Dato: 2015.Sept.23
Fra: Ole Rahr
Til: CykelKurt
Re: Musikhuse

Hej CykelKurt

Jeg hedder Ole og har været musiker siden ca. 1966. Jeg faldt tilfældigvis lige over din fine side om de gamle musikhuse, og tror, jeg kan supplere lidt.

Eugen Tajmer havde et musikhus i Glostrup på hovedgaden - hvorfra han i en periode også drev sin booking virksomhed, og jeg har engang sidst i 60'erne købt et brugt højtalerkabinet af Tajmer himself.

Herudover mener jeg, at der lå endnu et musikhus på H.C. Ørstedsvej - på et hjørne på højre side når man kom fra Åboulevarden - muligvis på hjørnet af Steenwinkelsvej. Jeg er bassist og var på et tidspunkt på jagt efter en kontrabas, og det havde de bl.a. her. Tidspunktet har været engang sidst i 70'erne eller først i 80'erne. Forretningen hed måske Musikhjørnet? De handlede mest med akustiske instrumenter.

Jeg har også handlet en del i SuperSound - både da den lå i starten af H.C. Ørstedsvej ved Gl. Kongevej, og da den flyttede op mod Åboulevard, og jeg har haft både en Dane forstærker og kabinetter - SuperSounds eget mærke. Det har været lige omkring 1970, og jeg har kvitteringerne for købene endnu!

Hilsen Ole.
Rahr Kommunikation
v/Ole Rahr
Cand.comm., MPK, journalist
Amalievej 24 1.
1875 Frederiksberg C.
+45 26 22 31 19
rahr@oncable.dk

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Hej Ole,
mange tak for alle oplysninger, som jeg vil drysse ud på de sider, hvor de hører hjemme.

Hvis du vil scanne kvitteringerne fra SuperSound, vil jeg med fornøjelse lægge dem ud på siden.

Mange tak for det hele!

CykelKurt
www.cykelkurt.com

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Hej CykelKurt.

Jo, jeg skal prøve at grave dem frem og scanne dem til dig.

Jeg kom for øvrigt i tanke om endnu et musikhus - på Sdr. Boulevard, hvor jeg boede en overgang. Ca. midtvejs mellem Enghavevej og Halmtorvet - på højre side fra Enghavevej, En lille biks, hvor jeg har købt forskellige reservedele. Jeg kan ikke huske navnet, men ejeren var god ven med John "Stygge" Andreasen - tidligere bassist hos Melvis and his Gentlemen - og som selv åbnede en musikforretning i Solrød - John's Musikhus - som jeg i en periode var nabo til. Omkring start 70'erne.

Jeg kommer også i tanke om MusicTronic på Værnedamsvej, hvor de to brødre Knud og Jørgen Kornum byggede deres egne forstærkere og mixerpulte. Jeg har stadig en af deres forstærkere. Men de havde på et tidspunkt også en parallelimport af Fender basser til omkring en fjerdedel af prisen i forhold til Aage Jensen. Jeg har selv en fin Jazzbass købt af dem i 1975.

Hilsen Ole.

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

 

Musikhuse

Forsiden