulighed for, at finpudse baneformen, da Odensebanen efter vinterpause og baneklargøring starter op med den første officielle træningsaften for både Team Odense Energi og Cykling Odense ryttere under Claus Rasmussens ledelse.

===============================================

2004.April.18
Topplaceringer til Team Odense Energi i Esbjerg

Det fynske Mulitcykleteam (et cykleteam der dækker alle sportens discipliner hos såvel mænd om damer) hentede fornemme eliteplaceringer ved søndagens landevejsløb i Esbjerg.

Maja Watt Adamsen blev teamets topscorer med en 2. plads i Dameklassen, men næsten på omgangshøjde fulgte hele 3 top 10 placeringer i Herre Eliteklassen., hvor bedste Odense Energi-rytter Michael Berling på en 4. plads, mens Anders Fialla og Kristian Busk sluttede som henholdsvis nr. 6 og 10 i det 56 mand store elitefelt.

Resultatet/Præmielisten Dame A 96 km
1 9 Sanne Schmidt Randers CK10
2 17 Maja W. Adamsen Team Odense Energi
3 3 Linda M. Villumsen Serup Herning CK

Resultat/Præmielisten Herre Elite 160 km
1 79 Jan Jespersen Silkeborg IF Cykling TEAM 3.49,17
2 969 Søren Pedersen Glud & Marstrand Horsens 3.49,24
3 165 Max N. Nielsen Glud & Marstrand Horsens 3.49,37
4 93 Michael Berling Team Odense Energi s.t.
5 23 Brian Bayer Herning CK s.t.
6 105 Anders Fialla Team Odense Energi s.t.
7 122 Kasper Jebjerg Team PH 3.49,40
8 124 Mads Christensen Team PH s.t.
9 15 Stig S. Dam Herning CK s.t.
10 77 Daniel Foder Silkeborg IF Cykling TEAM s.t.
11 107 Kristian Busk Team Odense Energi 3.53,36
12 75 Michael Reihs Silkeborg IF Cykling TEAM s.t.
13 121 Karsten Mikkelsen Thy CR s.t.
14 43 Morten Mikkelsen Odder CK s.t.
15 145 Morten Meisner Cycling Aarhus 3.53,39
16 11 Nikolaj Knudsen Herning CK s.t.
17 39 Lars Werenberg Odder CK 3.53,43
18 179 Allan Jørgensen Hedensted Licens CK 3.57,19
19 83 Peder Stald Thomsen Silkeborg IF Cykling TEAM 3.57,23
20 61 Rudi Nielsen Randers CK10 s.t.

===============================================

2004.April.23
Suveræn Parløbssejr til Team Odense Energi i Holland

Alex Rasmussen og Michael Berling, Team Odense Energ,i vandt fredag aften et internationalt Parløb på banen i Alkmaar i Holland.

Feltet talte flere ryttere fra såvel det Hollandske som Belgiske VM-hold, men de 2 Team Odense Energiryttere gik uimponeret til opgaven og vandt først en omgang alene og derefter yderligere en omgang sammen med et Hollandsk og et Belgisk par.

Rasmussen og Berling sluttede efter de 50 km med 28 points og 1. omgang foran Hollænderne og Belgierne på 2. og 3. pladsen, de havde indkørt henholdsvis 15 og 8 points.

På en flot 5. plads 2 omgange efter og med 14 points kom Team Odense Energis tredje deltager i løbet, Jakob Dyrgaard, der dannede par med landsholdsrytteren Michael Mørkøv fra Team Bornholm

Team Odense Energi kan efter den flotte placering håbe på, at Michael Berling i snarlig fremtid også bliver tilknyttet landsholdstruppen – og gerne allerede til Wold Cuppen i maj sammen med Alex Rasmussen i Parløbet.

===============================================

2004.Maj.09
”Opsummering” fra Team Odense Energi i ”Bededagene”

Cup Danmark
Med Alex Rasmussen som suveræn vinder, Jakob Dyrgaard som nr. 3 Michael Berling som nr. 5 og et enkelt klassementspoint til Henrik Nielsen, satte Team Odense Energi sig hårdt på Cup Danmark statistikken med hele 52 indkørte points foran Glud & Marstrand Horsens og Team Bornholm med henholdsvis 26 og 15 points. Et fornemt resultat som alle på teamet bidrog til, men nævnes bør at Alex Rasmussens antrit og suverænitet ikke er set på Odensebanen siden Niels Fredborg huserede i ”spilleløbene” (baneløb med totalisatorspil) i 70-erne.

