Date: 2011.Jan.11
From: Bent Larsen
To: Kurt Starlit

Hej Kurt.

Jeg ved ikke om du kan huske mig. Jeg var under uddannelse på Skavankenborg i samme periode som dig. Jeg blev udlært i elektronikafdelingen.

Vi var også ansat på DEMKO samtidig, jeg var i elektromedicinsk afdeling. Jeg har læst din hjemmeside og kan genkende det du udtrykker både fra SAHVA som var en fantastisk læreplads og fra DEMKO som helt klart blev ødelagt.

I dag arbejder jeg som revisor i mit eget selskab med 5 ansatte.

Det var skønt at få frisket minderne op.

Med venlig hilsen
Bent Larsen,
Revisor FDR
LOV Regnskabsservice ApS
Tlf. nr. 44 66 10 15

============

Kære Bent,
tak for mail, jo jeg husker dig udmærket, du var jo bl.a. min chef i Elektromedicinsk Afd. på DEMKO.

Det er meget sjovt at vi begge har været på SAHVA og DEMKO, som begge var nogle fine arbejdspladser. For DEMKO's vedkommende fik piben en anden lyd, da virksomheden blev privatiseret i 1996. Optakten til privatiseringen var heller ikke køn.

Jeg husker kollegerne på El-Med som nogle hædersmænd (Birger, Jørgen, Preben Jacobsen m.fl.), der ikke var billigt til salg. Deres standhaftighed har jeg tænkt mange gange over siden. Jacobsen blev forflyttet til EMC afd., som lå i kælderen. Lazar (Poletten) var chef for afdelingen, en temmelig uduelig person i et lederjob, hvilket medførte at de fleste ansatte kom på kant med ham og efterfølgende blev afskediget.

Jacobsen har altid været en mand (tilmed jyde) der kaldte en spade en spade, så da han to år i træk ingen lønstigning havde fået (til trods for en meget produktiv arbejdsindsats, som kastede en stor indtjening af sig til firmaet), følte han sig naturligt nok svigtet, og benyttede lejligheden til at fremføre et par uindpakkede betragtninger omkring firmaets personalepolitik. Afskedigelsen blev begrundet med samarbejdsvanskeligheder...

Det glæder mig at du er kommet videre med dit liv, og ikke er blevet hængende i sumpen. Selv er jeg gået på efterløn for et par år siden, hvorfor jeg har fået tid og overskud til at skrive på hjemmesiden. Samtidig har jeg været så heldig at finde en skøn kvinde med en lige så skøn lejlighed i indre by, så hende og jeg nyder livet sammen.

Nå, jeg vil ikke plage dig med flere udgydelser, men bare takke endnu en gang for henvendelsen.

Stor hilsen

Kurt Starlit
aka CykelKurt

 

 

SAHVA's historie

DEMKO's historie

DEMKO klub

Kongres