Hvide Lam
- med jazz i centrum

"Hvide Lam" på Kultorvet.
Borde og stole er stillet ud på fortovet, men det er i kælderen det swinger!

 

Café "Hvide Lam"
Kultorvet 5
1175 København K

 

I en tid, hvor der bliver stadig færre spillesteder for levende jazz musik, står Hvide Lam som en markant undtagelse, der tilmed er centralt beliggende på Kultorvet i København. Her kan man opleve levende jazzorkestre seks dage om ugen uden entre og uden at ølpriserne stiger af den grund.

Hvide Lam er et værtshus i den gamle stil - fra 1807 nærmere bestemt. Her er alt som i gamle dage: møbler, dekorationer, tobakståger - ihvertfald efter kl. 16. Før dette tidspunkt kan man købe 3 røgfri håndmadder og en kølig pils for ca. 60 kroner.

Billardbordet, som stod lige inden for døren til højre, er det eneste som har måttet lade livet. Det tog simpelthen for meget plads op i den lille stue. Til gengæld er der blevet så meget desto mere plads til musikere og gæster.

Den nuværende ejer, som overtog stedet i 2000, fortalte engang at hun (for det drejer sig om en dame) ikke interesserer sig synderligt for jazz, men heller ikke nænner at fjerne den levende musik. Den er en del af Hvide Lam's historie, mener hun. Men mon ikke jazzen også har en vis indflydelse på omsætningen og den tid de besøgende bliver hængende. Det lyder ikke helt usandsynligt.

Stedets vartegn, det hvide lam over opgangen til nr. 5, blev stjålet for år tilbage. Et nyt lam blev rekonstrueret til 200 års jubilæet i 2007 af Troels Lybecker efter tegninger og fotografier.

Stedet lå oprindelig i gadehøjde, men gennem årene er gadeplanet blevet hævet, således at Lammet i dag er mere end en meter under gadeniveau.

Hvorom alting er, så er Hvide Lam stadig et stemningsfuldt sted at spise, drikke og jazze. Omgangstonen er let, priserne rimelige, musikken glimrende og dress code har de aldrig hørt om. Desuden er det tilladt at have den forkerte mening, så hvad er der egentlig at betænke sig på? Ikke ret meget, vil jeg mene.

Allan Mylius Thomsen har skrevet en bog om Københavns små værtshuse: "De ydmyge steder" (1997). Heri skriver han bl.a.:


Foto: CykelKurt

Vi vil nu drage ud det københavnske værtshus- og restaurationsliv. Som Guide har undertegnede forfatter haft fornøjelsen af, at skulle udvælge 100 af byens ældste eller mest karakteristiske værtshuse og restauranter, og præsentere dem for gæster og de mere uerfarne brugere af den danske hovedstads mange ydmyge steder.

Lad det være sagt med det samme: Kriterierne, disse værtshuse er udvalgt efter, er absolut subjektive. Det afgørende i valget er, at det pågældende sted repræsenterer det klassiske københavnske værtshusmiljø. Alle spiserestauranter er valgt, fordi de repræsenterer det traditionelle danske køkken og dernæst, fordi stederne generelt har et passende antal år på bagen, og har beholdt deres oprindelige interiør. Selv er jeg absolut tilhænger af bramfri og folkelige steder.

 

Hvide Lam har sit navn efter den lille skulptur af et liggende lam, der stadig sidder over døren til nr. 5. Huset er fra 1754. Under det engelske bombardement i 1807 røg toppen af bygningen, men den gamle kælderbeværtning overlevede, da huset blev genopført på ruinen. Hvide Lam er etableret samme år som bombardementet i 1807, og svært hyggeligt i dets tilsyneladende ret usminkede alderdom. Et blandet publikum nyder øl til moderate priser, eller får en pot billard. Der er også af og til jazzarrangementer i kælderen, som har et farligt trin i midten, på vej mod baren. Adressen på Kultorvet er passende for det gamle værtshus. Her samledes de torvehandlende til et glas øl og en dram efter dagens handel.

