Dato: 2003.Okt.23
Fra: Peter Gehrke
Til: Kurt Starlit

Kære Kurt!
Det er sikkert en spøjs fornemmelse at høre fra fortiden, men nu har jeg besluttet mig for at tage kontakt til dig.

Min samlever Marianne er Lærer, og i hendes fagblad læste jeg om DKO´s runde fødselsdag. Efterfølgende gik jeg på nettet, hvor der var billeder af dig. Jeg har også studeret din hjemmeside; det var, som at blive bragt tilbage til årerne 1960-65 med lysets hastighed.

Jeg arbejder som det, der på nudansk hedder HR-konsulent. Lige nu sidder jeg på mit kontor under kontroltårnet i Kastrup og tænker på, hvor disse linier mon vil føre mig hen. Mit arbejdsområde er efteruddannelse af flyveledere og at pesonlighedsteste ledere i organisationen. Jeg har meget i posen, men vil nøjes med denne lille dosis i første omgang.

Det vil glæde mig overordentligt at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Pede, 105

============

Kære Pede,
tak for dit brev, jeg er meget glad for at høre fra dig!

Jeg er i det hele taget meget glad for at høre fra hvem-som-helst fra de to klasser jeg gik i deroppe i Hellebæk, men alt for mange har (af ukendte årsager) trukket snuden ind, og enkelte har stillet sutterne - Briand Strack f.eks.

Når jeg tænker på dig, Pede, forbinder jeg dig altid med Mille, som var fantastisk sød og hjælpsom - lige hvad vi drenge havde brug for. Selv seksuelle problemer kunne man diskutere med hende. Eller rettere: lytte til hendes gode råd, for vore egne erfaringer var jo ikke de helt store i de dage.
Og så forbinder jeg dig med ham der "sløve" Kim, som jeg aldrig kan huske efternavnet på.
Og punkt tre, så har jeg det billede af dig ude på isen, som ligger på min hjemmeside (som du sikkert har set).
Og punkt fire, så forbinder jeg dig med dageleven Lyngby-Rasmussen, som var en overmåde sympatisk person.

Lidt fra gyserafdelingen:
HR, uha-uha, det er noget med personalemanipulation og den slags.
Jeg håber (og tror) at du er bedre til det personalemæssige end de aber jeg har været udsat for på mine tidligere arbejdspladser.
Jeg synes selv at personalepleje er utrolig interessant, og ville meget gerne selv have været personalechef, men har ikke den teoretiske uddannelse, og vist heller ikke albuer.
Men alligevel!

Sluttelig en saftig skorpehilsen
fra
Kurt

 

 

Dagbog fra DKO