Vejles Etapeløb
I Vejles 2. dages løb (fredag-lørdag) over 3 etaper kom Brian Larsen bedst fra start på løbets 182 km lange 1. etape med en 10 plads blandt 80 deltagere. Lørdag bød på to etaper, henholdsvis 10 km enkeltstart og 80 km kriterium. I enkeltstarten blev det for Brians vedkommende til en placering som nr. 11 og en placering i hovedfeltet på sidste etape gav en samlet placering som nr. 9 i løbet. Morten Jepsen mistede formentlig en Top 5 placering på enkeltstarten pga. en fejlkørsel der sendte ham lidt ned i rækkerne.

Maja nr. 3 og videre til Holland
St. Bededag besatte Maja Watt Adamsen 3. pladsen ved løbet i Vejle og umiddelbart herefter gik turen til Holland, hvor hun lørdag deltog i det 42e Fevotour og søndag Omloop der Kempen, Maja fuldførte begge løb uden for præmierækken.

Alex Rasmussen og Casper Jørgensen på vej til World Cup
Først gælder det nogle dages træningsophold på cyklebanen i Alkmaar, så går turen til World Cup i Sydney og for foreløbig Alex Rasmussens vedkommende videre til VM i Melburne. De to Team Odense Energi ryttere og det øvrige landshold var dog rimeligt optimistiske inden afrejsen om chancerne for en VM kvalifikation også i holdløbet.

Jakob Dyrgaard og Michael Berling i U23 – landsholdstruppen til EM
For Team Odense Energi har det være rimeligt uforståeligt, at Michael Berling ikke har været tilknyttet landsholdstruppen til årets World Cup ikke mindst efter hans flotte vinterbanesæson og senest den internationale Parløbssejr i Holland sammen med Alex Rasmussen. Et lille plaster på såret er dog, at landstræneren torsdag aften på Odensebanen oplyste, at såvel Berling, som Jakob Dyrgaard er med i landsholdstruppen til det kommende EM der afholdes 14. – 18. juli i Italien, hvilket bevirker, at teamet har mulighed for, at få 4-5 ryttere med til EM, da både Alex Rasmussen og Casper Jørgensen også opfylder aldersbetingelserne - og mon ikke der også bliver en plads til sprinteren Kasper Jessen i EM - truppen.

===============================================

2004.Maj.14
Godt fra start i Sydney

Med en 2. plads i semifinalen i Scratchløbet i Sydney kvalificerede Team Odense Energirytteren Alex Rasmussen sig videre til finalen, hvor han dog endte uden for medaljerækken.
En topplacering for Alex var umiddelbart ikke nødvendigt, da kvalifikationen til VM for længst er sikret. Deltagelsen der i disciplinen var i princippet ”unødvendig” i VM-kvalifikations øjemed og skal ikke mindst ses som mental forberedelse til VM i Melburne (26-30. maj), hvortil han foreløbig som eneste dansker har pointkvalificeret sig.

Landsholdets hovedformål er dog, at kvalificere holdet i 4000 meter holdforfølgelsesløb til VM og gerne videre til en OL-deltagelse. Holdet skal køre indledende tidskørsler lørdag formiddag – lokal tid – og ud over Alex Rasmussen er Team Odense Energi yderligere repræsenteret af Casper Jørgensen, mens de to andre deltagere ifølge pressemeldinger fra Australien vil være Jens Erik Madsen og Michael Mørkøv.

World Cup i Sydney kan følges på www.trackworldcup-cycling.org.au

===============================================

2004.Maj.17
God weekend for Team Odense Energi

Mesterskab til Team Odense Energi
Maja Watt Adamsen tegnede sig for årets første mesterskab i landevejscykling til Team Odense Energi, da hun vandt det jysk/fynske mesterskab der blev afholdt søndag i Randers Spurten blev et opgør mellem Maja og Silkeborgrytteren Lise Christensen, der efter en lang spurt blev henvist til 2. pladsen 6 sekunder efter.