Torvet blev anlagt efter den store bybrand i 1728. For at skabe et åbent område, hvor der kunne handles med tørv og trækul, besluttede bystyret at anlægge Kultorvet. Her var det især kulsvierne fra Nordsjælland, der solgte deres produkter. Trækul var opskåret og delvist forkullet træ meget lig grillkul. Det tændte hurtigere og brændte lettere end træ. I modsætning til, hvad der ofte påstås i folkemunde, var kulsvierne ikke smukke og glade sydlandske indvandrere. De var fattige nordsjællandske bønder, der kunne tjene mere på, bogstavelig talt, at hugge træer i kongens skove og forarbejde dem til trækul. Når kulsvierne ad Kongevejen kørte ind til København, var de berygtede for at køre om kap, så almindelige folk måtte springe for livet. I 1800-tallet blev trækul afløst af stenkul, og torvet ændrede karakter. Hvide Lam overlevede alle omskiftelserne og er en hyggelig oase på det travle torv.

 

Mylius Thomsen's bog er en perle, hvis man vil vide noget om de københavnske værtshuses historie. Kan kun anbefales.
- Kurt Starlit
2009.Marts.07

 

 


Foto: CykelKurt


Et kig op fra kælderen ud mod Kultorvet

 

Tirsdag, 8. Aug. 2006
Hvide Lam, Kultorvet
Gammel københavnsk værtshus, hvor der kan købes smørrebrød (håndmadder). Tre stk. kr. 48,-. Dem kan man så sidde og nyde ved borde på fortovet, mens det brogede folkeliv på Kultorvet iagttages.
- Mr. Mystery Eater

ref.:
http://spisesteder.urbanblog.dk/2006/08/08/hvide-lam-kultorvet/

 


Sæsonens musikprogram:
Erik Spiermann, Eddie's Pleasure, Happy Hansen, Helge Kaj, Klædebo Jazz og Sorte Får.
Foto: CykelKurt

 

Hvide Lam på Kultorvet er et af byens ældste værtshuse, grundlagt i 1807.

Fire trin ned og pas så på ikke at falde over musikerne. De sidder lige indenfor døren i venstre hjørne og høvler new orleans-klassikere og traditionals seks dage om ugen. Bemandingen veksler, og der er ingen scene. Til gengæld sidder der en udklippet overskrift fast med et par stykker tape, der har hørt lidt af hvert, bag orkestret: Show Time!

Der er brugt lak, så indretningen på dette atmosfærefyldte kælderværtshus på Kultorvet har tendens til skipperkro. Musikken spiller fra 20:30 til midnat. Der jammes gerne, og stamgæsterne ved de små listige borde langs væggen er ikke specielt generte. De delagtiggør hellere end gerne resten af publikum i deres spontane vurdering. Klaveret smider som regel overfrakken i løbet af aftenen.

Og så er det dejlig nemt at orientere sig, når man skal tisse. Herrer og Damer er skrevet med krøllede gotiske bogstaver. Ingen toiletskilte med den slags symboler, der er så svære at afkode, at mandlige gæster først er helt sikre på, at de er gået rigtigt, når de får øje på pisserenden (pas på pladsen længst til venstre. Efter de første tre-fire fadøl har man en tendens til at overdrive efterrystningen, og så kommer man let til at knalde hovedet ind i skråvæggen).

Det største skilt i Hvide Lam hænger til højre for baren nede bagved. Skiltet har sort baggrund og guldbogstaver: Specialitet - Chesterfield Møbler. Og det er i hvert fald løgn.

- Søren Thure Milkær

ref.:
http://www.aok.dk/natteliv/hvide-lam

 


Her bruger vi kun det bedste!
Foto: CykelKurt

 

04.12.2006
En ægte original
Hvide Lam er en af de mest originale barer i København, et sted der har fundet en opskrift som virker og holder sig til den. Øl, Arnbitter og jazzmusik går aldrig af mode, således heller ikke under jorden på Kultorvet. Jazzen, der flyder 6 dage om ugen, er en attraktion og noget man bør vise enhver, der gerne vil opleve noget ægte københavnsk.
- Bering

 


Peter Mandorf på sax og pianist Mogens Petersen

 

02.12.2006
Jazz og smørrebrød
Ja, jazzen er OK. Men glem ikke, at det også er muligt at få smørrebrød til yderst rimelige priser. Ikke den store gastronomiske oplevelse med hjemmesyltede sild, men tre stks. udmærket uspecificeret smørrebrød. Så er der også råd til en voksen snaps!
- E. N. Willumsgaard

