2010.Sept.28

Hej Kurt

Jeg skriver til dig fordi jeg søgte lidt baggrund om det firma jeg arbejder i (Musikhuset Aage Jensen) og stødte på din hjemmeside.

Du skriver her:

(citat)
"Gamle Aage er forlængst steget til himmels, så i dag (2010) hedder indehaveren Henrik Nørgaard, der oprindeligt er udlært som butiksleder hos Aage i 1982. Efter at have bestyret Aage's afd. i Slagelse 1983-88, købte HN afdelingen og omdøbte den til Musikstationen. En filial oprettedes 1993 i Næstved. Begge forretninger lukkede iflg. HN p.g.a. "særdeles uheldige omstændigheder" i 2002. Herefter blev "Musikstart" opstartet af HN i begyndelsen af 2003 - om forretningen stadig eksisterer, vides ikke. HN overtog ejerskab og ledelse af Aage i 2007."
(citat slut)

Jeg ved ikke hvor du har dine informationer fra, men det passer ikke helt med mit verdensbillede. Jeg har været ansat siden 2007 og der hed direktøren Henrik Hildebrandt. Henrik Nørgaard havde jeg ikke hørt om før jeg læste din artikel. Men at Henrik Nørgaard i dag er indehaver af butikken på Landemærket/Åbenrå, det stemmer ihvertfald ikke.

Jeg er dog vældigt interesseret i at høre mere om aage's historie, da jeg savner en slags "Info-side" om dette på vores hjemmeside.

Med venlig hilsen

Jan Evensen
IT • Web • Support

Mail jan.evensen@4sound.dk
Landemærket 29 1 th, 1119 København K     

www.aage.dk • www.eskildsen.dk
København • Odense • Århus • Esbjerg • Aalborg

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hej Jan,

tak for mail og spørgsmål.

Dele af Aage's historie har jeg fundet på nettet, som ikke nødvendigvis er noget sandhedsvidne, f.eks.:

http://www.musikstart.dk/19400525

Jeg indsætter dit indlæg på siden om "alt det andet". Så må vi håbe på reaktion fra nogen, der sidder inde med den helt eksakte viden.

Venlig hilsen
Kurt Starlit

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Alt det andet

 

Til forsiden