Date: 2014.Aug.14
From: Søren Kjær
To: CykelKurt
Subject: Rockmusikscenen

Jeg var med på slutningen af tiden med danserestauranter midt 70'er til start 80'erne.

Jeg spillede i et totalt ukendt orkester i Slagelse - Players. Jeg ved godt, at der senere er dukket et Slagelseband op under samme navn, men uden nogen tilknytning til os. Jeg tror faktisk også at de spiller bedre end vi nogensinde gjorde.

Jeg har med stor interesse og ikke mindst morskab surfet rundt på din hjemmeside. Af forskellige grunde som jeg ikke skal belemre dig med, er jeg havnet som førtidspensionist. Jeg elsker at læse om historien der ligger lige før min tid som musiker.

Lidt sjovt er det dog, at jeg har boet i Nr. Tranders i min studietid. Jeg kan af gode grunde ikke genkende noget, men det har været interessant at læse.

Jeg vil helt sikkert holde øje med hvad der måtte komme på din hjemmeside.

Med agtværdig hilsen, bred ymer og knæhøj karse

Søren Kjær

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mange tak for de smukke ord om hjemmesiden, det bliver en hel del sjovere at skrive, når man ved at nogen læser med i den anden ende.

Jeg vil anstrenge mig for at holde stilen fremover, men er på den anden side også gået hen og blevet en gammel (træt) dreng med andre interesser end lige præcis musik - så skru ikke forventningerne for højt op. Vi skal til Korsika i næste måned, det kommer der helt sikkert en beskrivelse ud af (selv om det ikke har noget med musik at gøre). Mange tak for interessen alligevel.

CykelKurt

 

 

Musik Index

 

Post Index

 

Til forsiden