 


Hvide Lam's logo

 

16.10.2006
Hvide Lam
Det er ikke blot et hyggeligt sted, men også et stykke levende kulturhistorie. Med røgfarvede vægge og en anderledes stemning, som er en blanding af bodega og cafekultur, og så får man gedigen gang jazz med i hatten. Det er et sted som skal opleves!
- cortezco

 


Det hvide lam over opgangen til nr. 5, blev stjålet for mange år siden.
Et nyt lam blev konstrueret til 200 års jubilæet i 2007 af Thore Lybecker efter tegninger og fotografier.
Foto: CykelKurt

 

10.09.2006
Stemning og jazz!
En gammel hyggelig bar, hvor det store trækplaster er live jazzmusik alle ugens dage (mandag undtaget). Dette sted kan både bruges til at nyde en øl tirsdag aften, eller en afslappet start på en god bytur. Dog vil jeg ikke anbefale stedet for større grupper, da det er de små samtaler og den lækre jazz stedet lægger op til. Helt klart en lille perle i København. Læg også mærke til hvordan musikken og musikernes brandert udvikler sig i løbet af aftenen.

ref.:
http://mitkbh.dk/hvide-lam/

 


Sorte Får på Hvide Lam
L-R: Anders Jacobsen trombone, Peter Mandorf sax,
Niels "Flipper" Stuart sax, Andreas Møllerhøj bas, Inge Andersen piano

 

 

Hvide Lam
Kultorvet 5

Hvide Lam er et gammelt værtshus fra 1807 hvis interiør og indretning ikke kan have ændret sig meget siden dengang. Den brune og gule farve som kendes fra tidens gamle københavnske lokaler, er også fremherskende her. Fra gadeplan går man nogle trin ned og kommer til billardrummet hvor bordene står langs væggen, og hvor billardet fylder så meget i midten at man af og til må dukke hovedet. Fortsætter man videre ned, nås baren hvor stampublikummet sidder. Alt virker gammelt og originalt, men man har dog hængt et par cafébilleder op.

Bortset fra mandag er her hver dag levende musik fra klokken 20:30. Således også i aften, hvor de fire-fem musikere spiller storartet på alt fra kontrabas til plasticpose. Når der ikke er levende musik, spiller trad-jazzen selvfølgelig lystigt i højttalerne (ofte originalindspilninger der er om ikke ligeså gamle som stedet, så dog af en noget ældre årgang).

Rygning
Dankort

ref.:
http://kbhguide.com/Koebenhavn_Latinerkvarteret_HvideLam_frame.html

 


Foto: CykelKurt

 

Enjoy - Food & Travel

Enjoy Food & Travel is a blog for those of you that appreciate good food, wine and beer. I hope to share memorable food memories and recipes from Scandinavia and beyond. Enjoy Food & Travel will tell you how do you get good and cheap transportation to your destination, and how to get an affordable deal on accommodation. Besides this I will also deal with the options you have to do some research on the net on the city or region you plan to visit before you leave. So Enjoy Food & Travel!

Friday, January 30, 2009

By Tor Johnsen

I love old taverns, and in Copenhagen they are out of numbers. At Kultorvet, or the coal market you find one that has be open for business over 200 years. 1807 was a turbulent year. Napoleon I attacked Russia, slavery was abolished by law in the British empire, and the first steam boat service was launched on the Hudson River by Henry Fulton. One day in this year the first proprietor of Hvide Lam opened the doors for business.

Hvide Lam is truly a brown tavern. It has retained some of its run down charm, as its interior has escaped interior decorators attention for a very long time, and should remain so. Its walls, ceiling, and floor, is wonderfully politically incorrect, as generations of smokers have left a brown patina over it. Most of you may find this unappetizing but I, in spite of being a non smoker, do not.

I ordered a pint of Danish beer and a Gammel Dansk bitter, and took a glance of the relatively empty room. I have found that Hvide Lam is better to visit when the locals flock to one of their legendary jazz nights (6 times a week).

They do recommend their sandwiches s.k. håndmad, priced at DKK 48. I did however happen to see one of the compulsory (framed) reports left by the Danish Food Safety authority, where they award a smiley to serving establishments. When controlled in February 2008, the authorities had remarks, whereas the control report from October 2008 ended with none, and Hvide Lamb was awarded with one large smiley.

