Date: 2009.Oct.12
From: Erik Reimer
To: CykelKurt
Subject: Tilbage til DKO

Hej Kurt,
dette er en mail, som sikkert kommer en smule bag på dig. En stemme fra gamle dage.

Mit navn er Erik Reimer, jeg bor på Amager, nærmere bestemt i Vægterparken i Kastrup. Min anledning til, at jeg skriver til dig, er egentlig opdelt i 2 historier:

Den første:
For 14 dage siden havde jeg kontakt men TV-Lorry vedrørende et kort klip i deres reklame-intro, hvor man ser en mand på en bænk med en fiskehejre. Jeg forhørte mig, om TV-Lorry kunne vise lidt mere af det (fantastiske) klip med en hejre så tæt på mennesker. Redaktionschefen svarede mig, at det ikke kunne lade sig gøre, men jeg kunne læse mere om Hejremanden, som han hed, på en hjemmeside. Jeg fik så addressen, og da jeg åbnede den, var det første, jeg så, at der i bjælken oppe over stod Cykelkurt. Den kendte jeg, hvilket leder mig til

Den anden:
For et år siden sad jeg, som 'gamle' mennesker nu engang gør, og søgte på min gamle skole, DKO. Her fandt jeg, bl.a. din hjemmeside, hvor du fortæller om dig selv og dit liv. Hold da fast, hvor skriver du godt og levende, især afsnittet om dine år på skolen, dine oplevelser, skolelærere og andre, tilknyttet skolen. Og dine skole- og klassekammerater har du beskrevet på en pragtfuld måde. Og jeg var en af dem. Hvis du på det foto, som du kalder Spisesal 2, ser på Ankerstrøms bord, med ryggen til, i sort trøje med ansigtet i profil mod højre, så ser du mig.

Jeg må vist hellere præsentere mig rigtigt: Dengang hed jeg Erik Christoffersen, nr. 21, også kalder Verner eller Negotyve.

Hej Kurt, hvor er det længe siden. Jeg fik et totalt flash-back, da jeg læste dine forskellige historier fra skolen. Du må undskylde, at jeg ikke allerede sidste år kontaktede dig, det skulle jeg have gjort. Men nu gør jeg det, takket være 'Hejremanden', der førte mig tilbage til din hjemmeside.

Jeg er ligesom dig på vej mod de 62 år, til april næste år, og stadigvæk i nogenlunde god stand (ryger stadig som en skorsten). Stadig på arbejdsmarkedet hos Deloitte revisionsselskab (vi laver regnskaber, som jeg efter 30 år i firmaet stadig ikke forstår en hylende fis af).

Dengang vi forlod skolen, fik jeg en bankelev-stilling i Handelsbanken, hvor jeg i fonds-afdelingen foldede kurslister i atten måneder, før jeg havde fået nok. Et par år elle tre var jeg så på Colon Emballage i Glostrup, før jeg skiftede til Amagerbanken (det er ikke min skyld, at de har problemer) , som Edb-operatør og bankbetjent. Dag- og natarbejde hver uge i 6½ år, før jeg skiftede til Revisions- og Forvaltningsinstituttet, som senere er blevet til Deloitte, beliggende ved siden af SAS-hotellet på Amager Boulevard.

Jeg har i alle de 45 år (med undtagelse af Per Jeppesen, som jeg flere gange har spillet fodbold imod, han var i Privatbanken), ikke truffet nogen af kammeraterne fra skolen, så jeg er helt blank på, hvad der er sket med dem. 96 Briand og 37 Claus, ser jeg, har forladt os. Fred være med dem.

Jeg er gift på fyrretyvende år med Margit, har 2 børn og 4 børnebørn i teenage-alderen, så vi er en helt almindelig dansk familie her på Amager (ALTID Amager).

Pyha - nu fik jeg det gjort, det med at kontakte dig. Jeg vil gå ind på 'skorpe'-gruppen og se hvad jeg er gået glip af i alle årene og blive lidt opdateret på skorpe-livet.

Kurt, du kan jo droppe mig et par linier, hvis du skulle få lyst. Kan du og din hustru have det godt fremover og være ved godt helbred og højt humør.

Med venlig hilsen
Erik Reimer (Christoffersen/21)

============

Hej Stoffer,
åh ja, de minder.

Det er rart at høre fra dig, alt for mange er tavse som graven - et par stykker er det i bogstaveligste forstand, men så må vi andre jo prøve at holde humøret oppe.

Kontakt med de gamle drenge kan man bl.a. få ved at melde sig ind i OHF - Opfostringshusforeningen, som står for en række arrangementer i løbet af året.

Vores egen klasse forsøger også at holde et arrangement (julefrokost) en gang om året, så hvis nogen læser dette, vil jeg opfordre til at sætte sig i kontakt med 105 Pede (mail: pge@naviair.dk), som er hjernen bag det hele.

Ang. billedet, så er du noget tydeligere på Spisesal 1, som er taget ved samme lejlighed.

Tak for din inspirerende mail!

91 Kurt

 

Dagbog fra DKO