Mail fra Christina Nielsen:

Dato: 2004.Jan. 09
Fra: Christina Nielsen
Til: CykelKurt

Hejsa Kurt,
Jeg faldt over din hjemmeside, da jeg surfede efter ting ang. 6-dages-løb.

Dejligt at mærke at der er flere som er fascinerede af denne specielle form for cykelløb. Jeg har selv set 6-dages-løb siden jeg var barn, hvor jeg blev taget med af min far.

De seneste 10-12 år har jeg rejst til forskellige løb rundt om i Europa. Jeg vil komme med den påstand, at man ikke har set et rigtigt Sixdays, hvis man ikke har set et i Tyskland. Hvis du skulle have interesse i at prøve dette, vil jeg gerne være behjælpelig med adresser til arrangører, hoteller osv. Jeg har jo selv været de fleste steder.

Berlin er klart mit favorit løb. Jeg skal derned igen i år senere på måneden.

Ellers må du hygge dig i januar kulden, og skriv frit hvis du har spørgsmål.

Venligst
Christina

PS. jeg har sendt dig et par fotos i andre mails.

============

Svar fra Kurt:

Kære Christina,
Berlin 6D, ak ja, hvem der skulle med, men der er simpelthen ikke plads i mit program, så det må vente til næste år.

Sidste år blev der afholdt en del orienteringsmøder i Arenaen i Ballerup (adgang for alle), hvor bl.a. Elmgreen, Braikia og Kay Werner (som er utrolig humoristisk og velorienteret, selvom han er over 80 år) fortalte om deres karriere.

Her blev det fra flere sider bragt på bane at tage afsted til et europæisk 6D, hvis Arena'en mod forventning ikke skulle nå at blive færdig (det var dengang vi stadig troede på 6D i januar 2004).

Jeg havde ærlig talt forventet at DBC, Elmgreen eller andre i de højere 6D-lag havde taget initiativ til at arrangere en tur til Berlin, som også er min favorit.

Såvidt jeg forstår, blev Berlin 6D tidligere kørt på en anden bane end den nuværende i Paul Heyse Strasse.

Jeg har også hørt at Ghent 6D i Belgien skulle være godt - især FatNick (www.fatnick.com) er begejstret for stedet.

Tak for billedet af Martinello, som efter min mening var en stor rytter. Tilmed var han sympatisk og ikke sjældent talsmand for sine kolleger, hvilket siger noget om hans personlige kvalifikationer. Rent fysisk var han en velproportioneret rytter, men alligevel findes der ikke mange rigtig gode billeder af ham. Prøv f.eks. at gå ind på www.eniro.dk og klik på "Billedsøg". Der kommer en masse billeder op, men ingen af dem er perfekte - men det kan selvfølgelig være, at du ser anderledes på sagen.

Seksdagesløb er en blanding af show, sport, nostalgi og en hel masse andet - ligesom jeg selv. Det er måske derfor det virker så tiltrækkende.

Venlig hilsen
Kurt Starlit

 

6D Index