The sandwiches at Hvide Lam are not prepared at the bar. If you would like to enjoy one of these treats in an authentic tavern, I would recommend Skindbuksen, where they prepare the real thing from scratch.

But a visit to Hvide Lam is worth while, to experience the Danish kneipe, one of the trade marks of this genuinely relaxed country.

ref.:
http://www.enjoyfoodtravel.com/2009/01/hvide-lam-anno-1807.html

 

 


Over baren hænger dette stykke håndarbejde i relief, udført af John Olsen i 2006.
Bemærk cyklerne, som er bøjet i jerntråd.
Foto: CykelKurt


Eddie's Pleasure på Hvide Lam.
LR: Ib Petersen trommer, Asger Rosenberg bas, Eddie Plesner basun og (ikke synlig) Mogens Petersen klaver.
Foto: CykelKurt

 

 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

200 års jubilæum

På 200-årsdagen blev der holdt åbent hus, hvor gud og hvermand væltede ind. Ikke mindst var der mange musikere, som denne dag gav den en ekstra tand. I samme anledning blev der slået en festlig tavle op med hilsener fra musikere og venner af huset.

MUSIKSTEDET "HVIDE LAM"
Byens Musikjuvel
Gør -dage til +dage !!
Grundlagt 1807
Jubilæum 16. aug. 2007

Tillykke med 200-års jubilæet til Birthe & Preben.
Tak til alle musikerne fra Lone (Umarto)
 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

 

Lammets historie


Foto venligst stillet til rådighed af Allan Mylius Thomsen

 

Uddrag af pressemeddelelse, som blev udsendt i forbindelse med genskabelsen af det hvide lam op til 200 års jubilæet i 2007 - venligst stillet til rådighed af Allan Mylius Thomsen:

Kultorvet har siden 1728 været et livligt handelstorv, hvor de torvehandlende brugte de omliggende værtshuse som kantine og varmestue.

Den gang havde vi ikke de husnumre vi har i dag. Man brugte frem til 1859 matrikelnumrene, og det var temmelig forvirrende. Derfor søgte hus- og værtshusejere at give deres etablissement en identitet, ved at sætte flotte skilte, relieffer eller små kunstværker på deres facader, så huset eller forretningen kunne få et øgenavn, der blev kendt.

Sådan var det også med det nye værtshus der i 1807 blev etableret i Studiestræde. Det erhvervede en skulptur af et liggende, langøret lam. Denne skulptur kan have været en del af et gravmonument. I 1805 havde myndighederne nemlig lukket for begravelser inden i de københavnske kirker. Herefter blev en række gamle gravsteder nedlagt og gravstene solgt. Derfor er det tænkeligt at værtshusholderen i Hvide Lam har erhvervet en gravskulptur, der så har inspireret til navnet på det nye værtshus. Da ejendommen på Kultorvet 5 blev genopført i 1810 efter det engelske bombardement, flyttede værtshuset til denne adresse.

Skulpturen lå oprindelig på en konsolbåret dækplade over kælderindgangen. Gadehøjden i det historiske København er mange steder steget med flere meter. Derfor blev det svært at komme under pladen med lammet til kælderværtshuset. Da pladen derfor blev nedtaget, blev skulpturen af lammet opsat over døren til opgangen i det nuværende nr. 5. Her lå så Hvide Lam, og illustrerede fysisk navnet på kælderværtshuset. I kælderen havde kvinder iøvrigt ingen adgang før også det blev ændret i løbet af 1940'erne.

I 1960'erne var Københavns Kommune på jagt efter de gamle kælderværtshuse, som blev anset som sundhedsfarlige. Heldigvis gik denne raptus over igen, og byens kælderværtshuse overlevede. Så over døren til Kultorvet 5 lå det lille hvide lam ufortrødent og signalerede køligt øl til tørstige forbipasserende.

For nogle år siden var der, i forbindelse med en renovering, sat stilladser op på facaden. Ved denne lejlighed fandt nogle skarnsfolk det betimeligt at stjæle skulpturen af lammet, og den har desværre været væk siden.

