Gadekatten BOB


 

Hvordan en gademusiker og en hjemløs kat sammen fik en ny chance i livet.

 

James Bowen var gademusiker i London. I foråret 2007 fandt han gadekatten Bob. De to har opbygget et følelsesmæssigt forhold som er beundringsværdigt. Desuden har deres forhold reddet dem begge fra en sørgelig skæbne.

Historien om gadekatten Bob og hans far faldt jeg tilfældigt over i en københavnsk boghandel. Den danske oversættelse er ikke imponerende, men historien er så stærk, at man sagtens kan bære over med det sproglige.

På bogens bagside kan man læse:

Da James Bowen fandt en medtaget rød gadekat, som lå sammenkrøbet i et hjørne af den bygning han fornylig var flyttet ind i, havde han ingen anelse om, hvor stor betydning den ville få for hans liv.

James var tidligere heroinmisbruger og levede fra hånden til munden i Londons gader. Det sidste han havde brug for, var et kæledyr at have ansvar for.

Alligevel kunne James ikke lade være med at hjælpe den intelligente hankat, som han snart gav navnet Bob. I løbet af kort tid blev de to uadskillelige, og deres fælles oplevelser, op- og nedture, kom til at ændre deres liv og langsomt læge sårene fra fortiden.

Gadekatten Bob er en rørende og livsbekræftende historie, som går lige i hjertet på enhver, der læser den.

 

 


 

 

LiNKS

Følg Bob på hans Twitterprofil: @streetcatbob

Og på Facebook: "A Street Cat Named Bob"

Eller gå ind på YouTube og søg på "streetcat bob"
så skulle der gerne dukke nogle interessante filmklip op med Bob og hans far.

 

 

Historien om James Bowen og Bob stammer, som allerede angivet, fra en bog med titlen "Gadekatten BOB" udgivet af forlaget Exlibris Media. Den engelske original hedder "A Street Cat Named BOB", fra forlaget Hodder & Stoughton.

Har du mening om sagen, så skriv gerne til:


Venlig hilsen
Kurt Starlit
aka CykelKurt

 

 

Diverse Index

CykelKurt forside