Date: 2008.Jan.12
From: Niels Funch
To: CykelKurt
Subject: DKO

Kære Kurt.

Ja, du kan sikkert ikke huske mig. Jeg var en lille 6. klasser da du gik i 2. real. Hørte Mylle i radioen i går og røg i et totalt nostalgisk trip tilbage til et klasselokale, hvor jeg sammen med Carsten Gerner sad og hamrede klodser til dine guitarsoli - Shadows - så fingrende næsten blødte. Spillede på en spansk guitar med stålstrenge!

Jeg var meget stolt over at få lov til at være med i disse små sessions og du lærte mig en masse, som jeg den dag i dag vil takke dig for. Og jeg forsøgte at ringe til dig igår, og fik via Krak et nr. i Brøndby. Men du boede ikke mere på adr. Min geniale kæreste søgte så efter dig på Google og der dukkede du op for fuld udblæsning. Vi printede alt ud om skolen og det blev min godnatlæsning med både grin og våde øjne præget af læsningen. Du skriver rigtig godt!

Men ikke nok med det. Så dukker Oliver Strauss op og ham vil jeg oså kontakte. Pudsigt. Ham fik jeg også spillet i band med, da jeg gik i 3. real og Carsten var rykket til Birkerød Statsskole som kostelev. Men det var dejlige minder du kunne give mig via din skriftlige flid incl. billeder.

Søren Derving har du placeret forkert. Han gik i klasse med mig og vi startede på skolen i aug. 62.

Vedr. Lux mener jeg, at han var kavallerist i USSR og han har fortalt mig, at han fik skåret noget af sin håndflade af en kosaksabel. Han havde stort kendskab til heste som kom frem ved, at jeg sammen med mine ridekammerater på Nordskovgård en dag kom ridende til skolen og vi paraderede for Kurt L. Han kunne straks udpege den flotteste og dyreste hest.

Udover pigtråden var hestene og rideskolen det, der reddede mit ophold på skolen. Ellers var jeg gået til.

Jeg er iøvrigt pensioneret (Tjenestemand!) med udd. som socrådg. Har indtil for 3 år siden spillet i fritidsband det meste af mit liv. Bl.a. 5 år med Carsten Gerner som blev en rigtig dygtig leadguitarist. Jeg holdt mig til sangen og klodser på henv. en Ovation og sidst en Takamine.

Med kærlig hilsen
Niels Funch, 70

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Svar fra Kurt:

Kære Funch, mange tak for dit muntre brev, det er rart at høre at du ikke har opgivet ånden.

Jeg har ikke glemt dig, husker især navnet, men husker til gengæld ikke meget af det der med guitarundervisningen.

Ang. kontakt med gamle klassekammerater, så vil jeg foreslå dig til at blive tilsluttet Yahoo gruppen "Skorper", som bestyres af Ole Rafn, samt et medlemsskab af OHF foreningen. Aktivitetsniveauet er ikke vanvittig højt nogen af stederne, det kan du måske være med til at hjælpe op.

Jeg har lidt travlt, så du får kun dette korte svar, men jeg er meget glad for at have hørt fra dig.

Stor hilsen
Kurt Starlit

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Dagbog fra DKO

 

Post Index

 

Historisk Index