I anledning af 200 års jubilæet blev det besluttet i ”Foreningen til Hvide Lams Genopstandelse” at genskabe skulpturen af det hvide lam, og sætte det tilbage på sin oprindelige plads. Den anerkendte billedkunstner Troels Lybecker påtog sig denne opgave. Lammet blev genskabt efter gamle fotografier fra Bymuseet, og modelleret op i hvidt keramisk ler, brændt og sluttelig hvidglaseret. Det nye lam er i dag solidt forankret i karmen over døren til Kultorvet 5, så skarnsfolk ikke får tyvagtige idéer i fremtiden.

- Allan Mylius Thomsen

 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

 

2017.Marts.21 skriver Hanne Juhl:

Hej CykelKurt,

Sad lige på nettet og læste historie og fandt siden om Hvide Lam.

Det Hvide Lam var min salig mors arbejdsplads gennem 16 år.

Tove Margit Kriegel var navnet, før hed hun Larsen, blev ansat af Jørgen Carlsen, husker ikke årstallet.

Oskar var tjener i blankslidte bukser på Lammet.

Min mor var lidt af en institution på Lammet. Hun strikkede islændere til hele Nørreport Fiskehus og giftede sig osse med førstemanden derhenne, Heribert Francois Kriegel, som døde 5 år før min mor.

Hun holdt gadehandlernes penge og meget andet.

Vi havde først en 7½ værelses herskabslejlighed i Rosengården 12, 2 sal.

Senere byttede min mor denne til Allégade 23B på Frederiksberg, hvor hun osse senere havde arbejde på PRÆTORIA og TREKRONER i Valby.

V.h.
Hanne Juhl

 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

 

Ejerskab

Hvem der har ejet Hvide Lam hvornår, er noget af et puslespil at finde frem til.

Ihvertfald er stedet ejet af Birthe og Preben Carlsen indtil november 2015, hvor de sælger stedet videre. Birthe har senere købt Café Phister på Jernbane Allé i Vanløse, hvor man i en lokalavis kan læse:

Der er stor forskel både på interiør, gæster og menu fra jazzværtshuset Det Hvide Lam på Kultorvet og Café Phister på Jernbane Allé i Vanløse.

Og det var netop grunden til, at caféejer Birthe Carlsen i november skiftede værtshuset i indre by ud med caféen i Vanløse.

Jazzværtshuset Det Hvide Lam er noget af en institution i det københavnske værtshusliv og er bl.a. stærkt efterspurgt af turister, der føler, at de i det hyggelige kælderværtshus finder den rigtige københavner-stemning.


Café Phister's daglige leder Hanne Henriksen, cafémedarbejder Sissel Krydsfelt og indehaver Birthe Henriksen.

P.S.
Når Birthe i artiklen er udstyret med med to forskellige efternavne (Carlsen og Henriksen), kan det muligvis være en fejl fra lokalavisens side, muligvis et navneskift. Ihvertfald bliver det ikke forklaret nærmere... ET GÆT kunne være, at det drejer sig om en skilsmisse, hvor Birthe har valgt at genbruge sit pigenavn Henriksen. ENDNU ET GÆT kunne være, at Hanne Henriksen til venstre i billedet er Birthe's datter.

 

I 2015 bliver Hvide Lam overtaget af William Nielsen.

WN er i gang med en løbende renovering af stedet, bl.a. er en stor del af det indvendige murværk blevet forbedret, ligesom der er planer om at udvide den udvendige møblering, så der bliver flere og bedre siddepladser. Toiletterne trænger ligeledes til en opgradering, så det er noget som står højt på huskesedlen.

Selv om Hvide Lam gennemgår en løbende renovering, er der ingen grund til panik for alle os, som elsker jazz og brune værtshuse. William Nielsen har ingen planer om at ændre grundlæggende ved stedet, men han mener, at man er nødt til at gøre stedet attraktivt i en grad, hvor det også tiltrækker den yngre generation, hvis det stadig skal fungere som en forretning med et rimeligt overskud.

For eksempel er der planer om, at man skal sidde godt, spise godt - et egentligt køkken er under overvejelse - og lytte godt til levende jazz, syv dage om ugen.

Ifølge WN er det ikke nogen guldgrube at køre med levende jazz, men jazzmusikken er blevet Hvide Lam's adelsmærke, som WN derfor nødig vil ændre på.

