Mail fra McLarsen:

Dato: 2003.Sept.16
Fra: Tonny Larsen
Til: Kurt Starlit

Hej Starlit
Sikke da en "smørre" (positivt ment s´føli´) du har på din hjemmeside - det er jo hele dit liv til offentlig beskuelse...

Det er sgu ellers længe siden - skyder du stadig fugle, går det godt med kærligheden og vil du stadig noget med din musik???

Her kører det i olie - jeg lever nu af suppe/steg/is musik, se tonnylarsen.dk (kun en site) og mit lille printdesignbureau, se EcadDesign.dk som jeg nu har haft i fire år.

Har du ikke flere billeder fra tiden omkring Skærbæk og Svendborg...hohoho - det vil ALDRIG blive glemt...oIo....

Du får lige pics. hvis du ikke fik dem fra Green - venligst ind på din site til alles beskuelse!!!!
Finder jeg flere får du s´føli´ kopier.

Hilsen
Tonny

============

Svar fra Kurt:

Kære Larsen,
tak for billederne, de ser muntre ud, selv om jeg fuldstændig havde glemt dem - eller hvor de er optaget.

Ang. min hjemmeside, så er det skam ikke hele mit liv der ligger derude, det ville i så fald fylde betydelig mere. Hvis du f.eks. læser afsnittet om Empire vil du også kunne se, at der kun fortælles en meget lille del af alt det der faktisk kunne fortælles. Men jeg kan godt lide at skrive - det skulle gerne kunne mærkes, hvis man forvilder sig ind på siden.

Fuglene har det godt, jeg har dog lagt skyderiet på hylden (spændende mens det stod på), men ikke kiggeriet, f.eks. tager vi nogle stykker til Hornborga Søen i Sverige her i weekenden for at kigge på Traner.

Går det godt med kærligheden, jo tak, vi er stadig gift, Grete og jeg, og vores fælles afkom er på vej mod 18. Så kan man vist ikke forlange mere.

Hvad vil jeg med min musik?
Hentydningen blev forstået - det var et af de udtryk vi brugte dengang - men bortset fra det, så spiller jeg da stadigvæk en gang imellem med Schneider's Duo. Det kan vel nærmest kaldes en retrætepost.

Ang. MINE billeder, jo jeg har en stak som jeg vil scanne og sende en dag, når der er plads i programmet. Ang. DINE billeder: hvis du sender flere, så husk lige på, at min mailbox maksimalt tager imod 500 KB. Billederne må altså max fylde 500KB i alt.

Ka du ha' det rig-tig godt....(og passe på dig selv).

Hilsen Kurt

============

Kommentar fra Kurt:
Jeg skal lige sige, at Larsen's omtale af "skyderiet" hentyder til min tidligere interesse for at fotografere fuglene. Det har altså ikke noget med skydevåben at gøre.

 

Kurt's Historie 1965 - 2005