Casper venter i spænding efter World Cuppen i Sydney
Det er i skrivende stund endnu uvist om det bliver Danmark eller Kasakhstan der får den sidste VM-plads i 4000 meter holdforfølgelsesløb, da begge nationer har hver 2 World Cup points i nationskonkurrencen. Falder UCIs afgørelse ud til Danmarks fordel, vil Team Odense Energi blive repræsenteret af hele 2 ryttere, Casper Jørgensen og den allerede scratchløbs-kvalificerede Alex Rasmussen.
Alex Rasmussen deltog i Parløbsfinalen sammen med Michael Mørkøv uden at opnå placering.

Weekendens landevejsplaceringer
Brian Larsen placerede sig ved landevejsløbet i Hobro lørdag, der blev afsluttet med en massespurt, på 10. pladsen. Ved det jysk/fynske mesterskab søndag blev Michael Berling sidste præmietager som nr. 20.

===============================================

2004.Maj.18
Larsen og Berling på Distriktshold

De to Team Odense Energiryttere Brian Larsen og Michael Berling er udtaget til det jysk/fynske distriktshold der torsdag deltager i et landevejskriterium i tyske Bucholst. Løbet over ca. 120 km afvikles på en kun 3 km lang rundstrækning, der bl.a. indeholder en 700 meter lang stigning.
De øvrige udtagne ryttere er Michael Larsen og Stig Dam.

Løbsdeltagelsen vil således være sidste formafpudsning inden rytterne på den fynske hjemmebane i Faaborg deltager i søndagens 2. afdeling af Post Cup.

===============================================

2004.Maj.28
Sidste nyt fra VM i Melburne

Under 3 sekunder fra OL-pladsen
Danmark endte på en 13. plads ved Verdensmesterskabet i 4000 meter holdforfølgelsesløb under 3 sekunder fra 8. pladsen der havde være ensbetydende med OL kvalifikation.
Det danske hold med de 2 Team Odense Energiryttere Alex Rasmussen og Casper Jørgensen, lagde sammen med Jens Erik Madsen og Morten Christiansen flot ud med en foreløbig 7. plads efter den første kilometer.
Med 5 omgang (1250 meter) tilbage mistede holdet Morten Christiansen

Alex videre i scratch
Kort efter at 4000 meterkvalifikationsheatet skulle Alex Rasmussen igen på banen i et af 2 indledende heats i scratch . Alex blev nr. 9 efter et taktisk flot kørt løb, hvor det ”bare” gjaldt om at blive blandt de 12 bedste der kvalificerede sig til finalen fra hvert heat uden at bruge for mange kræfter.

Finalen køres i aften fra kl. 19.15 (lokal tid) (DK tid 11.15)
Eurosport har transmission fra kl. 10.00 DK tid

VM kan desuden følges på www.trackcyclingworlds.com.au

===============================================

2004.Juni.02
Alex Rasmussen nr. 7 ved VM

Ved Verdensmesterskabet i Banecykling – Melburne/Australien - besatte Alex Rasmussen, Team Odense Energi, fredag aften lokal tid 7. pladsen i Scratch-løbets 24 mand stor felt.

Resultatlisten:

1 Greg Henderson (New Zealand)
2 Robert Slippens (Netherlands)
3 Walter Perez (Argentina)
4 Yauhen Sobal (Bielorussia)
5 Mark Jamieson (Australia)
6 Volodymyr Rybin (Ukraine)
7 Alex Rasmussen Team Odense Energi, Danmark
8 Vasilis Anastopoulos (Greece)
9 Roland Garber (Austria)
10 Martin Gilbert (Canada)
11 Kei Uchida (Japan)
12 Mathieu Ladagnous (France)
13 Juan Pablo Forero Carreno (Colombia)
14 Serguei Koudentsov (Russia)
15 Tomas Margalef (Uruguay)
16 Dean Downing (Great Britain)
17 Dimitri De Fauw (Belgium)
18 Franco Marvulli (Switzerland)
19 James Carney (USA)
20 Sven Teutenberg (Germany)
21 Kam Po Wong (Hong-Kong)
22 Linas Balciunas (Lithuania)
23 Jean-Pierre Van Zyl (South Africa)
24 Ilya Chernyshov (Kazakhstan)

VM kan i øvrigt følges følges på www.trackcyclingworlds.com.au

Alex kan første gang opleves i Danmark efter VM, på torsdag den 3. juni, hvor han skal forsvare sit U23 DM i 4 km indv. forfølgelsesløb på hjemmebanen i Odense.