William Nielsen har givet musikerne frit slag til at vælge et nyt klaver. Og de har valgt et meget velklingende Yamaha pianette - et lille klaver på størrelse med det forrige, men altså uden de fejl og mangler, som det gamle var godt medtaget af. Det nye klaver har en klar og sprød klang, som nok skal bliver værdsat af de jazzpianister der spiller på stedet.

På det personlige plan har jeg fået det allerbedste indtryk af William, og kan kun mene, at der er grund til at se fortrøstningsfuldt på Hvide Lam og jazzens fremtid på Kultorvet.

 


William Nielsen fortæller om renoveringsplanerne for Hvide Lam
Foto: CykelKurt

 

2016.Aug.12
Kurt Starlit
aka CykelKurt

 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

 

 


På Hvide Lam er der draget omsorg for kundens ve og vel...
Foto: CykelKurt

 

-------------------------------------------------- --------------------------------------------------
-------------------------------------------------- --------------------------------------------------

 

 

Ugens program
Fra Hvide Lam's side har man besluttet forsøgsvis at køre med levende jazz også om mandagen. Første mandag er 10. aug. 2009. Matinéerne fortsætter indtil videre hver mandag kl. 17- 20. Forhåbentlig vil mange lægge (hjem)vejen forbi, for på denne måde at blive muntret op af en god gang matiné efter en hård dag på kontoret. Samtidig støtter man den levende musik.

Ugens øvrige dage er der levende musik kl. 20:30 - 23:30. Det betyder at Hvide Lam nu er det det eneste sted i byen med levende jazz alle ugens dage!!

Grupperne på Hvide Lam er for tiden (august 2009) følgende:

Mandag:
Peter Mandorf Trio
Peter Mandorf - sax, sang
Mogens Petersen - piano
Erik Rasmussen Sigård - bas

Tirsdag:
Erik Spiermann
Erik Spiermann - sopransax, klarinet
Hans Jørgen "Sjønne" Hansen - banjo & sang
Paul Waters - bas
plus forskellige afløsere

Onsdag:
Eddie's Pleasure
Eddie Pless - basun & sang
Mogens Petersen - piano
Mogens "Gus" Jensen - bas

Torsdag:
Happy Hansen's Hot Shots
Hans Jørgen "Sjønne" Hansen - banjo & sang
Joe Errington - trompet
Erik Spiermann - sopransax, klarinet
Paul Waters - bas
plus forskellige afløsere

Fredag:
Helge Kaj's Trio
Helge Kaj - klarinet, sang
Arild Holm - banjo
John Andreasen - bas
+ altid mange forskellige gæster

Lørdag:
Klædebo Jazz
Villy Paldan - klarinet
Eddie Pless - basun & sang
John Nees - banjo
Stig Præstvang - bas

Søndag:
Sorte Får
Niels "Flipper" Stuart - tenorsax, sang
Peter Mandorf - tenorsax
Inge Andersen - piano
Paul Waters - bas
plus forskellige afløsere

 

 


Foto: CykelKurt

 

 

2013.Aug.06 skriver Lars Rømer-Nygaard:

Hi Kurt,
Må det være mig tilladt at foreslå en opdatering af hjemmesiden - der er jo sket mange ændringer i årenes løb.

Mogens "Gus" Jensen er død.
Asger Rosenberg er død.
Klædebo Jazz spiller ikke mere om lørdagen.

Onsdage er med Eddie's Pleasure:

Eddie Pless trombone & vocal;
Mogens Petersen piano;
Tue Bjerborg guitar;
Lasse Rømer trompet & vocal;
Ida Hvid bas.

Lørdage er med Some Like It Hot:

Eddie Pless trombone & vocal;
Mogens Petersen piano;
Tue Bjerborg guitar;
Lasse Rømer trompet & vocal;
Ida Hvid bas.

Med venlig hilsen
Lasse Rømer

 

 

Oktober 2016 kan man på Hvide Lam's facade læse, at musikprogrammet er ændret en del:


 

 

LINKS

Stemning & Jazz

Håndmadder m.m.

Fire trin ned

Et gammelt værsthus

I love old Taverns

 

 


 

 

Yderligere oplysninger om Hvide Lam modtages med tak - skriv venligst til:

Venlig hilsen
Kurt Starlit
- aka CykelKurt

 

 

Musik Index

 

Diverse Index

 

Forsiden