Date: 2008.Nov.29
From: Robin Taylor
To: CykelKurt
Subject: Båndbixen m.m.

Kære Kurt Starlit,
Jeg faldt tilfældigt over din hjemmeside i forbindelse med en søgning på Alrune Rod. Straks, jeg så dit navn, ringede der en klokke: det er sgu da ham fra Båndbixen ("Di-di-dum-dej" og "Lave kaffe..."). Jeg var selv storleverandør til programmet dengang, men godt nok et helt andet sted i det musikalske landskab.

Nå, men jeg blev fanget af din hjemmeside og har læst flere af kapitlerne med stor interesse; specielt de der omhandler den unge rockmusik, men også de hvor du fortæller om dine oplevelser på Amager (jeg er selv "ama'rkaner"). Eller i kombinationen af begge dele, som hvor du giver en malende beskrivelse af den forhistoriske musikforretning, Musik Forum, på Amagerbrogade, hvor jeg som 13-årig købte min første basguitar (Höfner violin) i 1969.

Amager-bandet Bumble Bees, hvor bl.a. du og to senere medlemmer af Alrune Rod var medlemmer, har jeg aldrig tidligere hørt om, men jeg må korrigere dig, når du skriver, at det er daværende trommeslager Claus "Jeppe" From Rasmussen, der i dag er mester for en meget omfattende side på nettet om dansk hippierock. De hedder begge Claus Rasmussen, men det er ikke samme person!

Med venlig hilsen
Robin Taylor

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kære Robin,
tak for din mail, som jeg blev meget glad for at læse.

Båndbiksen, åh ja, det var dengang der blev drømt drømme. Desværre husker jeg ikke dit navn, er din musik tilgængelig på nettet?

Selvom du muligvis befinder dig et andet sted end jeg musikalsk, kunne det være interessant at høre dine udgydelser alligevel. Mine egne ting ligger iøvrigt på hjemmesiden under overskriften: Studie Kurt.

Ang. Claus "Jeppe" From, så vil jeg undersøge sagen nærmere, og i givet fald rette oplysningerne på siden.

Tak for alle oplysninger!

Kurt

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Svar fra Robin Taylor:

Kære Kurt,
Tak for dit hurtige svar.

Ang. Båndbixen gav Bjarne Jes Hansen mig på et tidspunkt øgenavnet "Båndbixens Elektronekspert", og vi må have optrådt i nogle af de samme udsendelser (som jeg havde for vane at optage), siden jeg husker dine sange "Di-di-dum" og "Lave kaffe..." så godt, som jeg nu gør.

Selv har jeg ikke komplette musikstykker liggende på nettet - kun uddrag, som der er links til, hvis du først bevæger dig ind på min hjemmeside, Taylor's Free Universe.

Ang. forvirringen omkring Claus Rasmussen's hjemmeside har jeg fået Leif Roden's ord for, at der altså ikke er tale om Claus ("Jeppe" From) Rasmussen - men derimod en anden CR, der i dag bor i USA.

Med venlig hilsen
Robin

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Rockscenen i 1960'erne

Alt det andet...

"Di-di-dum-dej"

"Lave kaffe, gå i byen" (P3 "Båndbixen" 1978)

"Revolution" (dansk TV 1975)

 

Musik Index

 

Post Index

 

Til hovedsiden