På vej mod at blive voksen fejrer jeg 60 års fødselsdag lørdag den 12. maj med åbent hus i Fredericiagade 57, 2. tv.

Derfor vil det glæde mig, hvis du vil kigge forbi kl. 13-17.

Arrangementet bliver afviklet på slap line, hvilket vil sige at man kan komme og gå som man har lyst. Om du derfor møder op i smoking & søstøvler eller slåbrok & sivsko, spiller ingen rolle - bare du kommer som dig selv.

Der vil være anrettet buffet med guf fra Hennie's køkken.

Frem for alt skal der være levende musik. Derfor har jeg truffet aftale med pianisten Arne Ravn og hans faste bassist Herluf "Luffe" Lindhardsen om at sende nogle lystige toner ud i stuen; de spillede jo helt fremragende ved brylluppet sidste år og huskes sikkert af mange.

Du er velkommen til at opleve seancen i fuld længde, men er lige så velkommen til at kigge indenfor i 5 minutter.

Jeg håber vi ses!

Mange hilsener

Kurt Starlit
Fredericiagade 57, 2. tv.
1310 K

 

====================================================
====================================================

 

2007.Maj.15

Kære allesammen,
det åbne hus var en helt igennem fornøjelig dag med musik, sang, bægerklang og en masse dejlige mennesker. Og en herlig masse gaver, for eksempel jazz CD'er, gavekort til pladeforretninger, DAB radio, I-pod Shuffle (en lillebitte lydafspiller som clipses fast på skjorten), lydpedal til guitaren, bøger, samt vin og blomster i lange baner. Og så har jeg slet ikke nævnt de ting jeg fik på selve dagen for en månedstid siden. Tak for det altsammen allesammen!

Jeg vil jo helst holde den slags arrangementer på lette fjed og slap line - med dårlig mad og god musik, for nu at udtrykke det lidt plat. Det var der dog delte meninger om. Derfor blev Hennie og jeg gennem mange kammeratlige samtaler enige om et genialt kompromis: sprællevende musik SAMT god mad. For det synes jeg det blev: swingende, fornøjelig og kvalificeret musik leveret af Arne Ravn på piano og Luffedrengen på bas SAMT super lækker hjemmelavet mad fra Hennie's muntre køkken. Stor tak til Hennie!

Ang. mine vokale udskejelser under festen, så vil jeg ikke undlade at give nummeret "Smil" en særlig omtale. Det står mit hjerte nær, og jeg skylder Asger Rosenberg megen tak for inspiration og vibration. Rosenberg's veninde og utrættelige støtte gennem op- og nedture Bodil Faber var så venlig at kigge indenfor på dagen, hvilket for mig gjorde sangen til noget særligt.

Hvordan føles det at blive 60?
Godt spørgsmål, jeg husker for en del år siden, da skuespilleren Jørgen Reenberg fyldte rundt, at han i et interview sagde noget i retning af, at man som 50-årig er en "ung gammel", og at man som 60-årig er en "gammel ung".
Det kan der være noget om, dog vil jeg for mit eget vedkommende fremføre, at jeg aldrig har haft det bedre end nu - især efter jeg har mødt Hennie. Min gamle mor sagde dengang hun fyldte 60, at det først var nu hun begyndte at føle sig voksen....noget i samme retning gælder vist for mig.

Never mind, det var en festlig dag som jeg vil huske længe, og jeg vil slutte af med at sige:

 

Tak for en festlig dag!

 

Stor hilsen
fra
Kurt

 

 

 

Stuen en timestid før...

Herluf "Luffe" Lindhardsen & Arne Ravn

Overfaldet af Fanklubben

Marianne & Rasmussen

Mark, Ronja & Ingrid (bagved er det Jørgensen & Natacha)

Thomas (min ældste søn), Mathilde (barnebarn) & Finn Hansen (kollega fra DEMKO)

Da det hele først gik i gang, glemte jeg selvfølgelig alt om fotografering.
Derfor mangler der en masse billeder....beklager meget!

 

Hvis du modtager denne skrivelse pr. brev, er der mulighed for at se den på internettet også:
http://www.cykelkurt.com/hist/60-ar/takkeside.html
Derved bliver det muligt at se diverse billeder og henvisninger (links).