===============================================

2004.Juni.04
Alex Rasmussen vinder U23 DM i 4 km

Dominansen var total, da der torsdag den 3. juni blev afviklet Danmarksmesterskaber i 4 km for U23-ryttere på Odensebanen.

Team Odense Energi/Cykling Odense leverede samtlige medaljetagere med Alex Rasmussen som vinder foran Casper Jørgensen og Michael Berling.

Overraskende var det ikke at Alex og Casper skulle køre om guld og sølv, overraskende for nogen var det dog, at Berling efter en sygdomsperiode i pinsen i sin indledende tidskørsel, med tiden 4.54,15 min næsten var ved at indhente VM-deltageren Michael Mørkøv, der kørte i 5.07.02 min. Berling var kun 2 sekunder fra at køre lige op med Caspers tidskørsel.

Særlig Berlings flotte tider kan ikke undlade at lade tankerne strejfe VM-holdet, der med Berling på holdet måske kunne have kørt de forjættede 2,5 sekunder hurtigere og dermed havde kvalificeret sig til OL.

Det løb er nu kørt og næste mål for de fynske eliteryttere er deltagelse ved det kommende EM i banecykling, der afholdes 14-18. juli i Valencia.

===============================================

2004.Juni.29
Næsten hele landsholdet fra Team Odense Energi

Team Odense Energi dominerer landsholdet

Juli måned står i Europamesterskaberne i Banecyklingens tegn, og ud af en landsholdstrup på 6 ryttere er Team Odense Energi repræsenteret med hele fire ryttere og den femte havde formentlig været Jakob Dyrgaard hvis han ikke havde været styrtet på Århusbanen for et par uger siden.

Første gang rytterne skal i konkurrence bliver mandag den 5. juli, hvor Alex Rasmussen og Michael Berling repræsenterer Danmark i Parløbsmesterskabet, der afholdes i Italienske Fiorenzuola

Derpå afholdes landsholdstæningssamling på Odensebanen 9. – 12. juli forud for Europamesterskabets øvrige discipliner der er henlagt til Valencia i Spanien i perioden 14.- 18. juli, hvor Alex Rasmussen, Michael Berling, Casper Jørgensen og Kasper Jessen kører for Danmark og Team Odense Energi.

EM kan følges på henholdsvis www.trerose.com (Italien) og www.europeo-pista2004.com (Spanien).

===============================================

2004.Juli.02
Nordfyns Bank Gadeløb

Casper Jørgensen, Team Odense Energi, sejrede !

Tirsdag aften kørtes Bogenses traditionsrige gadeløb, og mange stærke ryttere havde fundet vej til fyn. 90 minutter + 10 omgange skulle tilbagelægges og fra første omgang gik det stærk, og ikke mindst Jacob Moe, Team PH var meget aktiv. Ligeledes var Max Nielsen, Glud og Marstrand meget aktiv, og generelt var der hele tiden mindre udbrud, og hver gang var der en del PH folk, en del Glud & Marstrand folk, og også Team Odense Energi var med fremme i de fleste udbrud.
Mens alle tilskuerne regnede med at et det på et tidspunkt ville lykkedes et af fremstødene at holde var det stærke felt det anderledes. En god modvind hen af opløbsstrækningen var måske en af årsagerne til at holde feltet sammen, men også at der hele tiden var initiativrige folk i feltet, gjorde at det ikke lykkedes nogen at komme ret langt foran.

Og da feltet efter ca. 1 time og tre kvarter skulle ud på sidste omgang kom dagens store overraskelse, idet Casper Jørgensen, Team Odense Energi, tog chancen, da feltet lige slappede lidt af hen over stregen, og rykkede. Casper fik et hul på ca. i det første sving efter målstregen, og så var det ”bare” at holde den hjem, og det lykkedes flot at holde hjem.

Kampen om 2. pladsen gik til Jacob Moe, Team PH foran Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand.
Faktisk var Team Odense Energi tæt på at få flere på skamlen, men Alex Rasmussen som blev nr. 4. og Henrik Nielsen , nr. 5 manglede lige de sidste centimeter, men en udmærket indsats fra det odenseanske team blev belønnet med 3 i top 5 og det er meget tilfredsstillende.

