Mail fra Anders Nilsson:

Dato: 2002.Juli.14
Fra: Anders Nilsson
Til: CykelKurt

Kære Kurt,

Jeg kigger lige på din nye hjemmeside - nå, det blev ikke bare "lige", den er meget levende skrevet, så jeg blev hængende et stykke tid og vender tilbage senere og læser videre - jeg læste mest om dine forældre...

Du spurgte på et tidspunkt, om jeg kunne hjælpe dig med at lave en hjemmeside. Det vil jeg gerne, men kan ikke love noget, da jeg allerede har rigeligt med uindfriede løfter liggende om at hjælpe andre med hjemmesider.

I øvrigt arbejder du allerede i et godt miljø. Det er forfriskende at læse en hjemmeside, der ikke er fyldt op med alle mulige gimmicks, men kun indeholder den rene rekst. Der er lidt kirke over siden. Ikke på nogen negativ måde, men siden og teksten maner til eftertanke. Så hvis jeg var dig, ville jeg være glad og tilfreds med siden.

Hvis jeg skal hjælpe dig med enkelte ting, såsom at sætte billeder ind og opbygge links, så vil det være nemmest hvis jeg får navn og password til siden.

Kan I nu have en god ferie. Hvis du kommer i nærheden af Gug, så ligger Mou ikke ret langt væk - det kunne være dejligt med et besøg af en gammel skorpe. Hvis det kan lokke så er her et meget rigt fugleliv - ikke bare i Lille Vildmose men i hele området.

Mange hilsner
Pluto

============

Svar fra Kurt:

Kære Pluto,
tak for tilbuddet om teknisk assistance, men som du ser, er der allerede kommet billeder på siden.

Ikke fordi jeg er nogen ørn til det tekniske, det skyldes snarere at TDI har opbygget nogle meget enkle skabeloner, som er lige til at indsætte tekst og grafik i. Man behøver m.a.o. ikke have forstand på det tekniske for at bruge siden.

Lille Vildmose kender jeg af omtale, så hvis vi kommer på de kanter, kigger vi (Grete, Kurt og Bo) ind.

Tak for indbydelsen!

Fuglehils, skorpedunk og pip-pip
fra Kurt

 

 

Dagbog fra DKO

Til forsiden