Dato: 2011.Febr.10
Fra: Simon Knudstrup
Til: Cykelkurt
Emne: 6D

Hej,

Vil blot sige tak for en fantastisk hjemmeside. Har brugt hele aftenen/natten på at læse om alle de gamle historier fra 6-dagesløb i Forum osv. Fantastisk spændende læsning for en ung 15-årig 6-dages entusiast som mig, der naturligvis aldrig oplevede hverken Ordrup eller Forum.

Respekt for alt det tid og kræfter du må have lagt i siden.

Mvh. Simon.

============

Hej Simon,
mange tak for de smukke ord, jeg bliver jo helt flov over al den ros. Det glæder mig ihvertfald at andre end os gamle (jeg er selv 62) kan bruge siden til noget.

Jeg begyndte at skrive om 6D, da jeg ved internettets fremkomst søgte på nettet efter noget om 6-dagesløb. Der stod stort set intet, og slet ikke på dansk. Altså gik jeg i gang. Men selvfølgelig skal man synes det er morsomt eller interessant at skrive, ellers bliver det bare en tung pligt.

Hvis du vil hjælpe lidt, kan du kigge musiksiden efter, om der er noget du ved. Mange af numrene ville jeg aldrig selv have fundet eller vidst besked om, hvis det ikke netop var fordi læserne reagerede:

Især dette nummer driller. Måske kender du det?

Du skriver iøvrigt et forbavsende godt dansk, mange af de andre "breve" (mails) jeg modtager er langtfra altid nogen sproglig fornøjelse - for nu at sige det på den måde. Du kunne da sagtens gå i gang selv med at skrive en side på DIN EGEN måde. Der er ingen faste regler for, hvad der er forkert og hvad der er rigtigt. Heldigvis er der ingen dansklærer, som da jeg gik i skole, der gør sig klog på det grammatiske eller sprogopbygningen. Man får lov (giver sig selv lov) til at udvikle sin egen stil gradvist - eller med det samme.

Tak for et inspirerende input.

CykelKurt

 

6D Index