Resultatet
1. Casper Jørgensen, Team Odense Energi
2. Jacob Moe , Team PH
3. Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand.
4. Alex Rasmussen, Team Odense Energi
5. Henrik Nielsen, Team Odense Energi

Claus Rasmussen

===============================================

2004.Aug.04
EM SØLV TIL MICHAEL OG ALEX

STORT TILLYKKE fra klub og team til Alex Rasmussen og Michael Berling der mandag den 5. juli vandt sølvmedaljer ved EM i Parløb, der blev afholdt i Italien.

===============================================

2004.Aug.04
ALEX RASMUSSEN EUROPAMESTER

Alex Rasmussen vandt lørdag den 17. juli guld i scratch ved U23 EM i Valencia

Resultatlisten

1 Rasmussen Alex Team Odense Energi
2 Ratajczyk Rafat (Pol)
3 Ladagnous Matthieu (Fra)
4 Montaguti Matteo (Ita)
5 Loffler Stefan (Dui)
6 Stroetinga Wim (Ned)
7 Keisse Iljo (Bel)
8 Gisiger David (Zwi)
9 Devand Gregory (Zwi)
10 Daubniuk Siarhel (Blr)

Hjertelig tillykke fra klub og team.

===============================================

2004.Aug.04
3 x Guld - 3x Sølv - 2x Bronze ved DM i Banecykling

Team Odense Energi holdt sin sædvalinge høje standard ved DM weekenden i Banecykling på Odensebanen

Kasper Jessen vandt mesterskabet i Sprint, mens Alex Rasmussen vandt 2 mesterskaber i henholdsvis 4 km indv. forfølgelessløb og på 1000 meteren.

Casper Jørgensen, Michael Berling og Henrik Nielsen fik sølv i henholdsvis 4 km. indv. forfølgelsesløb, pointsløb og sprint.

Maja W Adamsen og Michael Berling fik bronze i henholdsvis 3 km indv. forfølgelsesløb og 4 km. individuelt forfølgelsesløb

Mesterskaberne i 4000 meter holdforfølgelsesløb og scratch blev udsat på grund af regn og afholdes henholdsvis 18 og 25. august - Team Odense Energi har allerede kvalificeret sig til finalen i 4000 meter holdforfølgelsesløb.

Resultat for hele DM

Elite sprint
1. Kasper Jessen, Team Odense Energi
2. Henrik Nielsen, Team Odense Energi
3. Claus Haldrup, Aarhus CK

4 km ind. forfølgelsesløb
1. Alex Rasmussen, Team Odense Energi
2. Jens Erik Madsen, Glud & Marstrand Horsens
3. Michael Berling, Team Odense Energi
4. Casper Jørgensen, Team Odense Energi
5. Michael Mørkøv, Team Bornholm
6. Max Nielsen, Glud & Marstrand Horsens
7. Michael S. Larsen, Glud & Marstrand Horsens
8. Michael F. Christensen, Hobro
9. Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand Horsens
10. Carsten Sørensen, Cykling Odense
11. Kasper Linde, Team Odense Energi

1000 m på tid
1. Alex Rasmussen, Team Odense Energi, 1.08.18
2. Casper Jørgensen, Team Odense Energi, 1.08.21
3. Claus Haldrup, Aarhus CK, 1.09.96
4. Kim M. Nielsen, Hobro, 1.13.13
5. Thomas Dalsted, ABC, 1.16.45
6. Johannes Ollerup, Aarhus CK, 1.17.24

Pointløb
1. Michael Mørkøv, Team Bornholm, 53 points
2. Michael Berling, Team Odense Energi, 53 points
3. Jens Erik Madsen, Glud & Marstrand Horsens, 46 points
4. Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand Horsens, 36 points
5. Michael S. Larsen, Glud & Marstrand Horsens, 35 points
6. Michael F. Christensen, Hobro, 33 points
7. Alex Rasmussen, Team Odense Energi, 27 points
8. Anders Fialla, Team Odense Energi, 17 points
9. Bo Strand Olsen, Team HFCK, 8 points
10. Max Nielsen, Glud & Marstrand Horsen, 7 points
11. Kim M. Nielsen, Hobro, 5 points
12. Phillip Nielsen, Odrup CC, 3 points

3 km ind. forfølgelsesløb, Damer
1. Pernille L. Jakobsen, Team Bornholm Lady
2. Mie Bekker Lacota, ABC
3. Maja W. Adamsen, Team Odense Energi
4. Nina Lund, Aarhus CK

