Date: 2020.Nov.19
From: Annelise Henriksen
To: CykelKurt
Subject: Ordrupbanen

Hej Kurt.

Vi har for et par år siden købt lejlighed i Ejgårdsparken, der hvor Ordrup Cykelbane lå engang, da vi trådte vores barnesko her i Charlottenlund. Nu bor vi tilfældigvis lige på målstregen, og min mand, der er meget aktiv på seniorholdene i OCC, har længe talt om, at det kunne være sjovt, at have nogle gamle fotos af netop Ordrupbanen og målstregen hængende.

Jeg har, under dit domæne på nettet, set fotos fra Ordrupbanens Finalestævne. Kan vi få/låne/købe kopier af nogle af disse fotos? Jeg er specielt interesseret i fotoet fra forsiden af skriftet, hvor cykelbanen er fotograferet fra oven. Ligeledes foto fra målstregen i finalestævnet og foto af cykelbanens facade fra Brannersvej. Kan læse i din tekst med kommentarer på samme hjemmeside, at der selvfølgelig var en negativ stemning da det blev besluttet at rive cykelbanen ned. Men vi er nu lykkelige for at bo I Ejgårdsparken og håber på din velvillige indstilling til mine ønsker.

Jeg håber at høre fra dig snarest.

Mange hilsner
Annelise Rosenkrantz Henriksen

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Hej Annelise,
ang. dit ønske om billeder fra Ordrupbanen, så står det dig frit for at kopiere billeder fra min hjemmeside.

Hvis du ikke allerede ved det, så kopierer man billeder over på sin egen computer ved at anbringe cursor et tilfældigt sted på billedet, derefter højreklikke, og sluttelig vælge "Gem billede som...". Nu ligger der en kopi af billedet på din egen computer. På en Windows-10 computer bliver billedet gemt i den mappe (= directory = folder = katalog) som hedder "Overførsler".

Desuden er der rundt omkring på 6-dagessiden forskellige film og klip fra Ordrupbanen, f.eks.

Dansk Bicycle Club's Cykelfilm

Google søgning på Ordrupbanen

Når du står på 6D forsiden, kan du også her søge efter billeder og filmoptagelser.

Venlig hilsen
Kurt Starlit
aka CykelKurt
www.cykelkurt.com

 

 

6D Index

 

Front Page