Sprint, Damer
1. Pernille L. Jakobsen, Team Bornholm Lady
2. Mie Bekker Lacota, ABC
3. Maria Bornak, Hillerød
4. Trine S. Hansen, Værløse-Farum
5. Nina Lund, Aarhus CK
6. Anne Marie Verdi, Cykling Odense
7. Anne-Sofie Hansen, Værløse-Farum
8. Josephine Hall, Holbæk
9. Charlotte Gjeding, Svendborg CC

Scratch, Damer
1. Trine S. Hansen, Værløse-Farum
2. Mie Bekker Lacota, ABC
3. Maria Bornak, Hillerød
4. Pernille L. Jakobsen, Team Bornholm Lady
5. Maja W. Adamsen, Team Odense Energi
6. Nina Lund, Aarhus CK

===============================================

2004.Aug.18
Team Odense Energi danske mestre

Så lykkedes det, her til aften, at få afviklet finalen i Danmarksmesterskabet i 4000 meter holdforfølgelsesløb, der måtte aflyses pga. regn den 25. juli.

Finalen var et opgør, mellem Team Odense Energi og det Sjællandske distriktshold.

Team Odense Energi holdet bestående af Michael Berling, Casper Jørgensen, Alex Rasmussen og Jakob Dyrgaard vandt matchen efter at de halvvejs indhentede Distrikt Sjælland, hvorefter sølvmedaljerne gik til Michael Mørkøv, Bo Strand Olsen, Thomas Dalsted og Michael Demin.

Bronzemedaljerne var allerede afgjort på den oprindelige mesterskabsdato og tilfaldt et "MIX-hold" fra Cykling Odense/Team Odense Energi bestående af Carsten Sørensen, Kasper Jessen, Kristian Busk og Kasper Linde.

Distriktsmesterskabet blev gennemført som omniummatch i 3 felter, hvor vinder i drenge/pige-feltet blev Morten Leth Jensen, Horsens. Distriktsmester i Mellemste klasse blev Simon Bigum, Svendborg og i Ældste gik titlen til Mathias Gade Jacobsen, Hobro. Vinderen i B-feltet for seniorer blev Johannes Ollerup Sall, som dog havde en hård duel med Peter Jørgensen, Svendborg CC, som begge høstede 24 matchpoint, men Johannes havde hurtigste køretid i tidskørslen, hvilket blev udslagsgivende.

I Elite-feltet gik sejren med 24 point til den regerende danske mester i pointløb, Michael Mørkøv, Team Bornholm, mens Alex Rasmussen og Michael Berling besatte de efterfølgende pladser. Distriktsmester blev således Alex Rasmussen.

Næste løbsaften på Odense-banen er d. 25. august, hvor der køres DM i Scratch og CUP Danmark.

===============================================

2004.Aug.25
Casper Jørgensen dansk mester i Scratch

Team Odense Energis Casper Jørgensens blev overraskende dansk mester i Scratch foran favorit, Alex Rasmussen.

Løbet blev kørt onsdag på Odense Cyklebane.

Resultat
1. Casper Jørgensen; Team Odense Energi
2. Alex Rasmussen, Team Odense Energi
3. Jens Erik Madsen, Glud & Marstrand Horsens
4. Marc Hester Hansen, ABC
5. Jakob Dyrgaard, Team Odense Energi
6. Henrik Nielsen, Team Odense Energi
7. Kasper Linde, Team Odense Energi
8. Morten Christiansen, Glud & Marstrand
9. Phillip Nielsen, Ordrup CC

På trods af kraftig regn i timerne op til DM i Scratch og Cup Danmark på Odense Cyklebane, lykkedes det med en halv times forsinkelse at få gennemført et flot besat DM-løb i Scratch på Odense Cyklebane i aften. Dette var første gang i dansk banesport at der blev kørt DM i denne diciplin på herresiden. Med den regerende U23-europamester i netop denne diciplin, Alex Rasmussen, Team Odense Energi, som deltager, var der store forventninger at netop han ville hente det første danske mesterskab i denne diciplin. Til manges overraskelse udviklede løbet sig dog således at Alex's holdkammerat Casper Jørgensen, Team Odense Energi, gik alene i udbrud over de sidste 3 omgange og ingen kunne følge den lynhurtige fynbo. Casper Jørgensen blev således cykelsportens første danske mester i Scratch. Alex Rasmussen besatte 2. pladsen som vinder af hovedfeltets spurt og Jens Erik Madsen, Glud & Marstrand fulgte umiddelbart derefter, og høstede således bronze-medalje i diciplinen.

I Cup Danmark domineredes eliteklassen af de 3 Team Odense Energi ryttere Alex Rasmussen, Casper Jørgensen og Jakob Dyrgaard, som hver vandt een afdeling. Alex Rasmussen ligger efter 4. Meeting på en klar 1. plads, efterfulgt af Jens Erik Madsen, Glud & Marstrand.

I B-klassen blev konkurrencen væsentlig skærpet inden 5. og sidste Meeting på Odense-banen d. 10. september, idet Niki Østergaard, Horsens fortsat er førende rytter, men med Mikkel Lund, Vejle og Lasse Åkerstrøm, Ordrup på de efterfølgende pladser få point efter.

I C-klassen lagde Johannes Ollerup Sall, ACK Aarhus yderligere afstand til sine konkurrencer og er den rytter der ligger i den mest suveræne vinderposition i Cup Danmark inden 5. og sidste Meeting på Odense-banen d. 10. september.

Næste løb på Odense-banen er d. 1. september kl. 19.00, hvor der køres Thorvald Ellegaards Mindeløb, ligesom der er løb for alle klasser denne aften.

Blot 2 dage efter afvikles det sidste danske banemesterskab på Aarhus Cyklebane. Parløbet ser rigtigt spændende ud, med deltagelse af hele den danske elite, incl. eliteryttere, som ikke tidligere har vist sig på de danske cykelbaner i indeværende sæson.

===============================================

2004.Sept.03
Rasmussen/Berling danske parløbsmestre

Årets sidste Danmarksmesterskabsdisciplin – Parløb – blev afviklet på Århus Cyklebane fredag aften.

De to Team Odense Energi-ryttere Alex Rasmussen og Michael Berling der tidligere på sæsonen kørte sølvmedaljer hjem ved Europamesterskabet i U23, opfyldte til fulde mesterskabsfavoritværdigheden ved mesterskabet, og vandt med 28 point, foran Glud & Marstrand Horsens-rytterne Jens Erik Madsen og Michael S. Larsen, der opnåede 18 points.

På 3. pladsen kom Jacob Dyrgaard og Marc Hester Hansen, der repræsenterer henholdsvis Team Odense Energi og Team ABC med 17 points.

Resultat:
1 Alex Rasmussen Michael Berling, Team Odense Energi, 29 points (køretid 1.03,09)
2 Jens-Erik Madsen – Michael Smith Larsen, Glud & Marstrand Horsens, 18 points
3 Jacob Dyrgaard, Team Odense Energi – Marc Hester Hansen, ABC, 17 points
4 Max Sloth Nielsen, Glud & Marstrand Horsens – Kim M. Nielsen, Hobro, 12 points
5 Jimmy Hansen, Glud & Marstrand Horsens – Lars Brian Nielsen, Kronborg, 10 points
6 Morten Christiansen – Dennis Rasmussen, Glud & Marstrand Horsens, 9 points
7 Michael Mørkøv – Lars H. Thomsen, Team Bornholm, 7 points
8 Philip Nielsen, Ordrup CC – Bo Strand Olsen, Team HFCK, 5 points
9-10 Casper Jørgensen – Kasper Linde, Team Odense Energi, 0 points
9-10 Nicki Østergaard, Horsens – Mikkel Lund, Vejle, 0 points 2 omgange tilbage:
11 Kristian Busk, Team Odense Energi – Ulrik Thomsen, Cykling Odense, 0 points 3 omgange tilbage:
12 Jesper Mørkøv, HFCK – Rasmus Damm, KCK-Herlev, 3 points
Udgået:
Nick Jensen – Mark Jensen, Vejle
Erik Lahm – Johannes Ollerup Sall, ACK
Claus Haldrup, ACK – Kim Birkjær, Cykling

===============================================

 

To-hjulet energi præsenteret

Maja Watt Adamsen

Alex Rasmussen

Team Odense Energi

Galleri

 

===============================================

 

6D Index

 

Til forsiden